.
-
-
Pasieka- Panu już dziękujemy
[quote=g4lu]
Za Szatałowa grała praktycznie ta sama drużyna i to momentami nawet ładniejszą piłkę niż w erze kręcenia lodów w ekstraklasie (wiem, wiem to naiwne - teraz też kręcą). Pamiętajcie o tym zanim ktoś znowu napisze, że tej drużyny na więcej niż Obronę Częstochowy nie stać.
[/quote]
Może i za Szatałowa nasza druzyna momentami grała ładniejsza piłkę, ale czym są [b]momenty[/b] do okresu wielu sezonów.
Piszesz by pamiętać że stać ich na więcej, więc może niech wreszcie odkryją swoje głęboko skrywane talenty i zaczną grać ku uciesze swych kibiców. Ja się odnosze do stanu obecnego do tego co prezentują i jak są prowadzni przez kolejnego miernego trenera.
Wniosek więc na dzisiaj jest mój taki, że nie grami nic poza Obroną Częstochowy i długimi piłkami na aferę.
Skoro "to" juz wyszlo do publiki , wszystko wskazuje na to ,ze pan Darek siedzi na "goracym stolku", a raczej jeszcze bardziej "rozpalonym".Nie jestem tego pewien czy dobrze ,ze przed meczem z Zaglebiem -ale upatruje w tym szanse dodatkowej motywacji przed arcytrudnymi meczami. Pytanie -czy pilkarze beda umierac za Pasieke?
[quote=noiproks]
Bucky Nome.....Dziękuję za tedo posta....niech sobie Aston i wielu podobnych poczyta.......FAKTÓW!!!!
[/quote]
To są fakty medialne o zbliżonej wiarygodności do faktów podawanych chociażby przez weszlo. Argumentowanie niewiarygodności informacji medialnej inną wiadomością medialną jest paradoksalne.
Jeśli ktoś był świadkiem pewnych zdarzeń, bądź ma informacje z pierwszej ręki i pisze o tym w takiej formie na forum (jak np. Mike FNM), to biorę Jego wersję za wiarygodną. Podana informacja potwierdza wersję z Probierzem u Nas. Do tego przekaz, który płynie z tej informacji nie wyklucza opcji ze Smudą, który ponoć jako jedyny szkoleniowiec wisły jeździ do Myślenic na herbatkę do Cupiała.
O tym zapomniałem napisać, a w sumie teraz mi się ułożyło w całość. maaskant ma jeszcze kontrakt do lipca właśnie z rzeką, a cupiał po jego zwolnieniu powiedział, że nie będzie płacił kolejnemu trenerowi i awansowali moskala. Dlatego wtedy upadł temat probierza. Teraz maaskant ląduje w Hadze i musi rozwiązać kontrakt z rzeką więc temat probierza szybko wrócił. A Smuda czekał do lypca.
Jeden błąd logiczny jednak popełniłem - to, że Smuda romansował z rzeką nie znaczy, że tematu Probierza tam nie było.
[quote=FanAtyk]
Może i za Szatałowa nasza druzyna momentami grała ładniejsza piłkę, ale czym są momenty do okresu wielu sezonów.
Piszesz by pamiętać że stać ich na więcej, więc może niech wreszcie odkryją swoje głęboko skrywane talenty i zaczną grać ku uciesze swych kibiców. Ja się odnosze do stanu obecnego do tego co prezentują i jak są prowadzni przez kolejnego miernego trenera.
Wniosek więc na dzisiaj jest mój taki, że nie grami nic poza Obroną Częstochowy i długimi piłkami na aferę.
[/quote]
Nie no, tu się z Tobą zgadzam, że na chwilę obecną jest padaka, chociaż żywię nadzieję, że będzie tylko lepiej :) . Wcześniej pisałeś, że nei pamiętasz kiedy ostatnio graliśmy dobrze to Ci przypomniałem ;) . Nie wiedziałem, że chciałeś to rozpatrywać w kategoriach ciągłości paru sezonów
g4lu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Wcześniej
> pisałeś, że nei pamiętasz kiedy ostatnio
> graliśmy dobrze to Ci przypomniałem ;) . Nie
> wiedziałem, że chciałeś to rozpatrywać w
> kategoriach ciągłości paru sezonów
Wiosny Szatałowa nie rozpatrywałbym w kategorii "grania dobrze". 6 zwycięstw 3 remisy 6 porażek, to była niezła wiosna, szczególnie biorąc pod uwagę jakie tło zrobiła jej jesień. Dla porówniania Lenczyk miał poprzedniej wiosny 5 zwycięstw 2 remisy 8 porażek...
Czekamy więc do rundy, w której zamiast 3 porażek Szatałowa będą 3 zwycięstwa więcej. 9-3-3 śmiało będzie można uznać za "dobre granie"
noiproks - priv
black cat Napisał(a):
> a tu fragment z konferencji u garbatych nosów:
> Nie zabrakło klasycznego w takich sytuacjach -
> "takim klubom, jak Wisła się nie odmawia".
>
> parch jebaaany.
