Rumak w Lechu!!!! Probierz nadal wolny, teraz albo nigdy!!!!! Spieszyć się zanim ktoś go nam podbierze.
-
-
Pasieka- Panu już dziękujemy
plusjack Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Majewski pracuje w Cracovii ? nie wiedziałem :) a
> tak serio te spekulacje to tylko pobożne
> życzenia kibiców , na chlodno mysle ze zadnych
> rozmow o zmianie szkolenowca nie bylo, no niby ten
> czy tamten sie pojawił na meczu ale.. był tez i
> Smuda, czy to oznacza ze rozmawia o czyms ?
> dlatego Pasieka dalej bedzie trenerem a nam
> pozostało sie modlic słowami niech Bog i
> pierwszy kibic maja nas w opiece bo bez tego
> lecimy z ligi
i z tym się zgadzam :) Probierza to tylko my kibice sobie wymyśliliśmy a oliwy dodała obecność pana Michała na stadionie, a na lodowisku go ponoć nie było.
Trzeba popatrzeć, że Cracovia nie przegrała od 5 meczy, więc nie ma podstaw do zmiany trenera (z punktu prezesa) gra wygląda jak wygląda ale jednak te 7 pkt jest ponadto przy odrobinie szczęścia mogło być więcej zwycięstw (lub porażek) więc tragicznego bilansu nie ma pan Pasieka więc i nie ma co zmieniać :(
Aczkolwiek ja osobiście bym był i to bardzo za zmianą trenera bo gra wygląda jak wygląda i nie ma się co oszukiwać ;/ lecz nie gra się liczy a wyniki ;/
Nie było poważnego tematu Probierza w Cracovii.
Wymyślili go sami kibice, mając nadzieję na cud.
Kłopotem Pasów jest nie wiedzieć czemu zmiana taktyki z 4-5-1 na 4-4-2
Grać jednym napastnikiem i pięcioma pomocnikami,
:)
Wam to nic nie dogodzi :-p gramy jednym napastnikiem-źle gramy dwoma-też źle
ja więc proponuję: Grajmy pięcioma!
lambadia Napisał(a):
> Wam to nic nie dogodzi :-p gramy jednym
> napastnikiem-źle gramy dwoma-też źle
> ja więc proponuję: Grajmy pięcioma!
To nie tak. Ale jak ustawiasz drużynę pod 4-5-1 i TYLKO to trenujesz, a potem wrzucasz 4-4-2 to wychodzi JAJO
Filipiak zawsze powtarza, że najważniejsze dla niego jest widowisko, żeby ludzie z przyjemnością patrzyli na grę drużyny (i nie chodzi tu tylko o wyniki), a przy trenerze Pasiece tego nie ma, wiec może i samemu prezesowi się skończy/-ła cierpliwość.
eredin Napisał(a):
> lambadia Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wam to nic nie dogodzi :-p gramy jednym
> > napastnikiem-źle gramy dwoma-też źle
> > ja więc proponuję: Grajmy pięcioma!
>
> To nie tak. Ale jak ustawiasz drużynę pod 4-5-1
> i TYLKO to trenujesz, a potem wrzucasz 4-4-2 to
> wychodzi JAJO
4-4-2 ? a to ktos z szanownych kibiców dostrzegł w ogóle jakis system w naszej grze ? no moze ostatnie 20 min przypominało zespołowy sport zwany piłką nozną , wczesniej kompletny chaos i brak jakiejkolwiek koncepcji gry ,taka jest moja ocena tego co nazywano meczem z babajagą
eredin Napisał(a):
> lambadia Napisał(a):
> -----
> > Wam to nic nie dogodzi :-p gramy jednym
> > napastnikiem-źle gramy dwoma-też źle
> > ja więc proponuję: Grajmy pięcioma!
>
> To nie tak. Ale jak ustawiasz drużynę pod 4-5-1
> i TYLKO to trenujesz, a potem wrzucasz 4-4-2 to
> wychodzi JAJO
tutaj chyba nie o ustawienie chodzi. brakuje takiej wiary. myślę, że w piątek więcej ludzi przyjdzie. Trzeba na nich ryknąć co najmniej dziesięciotysięcznym okrzykiem i dostaną kopa.
Zagralismy dwa mecze u siebie zdobywajac dwa szczesliwe punkty. W obu przypadkach bylismy slabsi. Z kim gralismy? - z betonami ktorzy strzelaja na wyjazdach srednio 0.00000012 gola - oraz z jaga, ( kto sledzi ekstraklape wie ,ze tydzien wczesniej zagrala w Kielcach z finezją Borusii Dortmund] No ale ich prowadzi przeciez ''trener - legenda". Na deser zostalo Zagłebie ktore na wyjazdach na 27 mozliwych zdobylo uwaga...1 punkt. Nawet nie chce myslec...........
