mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kto ogląda DDTVN ?:D Błagam Cię :D
nie napisalem ze jestem fanem DDTVN:) mialem na celu dać do zrozumienia jaką media robia sensacje ale widocznie mnie nie zrozumiales.
-
-
Brawurowy manewr lądowania pilota Boeinga 767, uratował życie 230 osób
RoMan jednak przewidział że znajdą się tacy co będą porównywać.. http://fakty.interia.pl/polska/news/m-kaczynska-porownuje-smolensk-i-ladowanie-na-okeciu,1716079
Prawdopodobnie w ciągu ostatnich 2 lat w Polsce przybyło 10 milionów specjalistów od lotnictwa więc odpowiedź na pytanie dlaczego ten się nie rozbił a tamten tak nie stanowi problemu nawet dla dziecka.
Generalnie po tym lądowaniu wczorajszym jeszcze mniej powinno się bać latania :)
[url]http://polskalokalna.pl/raport/awaryjne-ladowanie-boeinga/relacje/news/kpt-wrona-az-sie-zdziwilem-ze-to-tak-gladko-idzie,1716244[\url]
Po prostu fachowiec, skromny człowiek, nie żaden bohater jak chciałyby hieny dziennikarskie.
Czy wasi znajomi z Pracy szkoły itp. Też się zachowują jak by przelatali ponad 6tyś h na Boeingach 767, A swoją karierę rozpoczynali na Tu-154 a potem na Tu-154M i mieli ukończoną szkołę w Dęblinie ?
Cudowna wieść dla narodu. Teraz przeciętny Polak nie dość, że ma specjalistyczną wiedzę z finansów, motoryzacji, medycyny, budowania dróg,elektryki, prawa,hydrauliki, murarstwa, kierowania drużyną piłkarską, oddał z 1000 skoków narciarskich i przejechał milion kilometrów bolidem F1 to od dwóch dni bułką z masłem jest dla niego analiza praw fizyki rządzących przy lądowaniu samolotów .
Aż dziw bierze, że zakłady Boeinga nie są w Radomiu tylko dziwnym trafem w Seattle a FSO na Żeraniu wiodącym producentem samochodów.
ban dla Pana powyżej za offa
El Duce Napisał(a):
> ban dla [b]Pana[/b] powyżej za offa
Jak już to Panicza ;)
hehe, dobre:)
A.W.B. Napisał(a):
> El Duce Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > ban dla Pana powyżej za offa
>
> Jak już to Panicza ;)
koło Panicza to Ty nawet nie stałeś ;)
nie mogłem się powstrzymać .. to już ostatnie rozmycie tego tematu z mojej strony
Ro Man Napisał(a):
> dlaczego szarzy ludzie? na pokładzie było kilku
> działaczy PiS-u z Ameryki, kilkudziesięciu
> sympatyków Prawa i Sprawiedliwości oraz kilkoro
> duchownych o wyraźnie prawicowych sympatiach (w
> cywilu, nie w sutannach), plus przedstawiciele
> patriotycznego Klubu Kombatanta z nowojorskiego
> Greenpointu,
>
> i Ty nazywasz tych ludzi ? wstydziłbyś się
Kto pomyślał, że ten post Romana był ironiczny?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)