> nie chce go nigdy widzieć przy Kałuży.
z dedykacja dla Pottera, mam nadzieje ze nazwiska tego bufona w kontekscie przyjscia do nas tu wiecej nie zobacze
Info z planowanym zatrudnieniem Probierza jest prawdziwe. Probierz był na meczu z Jagą i negocjacje z nim trwały do środy. Sam je przedłużał, bo cały czas liczył na pracę w rzece, a tam godziny Moskala wydawały się być policzone. Z kolei Cracovia nie zgadzała się na zapis w umowie podobny do tego, jaki miał w ŁKS czyli, że w każdej chwili może odejść.
Sprawa planowanego zatrudnienia Probierza ma jak zwykle dwie strony - dobrą i złą. Dobra to taka, że klub jednak chce zrobić wszystko by się utrzymać i chciał sięgnąć po chyba najlepsze dla tego rozwiązanie. Zła jest taka, że w piłkarze i trenerzy o tych rozmowach wiedzą, a to na nikogo z nich na pewno nie wpływa motywująco w obliczu nadchodzących kluczowych momentów sezonu.
Jeśli chciał mieć zapis że, może odejść w każdym możliwym momencie to w moich oczach skreśla go absolutnie 4ever.
Dorwas, jakbym był trenerem jakiegoś zespołu i bym słyszał, że klub szuka następcę na moje stanowisko, to bym robił za dwóch;].
mnie natomiast nie cieszy ze grajac u siebie z dwoma slabymi zespolami (bez wzgledu na to jaki My poziom prezentujemy) zdobylismy 2 pkt z czego 1 szczesliwie, jesli trener, po takim poczatku mysli ze jest ok a klub nie powinien szukac jego nastepcy jest w bledzie, niech zespol zacznie wygrywac to bedzie dalej trenowal, taka praca, jak ma inne przemyslenia proponuje trenowanie jakiegos wioskowego klubu w 6 lidze, ktorego sponsorem jest lokalny biznesmen ...
co do Probierza, skoro im sie nie odmawia a NAM tak to Panu juz dziekujemy ...
Muertes Napisał(a):
> mnie cieszy fakt, że Cracovia rozmawiała z
> Probierzem
> w tym klubie od kilku lat pokutował grzech
> główny- zwalniano trenerów za późno:
> Majewskiego,Ulatowskiego, Płatka, Szatałowa, tym
> razem właściciel postanowił działać w
> odpowiednim momencie (tzn. jest na rynku lepszy
> fachowiec od tego, którego mamy)
Według mnie to zmieniano trenerów za często. Trzeba zatrudniać fachowców i dawać im pracować, gorący stołek nie czyni stanowiska komfortowym. Nikt nie spodziewał się, że Ulatowski tak bardzo zawiedzie i, że Szatałow po tak znakomitej wiośnie, tak słabo wystartuje na jesień. Teraz nie gramy ładnie, ale są pozytywne symptomy. Niezła gra w defensywie (nie bardzo dobra, po prostu niezłą), oraz to, że piłkarze nie siadają w okolicach 60-70min. meczu, wręcz przeciwnie, to przeciwnicy siadają. Piłkarze walczą na ile mogą, pamiętajcie, że kontuzja Suvorova i brak Saidiego w ostatnim meczu musiała się odbić na grze z przodu, a i tak były okazje.
Ja myślę że, ten dzisiejszy mecz okaże się dla nas jako Cracovii oraz dla trenera Pasieki decydującym. Wiem... każdy mecz jest ważny, ale ten jest z tych najważniejszych.
No i po Probierzu a liczylem ze chlop bedzie u nas dzisiaj pasiece juz szykuje biala chusteczke
Peterps Napisał(a):
> Ja myślę że, ten dzisiejszy mecz okaże się
> dla nas jako Cracovii oraz dla trenera Pasieki
> decydującym. Wiem... każdy mecz jest ważny, ale
> ten jest z tych najważniejszych.
Od czterech lat mamy na wiosnę powtórkę z rozrywki czyli mecze o wszystko.Co jak co ale kibic Cracovii nie może narzekać na brak adrenaliny-utrzymają się ?,musimy to wygrać to mecz o 6 pkt. i tak w kółko.
Za tydzień będzie mecz o wszystko za 2 tygodnie mecz o wszystko za miesiąc mecz o wszystko i ten ostatni mecz w kolejce również o wszystko mało tego trzeba wygrać ale rywale nie mogą.Może doczekam się piłki w Cracovii takiej jak hokeja w Cracovii.WCC wiara czyni cuda.
Na hokeju też "każdy mecz o wszystko" :)
leszeczek Napisał(a):
> Na hokeju też "każdy mecz o wszystko" :)
Racja ale inne cele :)
Koncz juz i odejdz w pizdu!!!
Miej honor i odejdz!!!
MUMIN JEBANY taktyk z Ciebie zaden wiec nie psuj nam juz naszego ukochanego klubu idz w pizdu albo sam Cie zajade kurwa
Jego nie można zwolnić jego trzeba wypierdolić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)