Wiślak1991 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobra nie chcecie gadać normalnie to nie w sumie
> mogłem sie tego spodziewać jesteście banda
> patałachów bez honoru i pomijając gre nawet nie
> potraficie rozmawiać proponuje abyście wzieli
> maczety zamkneli się na swoim GALERIA AREA i
> pozarzynali się bo z taką garstką koksów
> bezmózgich na trybunach nie dziwie się ze nie
> mają kopacze poco grac .... Kraków was się
> wstydzi ... Wisła kontuzjowana czym pozycje i nie
> wypada z 10 a wy!!!!??? gdzie wasz honor !!
> jesteście nikim a swoją f lustracje przelewacie
> na ulice!!!!! żal!!! i powodzenia
>
> PIERWSZA LIGA PIERWSZA LIGA CRACOVIA!!!! i
1-0 EOT
-
-
14 kolejka.Ruch Chorzów - Cracovia 19 listopada 15:45
.
Nie wiem czemu sie tak denerwujecie ... ten spadek pilkarsko nam sie nalezy i tyle. Mam nadzieje ze po raz 4 nie "oszukamy przeznaczenia" bo on jest poprostu nam potrzebny. Tych meczy nie da sie ogladac a zeby cos sie zmienilo potrzeba wstrzasu zeby profesorek w koncu zobaczyl cos wiecej niz czubek wlasnego nosa ! Sciagnac dobrego trenera, dac rok na zbudowanie nowej druzyny i zgranie i za 2 lata jestemy w ekstraklasie w fajnym mlodym zespolem ktory bedzie o cos walczyc !
Piłka była moją pasją ale skutecznie wybija mi to z głowy obecna Cracovia.Oprócz stadionu i zadufanego /ale jednak/sponsora w całości klubu na dzisiaj nie ma ani jednego pozytywu.Wynik-odwróć tabelę......Przydałby się porządny cykl artykułów /choćiażby Mazana/ w prasie o sytuacji /forum ma za małe przebicie/, czyli o bezideowym zarządzie, braku skautingu,błędnego szkolenia,zbieraniny szrotowych graczy z bezcharyzmowym i bezautoratywnym trenerem.
A Wy Mnie nie obrażacie kto pierwszy zaczął no kto ??? a admin nie ma prawa mnie usunąć a jeśli usunie to niesłusznie a jako GTS składam sprawę dalej i ten kto mnie obraził też zostanie usunięty !! i jeszcze bedzie kara finansowa dla foruum więc poco te nerwy .... mam ojca adwokata więc wiem co mi wolno panowie i panie
Slapi1988 Napisał(a):
> Nie wiem czemu sie tak denerwujecie ... ten spadek
> pilkarsko nam sie nalezy i tyle. Mam nadzieje ze
> po raz 4 nie "oszukamy przeznaczenia" bo on jest
> poprostu nam potrzebny. Tych meczy nie da sie
> ogladac a zeby cos sie zmienilo potrzeba wstrzasu
> zeby profesorek w koncu zobaczyl cos wiecej niz
> czubek wlasnego nosa ! Sciagnac dobrego trenera,
> dac rok na zbudowanie nowej druzyny i zgranie i za
> 2 lata jestemy w ekstraklasie w fajnym mlodym
> zespolem ktory bedzie o cos walczyc !
popieram. Ale proponuje resztę sezonu z honorem grać i od wiosny szukać w niższych ligach fajnych młodych grajków, aby się zgrywać na I ligę tylko korekty tak aby sezon był udany i pewny awans do Ekstraklasy ze składem walczącym przynajmniej z honorem.
Jeśli już to fRustrację ćwoku z tamtej strony błoń. Idź lepiej na ten swój bubel budowlany i rzuć się z dachu. Przynajmniej nie dostaniesz maczetą pajacu.
Wiślak1991 Napisał(a):
> A Wy Mnie nie obrażacie kto pierwszy zaczął no
> kto ??? a admin nie ma prawa mnie usunąć a
> jeśli usunie to niesłusznie a jako GTS składam
> sprawę dalej i ten kto mnie obraził też
> zostanie usunięty !! i jeszcze bedzie kara
> finansowa dla foruum więc poco te nerwy .... mam
> ojca adwokata więc wiem co mi wolno panowie i
> panie
POST ROKU :)
http://deplus.pl/news.php?readmore=3
Cała prawda piłkarzyki u nas grają tylko po to by się kasa zgadzała, w Chorzowie biednie a zapierdalaja aż miło.
Spadek Nam się należy?????
W jakim sensie?????
Nam kibicom????
A za co????
usunąć Cię można,bo pieprzysz od rzeczy...a tatuś adwokat,to wyjaśnia czemu ciągoty gwardyjskie...
Wislaczku, nie masy zadnych praw na tym forum. Jak sama nazwa wskazuje, jest to forum kibicow Cracovii a nie skislej. Powracajac do sprawy, patrze na sklad leglej i widze w 18 meczowej 4 wychowankow, 7 polakow w 1 skladzie, a 13 w 18 meczowej.
Skoro wislak ma ojca adwokata to proponuje w ramach przeprosin (bo należą się) zrobić zrzutę na forum, kupić bilet na Cracovię i zaprosić na kiełbaskę ..może wybaczy co niektórym niewdzięczne słowa ;)
Albert Napisał(a):
> Piłka była moją pasją ale skutecznie wybija mi
> to z głowy obecna Cracovia.Oprócz stadionu i
> zadufanego /ale jednak/sponsora w całości klubu
> na dzisiaj nie ma ani jednego
> pozytywu.
Albert - na HOKEJ przyjdź. Zobaczysz jak się walczy do ostatniej sekundy ! Jutro mecz !
Wiślak1991 Napisał(a):
> A Wy Mnie nie obrażacie kto pierwszy zaczął no
> kto ??? a admin nie ma prawa mnie usunąć a
> jeśli usunie to niesłusznie a jako GTS składam
> sprawę dalej i ten kto mnie obraził też
> zostanie usunięty !! i jeszcze bedzie kara
> finansowa dla foruum więc poco te nerwy .... mam
> ojca adwokata więc wiem co mi wolno panowie i
> panie
:D:D:D.........Normalnie padłem ze śmiechu, przyznam, że czytajac ten post lekko mi się poprawił humor po dzisiejszym blamażu, widac ,że porażka w derbach jeszcze głęboko tkwi w głowach UB-eckich synów
gramy jak Areczka za Pasieki, uciulamy pare pktow z 0-0 lub 1-0 i spadniemy z wielkim hukiem!!
i to nawet nie wina Pasieki, jak nie bylo tak nie ma rozgrywajacego, na papierze mozna sobie schematy rozrysowywac, blabla, a na boisku ktos z mozgiem, kreatywnoscia i szybki procesem decyzyjnym na srodku pola by sie przydal, tu pozycze od Pottera, na Wczoraj!!
hah jaki bajkopisarz:D Jak cala rzesza zwislakow :D hahaha
Wiślak - a tatuś adwokat nie wytłumaczył ci co grozi za oszczerstwo ?
Czy my w tym meczu zagroziliśmy bramce śmierdzieli w normalnej akcji, inaczej niż dwa razy z rzutu rożnego i raz z wolnego, czyli ze stałych fragmentów gry?
Po chuj gadacie z kundlem?
Pasy 1:0 GTS
Dajcie spokój, jakiś pryszcz przyszedł zabawić się z wami, a wy jak dzieci mu odpowiadacie.
Jeśli chodzi o mecz - cóż można napisać, jedyne co się poprawiło, to odrobinę stałe fragmenty gry.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)