Wisła jest obecnie bardzo słabą drużyną i jeżeli sędziowie im nie pomagają, to wygrać może z nimi każdy, kto tylko zagra z dużą determinacją i konsekwecją. Ja uważam ,że w Niedzielę, zagramy z najsłabszym przeciwnikiem, z którym dotychczas graliśmy na własnym stadionie w tym sezonie.
-
-
[WIKTORIA]13 kolejka - Święta Wojna !!! Cracovia - GTS Wisła Kraków (6.11.2011 godz.17.00)
south man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Isaac nie pomieszało Ci się coś w tytule
> tematu?
co mam napisać Cracovia - gts zomo ? zawsze było tak pisane więc pisze tak teraz...
zac Napisał(a):
> Na jakie wyżyny ?! Przecież w meczu z
> Podbskidziem byliśmy zdecydowanie lepsi i
> przegralismy tylko przez głupotę sędziego.....
Dodaj nam ten jeden punkt, a Podbeskidziu odejmij dwa. Nadal w tabeli dzieli nas przepaść.
Poza tym co to znaczy "zdecydowanie lepsi"? No chyba, że chodzi o "poziom" gry, zaiste nasz holenderski goleador oddał najwyższy strzał w sezonie, więc jestem w stanie się zgodzić, że do tego poziomu Podbeskidzie nie miało szans się nawet zbliżyć.
zac Napisał(a):
> Wisła jest obecnie bardzo słabą drużyną i
> jeżeli sędziowie im nie pomagają, to wygrać
> może z nimi każdy, kto tylko zagra z dużą
> determinacją i konsekwecją.
No nie tak do końca, Limanovia jednak nie dała rady ;) A czy nasze składowisko szrotu prezentuje od niej wyższy poziom? Polemizowałbym ;)
Aston1906 Napisał(a):
> zac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wisła jest obecnie bardzo słabą drużyną i
> > jeżeli sędziowie im nie pomagają, to
> wygrać
> > może z nimi każdy, kto tylko zagra z dużą
> > determinacją i konsekwecją.
>
> No nie tak do końca, Limanovia jednak nie dała
> rady ;) A czy nasze składowisko szrotu prezentuje
> od niej wyższy poziom? Polemizowałbym ;)
Dajmy spokój z Limanovią, ale skoro słabsze od nas w meczu Podbeskidzie, potrafiło zdominować UB-cję, to uważam ,że nie jesteśmy na straconej pozycji.
PS W meczu z Podbeskideiem byliśmy zdecydowanie lepszą drużyną, i jeżeli sędzia nie podyktowałby wyimaginowanego karnego, to ten mecz co najmniej byśmy zremisowali, i ten remis byłby szczęśliwy dla Podbeskidzia, a nie dla nas
Jedyna osoba która może nas uratować przed derbami http://www.youtube.com/watch?v=Qd8f_fhPz3Y&feature=related 4:08 WTEDY SIĘ DAŁO ZAPIER...PO CAŁYM BOISKU
Ten sezon oraz ostatni ich mecz z Podbeskidziem pokazał że niewiele potrzeba żeby dokopać burkom
Wystarczy nie popełniać elementarnych błedów w defensywie
no i trzeba grać konsekwentnie umiarkowanym pressingiem (czyli drużynowo)
To są wymagania jakie pozwalają wygrywać z burkami
Tylko że ta grupa facetów która Nas obecnie reprezentuje nie zagrała tego ani razu w 12 spotkaniach...
http://www.youtube.com/watch?v=yDi6QmuY5ng
WSZYSCY NA MECZ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=yDi6QmuY5ng
dodo92 Napisał(a):
> A.W.B. Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Przegramy.
>
>
> i po cholerę znowu tak kraczesz?;/ fajne masz
> podejście przed meczem widzę.
Bo rzygam już jak czytam te hurraoptymistyczne posty o tym jak rozgromimy następnego przeciwnika. Optymizm niczym nieuzasadniony, od 4 lata grają totalną kopaninę a tu nadal ludzie klepią posty '' tym razem na 100% wygramy'', ''przeciwnik słaby'' itd itd.
Jak ktoś pisze o wygraniu z wisłą jest niepoważny, albo nie oglądał dzisiejszej gry oraz ostatnich pojedynków Cracovii. Trzeba się poważnie zastanawiać nad walkowerem. Dopiero te dauny nie potrafiły przez 70 min zagrozić bramce widzewa grając w przewadze, stracili bramkę bo wyje.bali własnego bramkarza na ziemię, dali się jak pajace wykartkować przed najważniejszym meczem w sezonie, a Wy po zaledwie paru godzinach snujecie plany ogrania jakby nie było 3 drużyny w lidze na dzisiejszy stan tabeli. Nie porównujcie naszych piłkarzy do Pobeskidzia bo to dla nich obraza. Je.bie mnie przez co przegrali w Bielsku, Podbeskidzie postawiło się legii, psom, grają ambitnie. Otwieram stronę z tabelą i widzę fakty.
