Masa komentarzy w trakcie meczu ? Adres naszego stadionu: ul. Kałuży 1 jakby ktoś jeszcze się nie zorientował albo zapomniał bo na to wygląda...
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - GKS Bełchatów 27 listopada, 14:30
Sorki zapomniałem że przeciez jeszcze ten co też miał wypier.dalac strzelił bramke niepotrzebnie drodzy internetowi \\kibole Cracovii\\.
Gl Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Masa komentarzy w trakcie meczu ? Adres naszego
> stadionu: ul. Kałuży 1 jakby ktoś jeszcze się
> nie zorientował albo zapomniał bo na to
> wygląda...
Nie każdy miał możliwość przyjścia na mecz. Ja dla przykładu 5 miesięcy temu przeprowadziłem się do Warszawy, gdzie regularnie uczęszczam na mecze Czarnych Koszul, a naszą Cracovię śledzę w TV.
saymyname Napisał(a):
> Gl Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Masa komentarzy w trakcie meczu ? Adres naszego
> > stadionu: ul. Kałuży 1 jakby ktoś jeszcze
> się
> > nie zorientował albo zapomniał bo na to
> > wygląda...
>
>
> Nie każdy miał możliwość przyjścia na mecz.
> Ja dla przykładu 5 miesięcy temu
> przeprowadziłem się do Warszawy, gdzie
> regularnie uczęszczam na mecze Szarych Koszul, a
> naszą Cracovię śledzę w TV.
Chyba Czarnych ...
Haha ile komentarzy w trakcie meczu... Chyba zapomnieliście gdzie jest stadion...
"Szarych koszul" hmm to ciekawe hehe.. ( nie miałem na myśli takich przypadków)
Gl Napisał(a):
> "Szarych koszul" hmm to ciekawe hehe.. ( nie
> miałem na myśli takich przypadków)
OMG! :D przepraszam, nie wiem jakoś rozkojarzony jestem. Oczywiście poprawiłem się. Czarne Koszule (:
Co za wstyyyd :x Zwłaszcza, że to nie pierwsza pomyłka, która mi się dziś zdarzyła, włączając w to próbę otwarcia kluczykami nie swojego samochodu :D
A wielu nas jest zagranicą:) więc głupie ironie typu "Adres naszego stadionu: ul. Kałuży 1" są nie na miejscu ..
Pierwsza połowa bardzo dobra. Było kilka setek i nawet nie źle grali. W drugiej słabiutko, ale najważniejsze, że wygrali.
A ktoś widział Kaczmarka jak się do wiśni sadził, a potem kartkami po stadionie rzucał?? W szatni pewnie musi być teraz ostro!!
Grać taką pytę jak dzisiaj w 2 połowie i wygrać - bezcenne:D:D:D
Brawo dla drużyny za serce zostawione na boisku.
Batman1987 Napisał(a):
> A ktoś widział Kaczmarka jak się do wiśni
> sadził, a potem kartkami po stadionie rzucał?? W
> szatni pewnie musi być teraz ostro!!
Właśnie nie iem co mu wtedy odpierdzieliło.
soccer Napisał(a):
> A wielu nas jest zagranicą:) więc głupie ironie
> typu "Adres naszego stadionu: ul. Kałuży 1" są
> nie na miejscu ..
Myślę, że te głupie ironie nie są skierowane do osób mieszkających znacznie poza Krakowem.
Jednak zastanawia mnie to gdzie było dzisiaj w godzinach meczu 8tysięcy osób z derbów?
Batman1987 Napisał(a):
> A ktoś widział Kaczmarka jak się do wiśni
> sadził, a potem kartkami po stadionie rzucał?? W
> szatni pewnie musi być teraz ostro!!
Kartkami rzucił z radości - tak to wyglądało.
Do Wiśni miał się o co sadzić, bo to że sytuację wypracował, wyszedł sam na sam i zapierdalał cały mecz, nie usprawiedliwia go od takich kiksów jak w pierwszej połowie w sytuacji tylko z bramkarzem. Gdyby on to wykorzystał, nie byłoby tak nerwowej końcówki.
Kaczmarek chcial szybko wznowic gre ... a Visnia sobie dreptak do przodu nawet sie nie ogladajac .... Slusznie Kaczmarek mu wygarna ...
Meczyk ok .... 1 sklad mamy w miare dobry ale rezerwowi to juz jest tragedia. Z Szeliga, Bartczak i Dudzicem trzeba sie jak najszybciej rozstac :)
pasyrcj. Napisał(a):
> Batman1987 Napisał(a):
> -----
> > A ktoś widział Kaczmarka jak się do wiśni
> > sadził, a potem kartkami po stadionie rzucał??
> W
> > szatni pewnie musi być teraz ostro!!
>
> Właśnie nie iem co mu wtedy odpierdzieliło.
Z radości po meczu wyrwał Siemionowi papiery i wyrzucił je w górę
Kaczmarek pretensje miał przecież do Kosanovicia
Slapi1988 Napisał(a):
> Kaczmarek chcial szybko wznowic gre ... a Visnia
> sobie dreptak do przodu nawet sie nie ogladajac
> .... Slusznie Kaczmarek mu wygarna ...
> Meczyk ok .... 1 sklad mamy w miare dobry ale
> rezerwowi to juz jest tragedia. Z Szeliga,
> Bartczak i Dudzicem trzeba sie jak najszybciej
> rozstac :)
Szeliga wg. Ciebie zagrał słabo? Bo wg. mnie to walczył na 101% i za to ogromny szacunek.
piotrek67 Napisał(a):
> ksc-fan Napisał(a):
> -----
> > "brawo" za zmiane Struny na drwala Boilevica ,
> > Visnia sie po czole kopie i dalej na placu ,
> k...
> > mac co za trener
>
> No widzisz \\znawco\\-ten drewniany Bojlevic
> strzelił ci bramkę ale pewnie bardziej bys sie
> cieszył gdyby tego nie zrobił.
zgadza sie strzelil bramke i chwala mu za to , nawet nie wiesz ile radosci wlal w moje serce )) ale... nie zmienia to faktu ,ze zmiana Struny ktory dzis naprawde rozgrywal dobre zawody na Boilevica byla conajmniej dziwna . Mielsimy mega farta i wygralismy , ale nie duzo braklo i ten mecz zakonczylby sie wynikiem zupelnie odwrotnym . Poprostu wynik zamazuje nieudolnosc naszego trenera. Nie zauwazles ,ze jego zmiany i taktyka przy naszym dobrym wyniku zawsze doprowadzaja do takiej sytucaji ,ze od 60-70 stajemy w przed szesnastka i sie bronimy.
ps,nie wiem czemu sie tak goraczkujesz , to ze dzis Boilevic strzelij dzis bramke czyni go lepszym zawodnikem ... nie sadze.Uwierz mi ,ze na poczatku bylem napradwe za tym zwodnikiem , ale niestety nie daje mi on zadnych podstaw ,zeby w dalszym ciagu mial u mnie kredyt zaufania. Strzelil bramke ,ktora byc moze w koncowym rozrachunku da nam utrzymanie ,ale i tak sadze ,ze w zimie trzeba mu podziekowc ,MY potrzebujemy lepszych graczy
Szeliga przecież był najgorszy na boisku żal było patrzeć na jego grę i nadawał się pierwszy do zmiany.
ksc-fan Napisał(a):
> "brawo" za zmiane Struny na drwala Boilevica ,
> Visnia sie po czole kopie i dalej na placu , k...
> mac co za trener
ksc-fan wypada przeprosić... Może i fuksa miał ale nie można pisać, a potem udawać że nic się nie stało.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)