Co porabia teraz Bobo Kaczmarek??? Miał jakiś związek z korupcją???
Ale zapewne on sie nie nadaje bo bo nie pozwoli Tabiszom i Filipiakom wpierd... sie do drużyny.
-
-
Kto za Pasieke ?
Fornalik !
Panowie i Panie, jesli mamy ugrać jakieś punkty do końca rundy to nowy trener musi poprowadzić zajęcia dzisiaj tj. w poniedziałek więc tylko Władysław Łach, jestem pewien że doświadczeniem, warsztatem i znajomością drużyny przykrywa Pasiekę czapką...
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć,wiem jedno,jak spadniemy to DŁŁŁŁUGO się z pierwszej ligi nie wygrzebiemy.
Narazie gramy w e-klasie i to powinni robić jak najlepiej,a nie jak w drugiej połowie z rucholem(PYTA TOTALNA).
Cyt z innego wątku, jakieś 2,5mies temu:
[quote]Wolni trenerzy na rynku z małą analizą:
1. Dariusz Pasieka - absolwent słynnej niemieckiej szkoły trenerskiej w Kolonii, były zawodnik klubów niemieckich (Dynamo Drezno - Bundesliga i Waldhof Mannheim - 2 Bundesliga) i polskich (Zawisza Bydgoszcz), trener Paderborn, Manheim, Regensburg oraz ostatnio trener Arki Gdynia, którą utrzymał w Ekstraklasie w sezonie 2009/2010 mimo,iż objął ją z zerowym dorobkiem punktowym po czterech kolejkach. Z Gdyni przez długi czas uczynił twierdzę nie do zdobycia, zwolniony ze względu na konflikt z dyrektorem sportowym po dwóch remisach z rzędu. Zespoły, które prowadził były zawsze bardzo dobrze przygotowane fizycznie i taktycznie, traciły bardzo mało bramek, ale również zbyt dużo nie strzelały. Gra jego drużyn była określana najczęściej jako brzydka, ale skuteczna. Tak wyglądał też mecz Arki z Wisłą w Krakowie, wygrany przez Arkę 1:0, w którym Wisła nie zrobiła akcji. Włada biegle kilkoma językami co też w przypadku naszej szatni może się bardzo przydać - Pasieka bez kłopotu radził sobie z międzynarodowym towarzystwem w Gdyni. Jego bezkompromisowe podejście i wzorce zachodnie mają wielu zwolenników, ale też nie są łatwe do wprowadzenia. Cracovia w obecnym stanie to jednak dobre miejsce na zmiany.
Reasumując całość moja kolejność jest następująca:
1. Pasieka
2. Tarasiewicz
3. Majewski
4. Kaczmarek
5. Stawowy
6. Ulatowski
7. Janas
[/quote]
Stefan M. to Ty napisałeś?
Tylko Fornalik!!!
Moze Engel?
Też chciałbym Fornalika ale Ruch go nie puści za dużo by stracił...Realne nazwiska. Moja propozycja to Kafarski z Lechią "coś tam" osiągnął chociaż jak widać Lechia ma kryzys na dobre a za pasjonata to wogóle drużyna gra strasznie słabo
Fornalik byłby idealny!
przestańcie bredzić z tym Fornalikiem - ma ważny kontrakt z Ruchem, wielokrotnie podkreślał, że chce go wypełnić, dodatkowo jeśli już to czai się na niego Wisła, która ma większą siłę przebicia niż my
nam ledwo udało się ukraść Polonii Szatałowa, o Fornaliku zapomnijcie
ps. jestem za trenerem zagranicznym, w Polsce nie ma obecnie nikogo sensownego
Kafarski ?Ktoś chyba upadł na głowę?Z Lechii wyrzucony na zbity pysk Cracovię ma zbawić???
Jerzy Kopa, tylko Jerzy Kopa
Jeszcze Lucjana Brychczego zgłoście. Tylko trener z zagranicy- najlepiej Czecha.
lepszy kafarski niż DamWamWolne
Ja bym proponował Jurija Szatałowa. Jeżeli odpoczął i się wyleczył.
Jeżeli nie on, to chyba tylko Stawowy.
CO WY KURNA Z TYM STAWOWYM.Ogarnijcie się trochę,nie te czasy.
Szatałow byłby idealnym rozwiązaniem :)
Też jestem tego zdania co mój przedmówca,Jurij zna świetnie drużyne,a po za tym jest juz sprawdzony w ratowaniu druzyny przed spadkiem :)
Szatałow to dobra opcja :),ewentualnie Radolsky.
Szatałow nasprowadzał szrotu i uciekł nie po to, żeby wrócić. Stawiam na Stawowego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)