A ja jako niepoprawny optymista, zakładam, że w meczu z Piastem nastąpi przełamanie!
Liczę na przekonujące zwycięstwo.
-
-
Puchar Polski 2011/2012
Mecz jest we wtorek czy w środę?
Z tego co się orientuję to w środę o szesnastej [url=http://www.wincomparator.com/pl-pl/bet-comparator/match-file.html/sp-pilka-nozna-2/ca-polska-11/to-puchar-polski-372/ma-piast-gliwice-vs-cracovia-krakow-496320/]jedyne źródło na jakie trafiłem :)[/url]
a czy wiadomo czy będzie transmisja w tv z tego meczu?
Z tego co sprawdzałem transmitują dziś mecz Lecha i jutro Łks z Ruchem a w czwartek flota więc niestety raczej meczu nie zobaczymy :/
Słabo mi się zrobiło kurs na Piasta 2.35 a na Cracovie 2.70 ( według Totomixu)...
po tym co nam serwuja pilkarzyki wmnie to nie dziwi nic a nic,
jesli przejdziemy Piasta uznam to za gruba niespodzianke.
Kędziora strzeli nam trzy bramy :D
http://www.90minut.pl/news/168/news1687397-Limanovia-wyeliminowala-Lechie.html
:D
Dzisiejsze mecze :
Chrobry - Lech 0:3
Dolcan - Górnik 0:1
Limanovia - Lechia 1:0 (!)
Lepiej już odpaść z Piastem niż trafić potem na Limanową :) (zawsze się lepiej piłkarze wytłumaczą).
Panowie musimy wygrać bo postawiłem spore pieniądze na wygraną Pasów.Dobra stawka 2.70 z kim jak nie z 1ligowcem który również ostatnio lekko mówiąc zawodzi.Po rozmowie Jurija z drużyną wierze że wygramy i się odblokujemy psychicznie przed ciężkim bojem w Zabrzu.Drużyna jest na pełnej kur.... i zrobi wszystko żeby przejść do 1/8 :)
a ile kosztuje cała drużyna Limanowii? może by ich wszystkich kupić? oni potrafią WYGRYWAĆ u siebie...
Za pensję Saidiego by ich kupił.
traba Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Za pensję Saidiego by ich kupił.
Przepłaciłbys pewnie :D
przetrzepaliby dupy na dzień dzisiejszy naszym kołkom.
traba Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Za pensję Saidiego by ich kupił.
jeden mój znajomy zarabia tam 2 tysiące zł miesięcznie.
Dobrze że przygoda Lechii z pucharem zagłuszy nasz dzisiejszy blamaż :)
Lechia to nie jedyna drużyna która się potyka o 1 ligowca, póki co to:
Kluczbork wygrywa z Zagłebiem 3:1, Ruch Zdzieszowice 2;0 z Jagą i Gryf wygrywa 1;0 z Koroną...
Wnioski z tekstówki są ciekawe. Puzigaca strzela bramke... moze Juri go dostrzeże. Zytko klasycznie jeden błąd, który powoduje utratę bramki, na szczęście jest Gasinski... Ofensywni marnują sytuacje za sytuacja liniowy zaliczy wizyte u laryngologa, a Szatałow ma chyba ciekawe myśli w głowie skoro rezerwowy bramkarz "wygrywa" nam mecz na spółke z niechcianym obrońcom!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)