Kaczmarek,Struna,Hosek,Nawotczyński,Kosanovic,Visniakovs,Radomski,Szeliga,Suvorov,Cahalon,Niedzielan
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - GKS Bełchatów 27 listopada, 14:30
Kaczmarek, Struna, Hosek, Nawotczyński, Kosanovic, Visniakovs, Radomski, Dudzic, Suvorov, Cahalon, Niedzielan
Jeśli oczywiście Saidi jest kontuzjowany na tyle poważnie, że nie będzie mógł zagrać.
szykuje się bardzo słaby skład:(
a mamy inny?
Spoko Rupa wejdzie z ławy i pierdolnie brameczkę.
Co do wyjściowego składu może Żytko na DM, a Szeliga na lewą obronę. Może nie jest był tam nigdy orłem, ale nie da się tak objeżdżać jak Bojan.
Kaczmarek
Szeliga Hosek Nawotczyński Struna/Żytko/
Radomski Żytko/Struna/
Boljević/Żołądź/
Viszniakov, Suvorov /Cahalon/
Niedzielan
Ten skład wcale nie musi być słabszy od tego co grał ostatnio. Pytanie tylko, czy Radomski będzie w stanie grać, bo o ile wiem nie trenuje na pełnych obrotach.
Spórbować do chu.ja Cahalona na środku, zanim standardowo okaże się, że w zimie odejdzie do klubu, gdzie go dadzą na środek i będzie dawał asysty i strzelał bramki.
Cracovia - GKS Bełchatów, godz. 14:30, sędzia: Robert wałek (Zabrze).
No to zobaczymy co piździelec wygwiżdże.
Osobiście jestem pesymistą.
Ale może będzie chciał pokazać, że nic do nas nie ma, a w Gdańsku mścił się na Szatałowie:)
Jedno czego nie można się spodziewać to sędziowanie bezstronne
znowu qdrę trzeba będzie nastawiać budzik na niedzielę, by wstać na mecz, co za czasy hehehe ;)
W zeszłym roku atmosfera w drużynie i sytuacja kadrowa przed meczem z Bełchatowem była jeszcze gorsza a mimo to wygraliśmy. Jak widać w Cracovii im gorzej tym lepiej i w tym upatruję naszych szans na sukces. Z zawodników, których może zabraknąć tak naprawdę żal byłoby tylko Radomskiego, który od początku sezonu jest naszym najlepszym zawodnikiem i gra bardzo równo. Pozostałym, zdarzają się natomiast mecze dobre, ale i bardzo słabe, a absencja Puzigacy to dla nas akurat wzmocnienie, bo gorzej na tej pozycji już chyba nie można grać.
Mamy nieprzewidywalny zespól - mam na mysli ze czasami przy odrobinie szczescia
potrafia wygrac mecz. Wszystko zalezy od zaangazowania. Przypomne ze z Ruchem
teoretycznie 2 sklad mial lepszy wynik niz 1. Co nam zostalo - wiara ze wygramy!!
mecz będzie sędziował nasz ulubiony sędzia Robert Małek.
dwie propozycje dla trenejro :-)
1-4-3-3 system jakim gra FC Barcelona :-)
--------------------KACZMAREK-----------------------
STRUNA- HOSEK--NAWOTCZYŃSKI-KOSANOVIĆ
---------------------SZELIGA------------------------
---CAHALON---------------------STEBLECKI
----------VISNIAKOVS -----SUVOROV----------
-------------------NIEDZIELAN----------------------
1-4-4-2
--------------------KACZMAREK-----------------------
STRUNA- HOSEK--NAWOTCZYŃSKI-KOSANOVIĆ
---------------------SZELIGA------------------------
--------------------CAHALON------------------------
--VISNIAKOVS --------------------SUVOROV--
-----------NIEDZIELAN------RUPA----------
oczywiście Radomski za Szeligę jak będzie zdrowy
coz , pozostaje liczyc na zaskoczenie ze strony zmiennikow, bot na fali wznoszacej, nasi jak zwykle z nozem na gardle, bez wygranej mozna zaczac sprawdzac polaczenia z Nieciecza (jesli nie awansuja huehue)
Ja trochę zmodyfikowałbym skład NAZIRA, mianowicie:
Kaczmarek
Struna Nawotczyński Hosek Żytko
Szeliga Radomski
Suvorov Cahalon
Rupa
Niedzielan
Pytanie odnośnie Rupy, bo wiele osób w tym ja, domaga się jego debiutu,czy on w ogóle trenuje z 1 drużyną?
Za Pasieki chyba nawet nie było go w 18 ? I tak się zastanawiam co ten chłopak musi jeszcze zrobić, żeby
dostać szansę na występ w ekstraklasie? Jest samodzielnym liderem strzelców w ME, jak zatem może się bardziej
wykazać ? Wydaje mi się, że Pasieka nie potrafi obiektywnie ocenić potencjału danego zawodnika, skoro w meczu PP
przy stanie 1:1 zmienia dobrze grającego Cahalona na Strausa, którego obecność na boisku (bo on nie GRAŁ) wolała o pomstę do nieba, a mający ciąg na bramkę młody Polak, który wałczyłby i szarpał grę do przodu ogląda mecz w tvn-ie.
Jak się skończyło wszyscy widzieli:(
myślę ze 4-4-2 nie zagramy. Pasieka po derbach podjarał się 3 defensywnymi, ale u siebie to my musimy grac do przodu i do cholery jasnej musimy ten mecz musimy wygrać. Co do zawodników z ME to jedyni którzy są generalnie wspominani przez trenera jest Bruno i Seba.
Podobnie jak runkle postawiłbym na obronnym skrzydle na Mateusza. No i może Bartek Dudzic ustrzeliłby coś z 1 metra.
Generalnie widziałbym to tak:
------------------Kaczmarek---------------
Struna Nawotczyński Hosek Żytko
-------------Szeliga Radomski ----------
Suvorov------------------------------Dudzic
---------------------Cahalon------------------
--------------------Niedzielan----------------
Ew Bartek jako zmiennik Visniakovsa (jeżeli jest od niego szybszy)
Równo rok temu był mecz, który dał cień nadziei na utrzymanie. To jest ostatnia szansa na zdobycie jakichkolwiek punktów przed przerwą zimową. Bo w Kielcach i Warszawie to sobie nie wyobrażam, że uciułamy chociaż remis.
Przeklejam z innego wątku:
A ja liczę na Niedzielana. W końcu on nie jest jakimś masochistą, widzi, że reprezentowana przez niego drużyna jest w nieciekawej sytuacji, a jego osobista reputacja jednego z najlepszych polskich napastników się sypie. Jest zdrowy, nadrobił zaległości treningowe... a więc?
kurde.... sędzia Pedałek z Zabrza prowadzi nasz jutrzejszy mecz :( Mam nadzieję, że znów nie będzie sędziował przeciwko nam...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)