Prawda jest taka ,ze od czasow Stawowego (pisze to choc nie naleze do jego fanklubu) CRACOVIA NIE GRA W PIŁKE. Lenczyk cos tam probowal ale nie mogl zdzialac wiecej majac takich obroncow. Trener Pasieka jest wiec kolejnym ktory pewno i chce ale nie moze. Teraz "gramy" jak Arka za jego czasow. Tyle ,ze nie pilkarska tylko druzyna rugby. Przerwanie akcji przeciwnika, podanie za siebie i 40 metrowy wykop. Ogladam czasem Bundeslige i za %#^%&^ nie przypomina to taktyki pana Pasieki ktory ponoc jest obdazony niemiecka mysla szkoleniową. No chyba ze tak sie gralo we wczesnym NRD lub w czasach pana z wąsem.
Szacunek dla tych ktorzy jeszcze wytrzymuja i melduja sie na Ziemii Swietej. Nie W&^%$& sie tak na 3lidze bo wtedy byla bida ze az piszczało. Teraz mają jak u Pana Boga za piecem a jest taki cyrk. Mam nadzieje ,ze kolejne mecze bedą w niedziele bo chcialbym miec choc jeden weekend nie %^$%$#7 przez tych patałachow.
plusjack Napisał(a):
ktos z szanownych kibiców dostrzegł
> w ogóle jakis system w naszej grze ?
Nikt nie mógł dostrzec, bo takowego nie ma, o czym głośno już wypowiadają się nasi piłkarze.
ŹLE, bardzo ŹLE się stało, że tak PRAWDOPODOBNIE zakończyła się historia z Probierzem. Probierza nie ma, i tak naprawdę nie ma też Pasieki. Czyli, zostaliśmy bez trenera przed ważnymi meczami. Opinia NASZA jednoznacznie wypierdzieliła Darka, pompując pomysł z Michałem. Jestem przekonany, że taka sytuacja dociera do kopaczy, podcinając do reszty i tak słaby autorytet trenera. Czyli jest Pasieka, ale jak gdyby go nie było. Probierz PRAWDOPODOBNIE wyląduje w GTS-ie i wpierdziieli nam w derbach (oby nie), wywołując DODATKOWE radosne szczekanie onych. Następnym razem propnuje, gdy nie jest coś pewnego-zaklepanego, kierować się rozsądkiem przy niektórych wpisach. "Długi jęzor" nie zawsze pomaga w delikatnych ludzkich sprawach - "tisze jediesz dalsze budiesz"
Nie mam pomysłu na rozwiązanie obecnej sytuacji, gdybym miał doradzić swoją opinią :(
Probierz nie wyląduje w GTS, cinkciarz czeka do końca sezonu, bo po Euro przejmie Nikodema Smudę, do którego z wzajemnością czuje miętę
Aston1906 Napisał(a):
> Probierz nie wyląduje w GTS, cinkciarz czeka do
> końca sezonu, bo po Euro przejmie Nikodema
> Smudę, do którego z wzajemnością czuje miętę
Jakby tak było to super! on nam jest potrzebny na te 3 miechy!
Mike to jzu przesadzone ze nic z tego?
Panowie, wierzę że nad Cracovią czuwa Opatrzność Boża :)
Mike FNM Napisał(a):
> Panowie, wierzę że nad Cracovią czuwa
> Opatrzność Boża :)
ja też mam taką nadzieję, ale ona nie będzie trwać wiecznie ;p już jest z nami 3 lub 4 lata ;p chyba czas najwyższy liczyć na siebie ?? xD
KSC 21 Napisał(a):
Mam nadzieje ,ze kolejne mecze bedą w
> niedziele bo chcialbym miec choc jeden weekend nie
> %^$%$#7 przez tych patałachow.
To raczej w poniedziałek :)
Ja już nie przychodzę oglądać tą padake, tylko sobie podopingować, szkoda oczu.
Ludzie :D tematu Probierza nie ma i nie było :D czy wyście powariowali? :D
manolo1 Napisał(a):
> KSC 21 Napisał(a):
> -----
> Mam nadzieje ,ze kolejne mecze bedą w
> > niedziele bo chcialbym miec choc jeden weekend
> nie
> > %^$%$#7 przez tych patałachow.
>
> To raczej w poniedziałek :)
> J[b]a już nie przychodzę oglądać tą padake,
> tylko sobie podopingować, szkoda oczu.[/b]
a ja mam tak samo :)
[quote]Ludzie tematu Probierza nie ma i nie było czy wyście powariowali? [/quote]
jest i był, ale tylko na tym forum i u kibiców Craxy ;p
W piatek mecz ostatniej szansy dla trenera!Jesli nie wygramy, Pasieka wyjazd i dawac Probierza!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)