ja nie wiem co mam powiedzieć o tych kopaczach poprostu ręce opadają.. Kolejny trener bajkopisarz ... i jego oceny spotkań mi sie wydaje że on motywuje chłopców tak : " jak wygracie to wygracie jak nie to nic sie nie stanie". jeszcze żytko wchodzi... Zakończmy tą kopanine już
-
-
14 kolejka.Ruch Chorzów - Cracovia 19 listopada 15:45
Po wszystkim. Bartczak nawet dupska do góry nie podniósł
Koniec gadania... PASIEKA DO WYJEBANIA!!!!!!!!!!!!!
No nieeeeeeeeeeeeeeee :D
1:0, 2:0, a oni dalej stoją....
No kurwasz mac!!
Bartczak WYPIER>DALAJ
Przegrywamy z Bełchatowem i spadek pewny.
Pieprzeni szmaciarze
Wyłączam to bo mnie zaraz tradycyjny weekendowy ch*j trafi.
kto był na linii centry do Abbota? Żytko
Pasieka w ogóle nie powinien być u nas zatrudniany. Gość bez żadnych wyników został naszym trenerem.
Skąd oni go wytrzasnęli ?
1 Liga albo UTRZYMANIE z KONKRETNYM TRENEREM ..Jak wogule taki jest obecny jeszcze...
co? Zieńczuk dostanie coś na rynku w Krakowie?
chyba wpierdol jak się go spotka...
Cracovia powinna dawac przyklad w Europie jak sie buduje druzyne :D
Łuuuuuch
wyp.ier.dalać absolutnie wszyscy, bez wyjątku
1 Liga albo UTRZYMANIE z KONKRETNYM TRENEREM ..Jak wogóle taki jest obecny jeszcze...
won absolutnie wszyscy, bez wyjątku
pasieka spuścił Arkę, teraz spuści nas, mam nadzieje że profesorek się wreszcie ubodzi...
A taką mieliśmy z 5-6 lat temu fajną drużynę i kto to kurwa krok po kroku rozmontował, zamiast budować.......?
Bez nerwow .. trzeba liczyc sily na zamiary ... Ruch dobrze gra u siebie i 1 punkcik dzis bylby sukcesem ...
postuluję kupić drużynę Hutnika,tam chociaż walczą,wyniki byłyby na pewno nie gorsze niż obecne...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)