http://www.youtube.com/watch?v=CnUx2R8DIk0
przewińcie na 1:25, nie będzie zmiany trenera
-
-
Pasieka- Panu już dziękujemy
nigdy nie przypuszczałem, że to kiedys napiszę.
Wojtek Stawowy!
ale po kolei. z tego co widzę to Stawowy ma tylu samo zwolenników, co przeciwników. nazywany jest od cudotwórców po nieudaczników.
teraz jest najlepszy moment by wykazać kto ma rację.
sezon i tak stracony. może stanie się cud i nas uratuje, jak nie to dramatu nie będzie. o dwie klasy rozgrywkowe nas przecież nie spusci.
i co najważniejsze, nie powinien być drogi :)
Nie zapominaj,że często przeciwnicy Stawowego to kibice :
* ,, No teraz pojedziemy Zagłębie 3-0"
* ,, Kosanovic nadzieja Cracovii"
* ,,Saidi najslabsze ogniwo "
Dawać Stawowego!
Tylko nie Bakero, ciekawe ,że wczoraj na trybunach był Kasperczak i rozmawiał z prezesem. Jednak po tym jak spuścił Górnika Zabrze nie chce Kasperczaka w Cracovii. A co do Stawowego, to uważam, że można by mu dać szanse do końca sezonu. Jakby uratował nas przed spadkiem to zamknąłby usta swoim przeciwnikom.
Tak jak nie jestem zwolennikiem Stawowego, tak uważam, że jednak nie ma lepszego kandytata niestety.
Tak jak zostało już napisane, sezon jest praktycznie stracony, gorzej już być nie może, a może zdarzy się jakis cud i nas uratuje, pozatym wreszcie albo upadnie legenda "pięknej epoki", albo okaże się, że wychodzi mu tylko w Cracovii, bo jednak tutaj coś osiągną, Pasieka NIGDY takiego wyniku nie miał z żadną drużyną.
Jak nie on to kto ?
Jedynie z Polskich trenerów przychodzi mi go głowy Czesiu Michniewicz, ale jego liczba połączeń do fryzjera budzi wielką wątpliwość.
Trener z zagranicy ? czy ja wiem, moim zdaniem jest za mało czasu,żeby gość kompletnie nieznający drużyny to ogarną.
Stawowy jednak pojawia się na naszych meczach i jakieś tam miejsze lub większe pojęcie o obecnej Cracovii ma.
Michniewicz, Zieliński, Kaczmarek - tylu polaków ma szanse coś zmienić.
ALRS Napisał(a):
> Stawowy jednak pojawia się na naszych meczach i
> jakieś tam miejsze lub większe pojęcie o
> obecnej Cracovii ma.
na pewno większe od Pasieki :D
A Podbeskidzie siedziało w kraju i trenowało na mrozie, ech pieniądze wyrzucone w błoto z tymi obozami zagranicą.....
Pa pa czerwony nosie.
Pisałem przed rozpoczęciem rundy żeby brać Probierza bo po trzech kolejkach będziemy szukać trenera.Oczywiście zostałem prawie "zjedzony" przez niektórych forumowiczów.
Pasieka miej honor i odejdź
Czy już zwolniono Pasiekę? Ileż można czekać?
Tylko niech nikt nie mówi, że czekamy na następce. To słowo obraża przyszłych kandydatów!
Jedyny kandydat według mnie to Michniewicz!
Mam nadzieje,że w pon Pasieki nie będzie u nas.
Nic nas już nie uratuje, ale z powrotem do Ekstraklasy możemy awansować tylko ze Stawowym !!!
Pasieka rozwalił drużynę, nie ma jej i to na najważniejsze mecze w sezonie. Jedynie nowy trener może dać pozytywny impuls. W Bajkopisarza Pasieke już dawno nie wierzę. To nie jest wina piłkarzy, że tak grają, grają tak jak trener ich poukłada. Wychodzi ich przygotowanie do sezonu, a to wina naszego trenera. Wstyd trenerze, tyle Panu powiem.
No niestety gramy najgorszą piłkę w ekstraklasie. Na dzień dzisiejszy pod względem sportowym nie zasługujemy na nią...
Pasiasty92 - podziwiam, nawet w świetle ostatnich dramatycznych wydarzeń z K1 humor dopisuje widzę :)
Pasiek spierdalaj!!!
Kolejne błędy Pasieki
1.Brak wymuszenia u zawodników grania pressingiem / o ile wie co to znaczy / od początku meczu
2.Demontaż pary stoperów co winno stanowić constans bo chociaż Nowotczyński ostatnio był wolny to jednak było zero z tyłu a o kontuzji nie słyszałem.
3.Przy założeniu,że Saidi jest zmęczony wstawiam go na drugą połowę a nie zmieniam po godzinie.
Stawowy miał swoje "5 minut" i niech już zostanie w historii Cracovii jako ten od dwóch awansów ...
w żadnym innym klubie nic już nie osiągnął ...
jak dla mnie to Bobo Kaczmarek mógłby jeszcze powalczyć ...
Brac Czeska, bo z tej Pasieki miodu nie bedzie!
A.W.B.
W części pasiackiej społeczności jest cool nap..dalać na Stawowego a piać z zachwytu (na początku) nad większym lub mniejszym nieudacznikiem.....
Aby mieć wyniki grał najlepszy ,grali i potwierdzały to wyniki
Teraz masz takich chamerykańskich zawodników i wszyscy maja serca w pasy i super grę i nie lubią GTS-u
Przytaczasz incydenty - a własnie wtedy chciało się chodzić na Cracovię, wtedy było to co w piłce najlepsze gra na TAK kombinacyjna.
Teraz po wyjściu ze stadionu ma sie odruchy wymiotne- taka kopanina
A może lepiej zamiast merytorycznej wypowiedzi to jak dzieci w przedszkolu.. wuefista...wuefista
i wszystko jasne
Był słabym trenerem, tak ?
- tylko górne rejony tabeli I ligi za jego kadencji - rzeczywiscie porażka
ale pewnie wszystkie wyniki, wszystkie wygrane załatwił ktoś inny ... :)
Trudno sobie to wyobrazić patrząc na ostatnie 3 lata
Dobra koniec o Stawowym, bo jeszcze powiedza że rodzina albo mi za to płacą ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)