dramat! ehh jak sie utrzymamy z tym trenerem do bedzie zyciowy sukces
-
-
Pasieka- Panu już dziękujemy
Panie Boże niech Michniewicz zostanie naszym trenerem
A Janek Urban wolny?
ja to bym Waldka Fornalika u nas widział ;p
tak w sumie to u nas miał by dobrze, kasa nawet jest a mógłby robić to samo co w Ruchu tylko, że u nas jest wszystko pewniejsze, ładniejszy stadion, lepsi kibice ;p
Pomarzyć warto xD
Jim Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nazwałbym to " za długim jęzorem" :( Nie
> potrafię pojąć robienia relacji live w tak
> delikatnych sprawach ... Komu i czemu to miało
> służyć? Popularności pewnemu nickowi i to
> jeszcze zmienianemu raz na jakis czas? Tylko tyle?
> Warto było ?
>
> Zrozumiałbym jeszcze jakby to jakiegoś chłystka
> ponosiło " bo coś tam gdzieś usłyszał"...
Tak wartO było! Nie bede sie tłumaczył, po co u nas wpuszcza sie pewne tematy na forum kibicowskie! :) zapraszam na priv!
U nas tylko trener z charyzma nadaje się taki który poustawiał by naszych zawodników , Probierz nadawał się ale jest jest już w rzece jak dla mnie tylko trener z zagranicy najlepiej z krajów bałkańskich albo Petresku który jest poza naszym zasięgiem finansowym i sportowym .
Nie wierzę żeby fakt pojawienia się na forum wpłynął na podpisanie czy niepodpisanie kontraktu. Albo ktoś kontrakt chce podpisać albo nie. Może chciał cenę GTS owi podbić. Jeśli tak, to dobrze, że temat się pojawił.
A Pasiece, choć w niego nie wierzę, życzę dwóch zwycięstw w dwóch najbliższych meczach, to może później drużyna zacznie grać tak, żę zmienię o nim zdanie.
dajcie spokoj teraz do konca rundy juz sie nic nie zmieni, trzeba sie modlic zeby ta druzyna jakims cudem sie utrzymala , a pozniej mozna sie zastanawiac co dalej z Pasieka i jego kontraktem,
teraz nikt nie zmieni trenera, pozostalo 11 kolejek jak sie nie myle do konca
Szanowni forumowicze dziękuję za kontakt na priv, a Jima za telefon :) Ciebie Jim zapraszam na piwko w Krakowie we wtorek ;)
Ok - trzymam Cię za słowo odnośnie mojej prośby :)
edit : priw nie pomoże - nie mam w tym temacie NIC więcej do powiedzenia.
Pogadamy we wtorek na hokeju :)
Probierz w rzece będzie zarabiał "tylko" 50 tys. pln miesięcznie więc raczej o kasę nie chodziło. Z tego co zrozumiałem po postach Mike'a FNM, to My zrezygnowaliśmy z tematu Probierza, a nie on z nas. Przynajmniej w takiej kolejności
Pewnie Probierz chciał miec swoje zdanie,a tego po Lenczyku Generał nie zniesie
Zwalnianie po 2 remisach nie jest praktykowane nawet w klubach, w których presja i cele są dużo wyższe, więc nie wiem co Wam strzeliło do głów :). Wyluzujcie, wszyscy chcieli, żeby po tych 2 meczach było minimum 4 punkty, ale tak nie jest, tragedii też nie ma. Nie gramy pięknie, ale obrona prezentuje się w miarę solidnie, a kondycyjnie wyglądamy bardzo przyzwoicie. Jeżeli zdobędziemy komplet punktów z Zagłębiem to powinno być dobrze, zresztą taki dorobek po 3 meczach zakładałem (5pkt) i będzie on dla mnie zadowalający. Lada moment będziemy mieć dyrsporta i to na nim będzie ciążyła odpowiedzialność ewentualnych zmian, więc nie róbcie z igły wideł. Myślę, że ultimatum 4-6 punktów w 2 kolejnych meczach brzmi sensownie i jest do zrealizowania, a do tego momentu może nie zwalniajmy na forum sztabu. Popatrzcie jak weszły w rundę drużyny z czołówki tabeli. Będzie coraz lepiej, jeśli nie, to temat się pojawi z powrotem.
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Probierz nie wyląduje w GTS, cinkciarz czeka do
> końca sezonu, bo po Euro przejmie Nikodema
> Smudę, do którego z wzajemnością czuje miętę
Gratuluję kolejnemu jasnowidzowi......
post do kasacji
[b]" Zagrać na "zero" z tyłu i strzelić bramkę - oto recepta na wygranie meczu... - powiedział podczas środowej konferencji prasowej trener Cracovii" ot nasz trenerski filozof i taktyk![/b]
Myśle że tak wyjątkowe umiejśtność ternersko taktyczne niewątpliwiwe zaskoczą każdego przeciwnika!
A tak na poważnie to nasz miodowy trenejro potrafiłby i styl Barcy sprowadzic do taktyki półksiężyca" bronimy bramki i gramy długo do przodu i może coś sie uda strzelić, ważne by było zero z tyłu".
Już powoli zapominam kiedy nasze Pasy grały piłke ładną dla oka....chyba ostatni raz zaraz po wejsjciu do E klasy, czy to nie osatatni dzwonek na zmiany?
[b]Pasieka skończ Waść wstydu oszczędź![/b]
Nic się nie bój Aston. Ze Smudą miałeś rację bo ten czekał na rzekę a rzeka czekała na niego. Stąd tak długa egzystencja Moskala na tym stanowisku bo w innym wypadku poprowadziłby góra 2 mecze. Mówią o tym nie tylko media, i to dobrze poinformowane, ale też praktycznie wszyscy ludzie związani z rzeką.
Cupiał po prostu nie wytrzymał i szybko sobie z Basałajem przekalkulowali możliwe straty finansowe wynikające z niezakwalifikowania się do pucharów. Spanikowali i zrobili już teraz to co mieli zrobić w lipcu tylko z innym bohaterem w roli głównej.
Na deser potwierdzające przypuszczenia zachowanie Smudy:
[url=http://www.weszlo.com/news/9665-Niepodrabialny_Franek_Smuda_znowu_wyszedl_na_glupka_Zapowiedzial_odejscie_teraz_odwoluje]weszlo: Niepodrabialny Franek Smuda znowu wyszedł na głupka. Zapowiedział odejście, teraz odwołuje...[/url]
[quote=FanAtyk]
Już powoli zapominam kiedy nasze Pasy grały piłke ładną dla oka....chyba ostatni raz zaraz po wejsjciu do E klasy, czy to nie osatatni dzwonek na zmiany?
[/quote]
Za Szatałowa grała praktycznie ta sama drużyna i to momentami nawet ładniejszą piłkę niż w erze kręcenia lodów w ekstraklasie (wiem, wiem to naiwne - teraz też kręcą). Pamiętajcie o tym zanim ktoś znowu napisze, że tej drużyny na więcej niż Obronę Częstochowy nie stać.
.
[b]Zanim Michał Probierz podpisał kontrakt z Wisłą, odrzucił propozycję 2,5-letniego kontraktu w Cracovii za 50 tys. zł miesięcznie.[/b] Nie mógł za to znaleźć się w Lechu, bo popierał go tylko jeden członek zarządu. - Przyjście Probierza w Wiśle to koniec pewnych układów i personaliów w Wiśle. Zwłaszcza że porozumiał się z tym klubem już wcześniej, kiedy odchodził Robert Maaskant. Z końcem czerwca wygasa kontrakt dyrektorowi sportowemu Stanowi Valcksowi i prezesowi Bogdanowi Basałajowi. Obaj raczej się z Wisłą pożegnają - twierdzi Mateusz Borek, komentator Polsatu w Magazynie Ekstraklasy Przemysława Iwańczyka przed 20. kolejką. Czy nowy trener oznacza powrót Patryka Małeckiego? - U nas w klubach po zmianie trenera przywracani są do pierwszej drużyny są wszyscy piłkarze. W przypadku Małeckiego raczej tak nie będzie - twierdzi Marek Jóźwiak, dyrektor skautingu w warszawskim klubie, który wypowiedział się również na temat Macieja Skorży i jego przejścia po sezonie do Lecha. - Nie interesuje mnie ten klub, prezes Rutkowski i to czy będzie teraz stawiał na Rumaka czy Araba, żeby później postawić na Skorżę. On jest u nas, może przedłużyć umowę, nawet jeśli nie zdobędzie mistrzostwa Polski. A jak zechce pójść do Lecha, to niech idzie, powodzenia - mówi Jóźwiak. W meczu dwóch największych rozczarowań, klubów, które marnotrawią miliony złotych, sprowadzają tabuny piłkarzy i rok w rok mają kłopoty sportowe, Zagłębie zagra z Cracovią. Do tego w Lubinie szkoleniowiec z makabrycznym bilansem przegranych spotkań i podstarzali piłkarze zagraniczni. - Za to wszystko płaci polski podatnik, Małeckiemu proponowali 80 tys. zł miesięcznie - mówi Borek. Ważny mecz gra Polonia, której szef już wziął na dywanik trenera Zielińskiego po porażce z Widzewem.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,99215,11269705,Probierz_byl_bliski_Cracovii__Koniec_Valcksa_i_Basalaja.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)