Pykniemy Wisłę z palcem w nosie. Przegrana nie wchodzi w rachubę. WBIJCIE TO SOBIE W GŁOWY i powtarzajcie przed snem i po przebudzeniu.
KA PE WU!!!!????
A Tym, co nie chcą iść na Świętą Wojnę kibicować drużynie, polecam uchlać się i zresetować.
Albo iść za mnie tam trochę pokrzyczeć i powisłować bo mam trochę za daleko zza oceanu.
100% poparcia dla A.W.B. Pompujcie balona dalej, z większym hukiem pierdyknie.
Widzę, że morale już całkiem spadło i osiągnęło poziom żenuły. Trzeba się cieszyć tym co jest i mieć nadzieję.
W mojej 10ce najważniejszych chwil w życiu jest ostatnia minuta na SS, gdzie praktycznie spadaliśmy a Wisła praktycznie zdobywała mistrza. Jak się skończyło pamiętamy wszyscy.
Ludzie więcej wiary w los, który jest kompletnie nieprzewidywalny!
A jak pęknie balon i przegramy, tak z 0:4 to co? Trudno, malkontenci powiedzą "wiadomo było" a naiwni spuszczą głowy i tyle.
Wierzyć trzeba! To nie jest jakiś tam mecz to są Derby!
Sebastian Steblecki do składu - on wie co to znaczą Derby nie to co ta zgraja przypadkowych gości...
słabi zawodnicy plus słabi trenerzy to obraz aktualny obu zespołów, wygra ten kto będzie miał farta mimo że w tabeli Nas sporo dzieli to z gry już niekoniecznie co wydaje się nieprawdopodobne patrząc jak "gra" Cracovia, szykują się najsłabsze piłkarsko derby od wielu lat ...
----------------------Kaczmarek------------------------
Nykiel-----Nawotczyński-------Hosek----Suart(o ile się wyleczy)
---------------Radomski--------Szeliga--------------
Dudzic----------------Kahlon-------------Suvorov
-----------------------Niedzielan-----------------------
Myślę, że to najlepszy skład jaki możemy wystawić. A Dudzica dałem dlatego, że wie co to znaczy grać w derbach i mamy pewność, że będzie zapierdzielał na 200%.
Będzie remis.
tak przed derbami na Hutniku
Yaro1984 Napisał(a):
> Nie wierze w zadne punkty z GTSem, niestety.Moze i
> jestem czlowiekiem slabej wiary, ale patrzac na 11
> paralitykow miotajacych sie po murawie stwierdzam
> ze nie ma najmniejszych szans na jakakowiek
> zdobycz punktowa. Zaden, powtarzam zaden! mlody
> czlowiek (potencjalny nowy kibic) nie przyjdzie na
> stadion ogladac cos takiego.Karykatura futbolu.Nie
> dziwota, ze 90% mlodziezy przygarnia GTS.
pasy-asy Napisał(a):
> Cracovia - Wisła Kraków
> 1 x 2
> 4% 11% 85%
> taką mamy szansę wg 90minut.pl
a tak przed meczem w Sosnowcu
garry Napisał(a):
>Pompujcie balon, mocniej jeszcze i mocniej, niech pęknie przed meczem.
Nesta Napisał(a):
>balon napompowany jak zwykle , czekam na wpisy po meczu
Dandello Napisał(a):
>niestety po przebiegu gry, jeśli nic sie nie zmieni po przerwie to tylko kwestia czasu az wisla strzeli gola (kilka minut pózniej strzelilismy zwycieskiego gola)
wy jesteście mocno popierdoleni, nic was nie nauczyły poprzednie lata, że to są derby i że absolutnie wszystko może się zdarzyć! nasza liga jest taka że każdy może wygrać z takim gts-em, ale wy zamiast wspierać piłkarzy wolicie napisać że przegramy bo to aby dumnie po meczu powiedzieć "a nie mówiłem"
"NAWET W NAJBARDZIEJ NIE REALNY SPOSÓB WIARA W SWÓJ ZESPÓŁ JEST NAJBARDZIEJ POTRZEBNA"
Sama jesteś popierdolona Dangórka, co Ty babo myślisz, że jak na forum nie wierzymy w zwycięstwo to nie będziemy wspierać kopaczy na meczu ?
Po prostu mamy już dość tego zasra.... hurraoptymizmu na forum niemającego żadnego pokrycia w faktach.
I co Ty babo myślisz, że jak te piłkarzyny zerkną na forum i zobaczą trzy posty typu ''przegramy'' to dostaną 10 bramek w plecy ? To może od razu wyłączmy forum aby piłkarzyny się nie stresowały : )
A.W.B. - dangorka to facet,jak nie wierzysz to podbij na pw dam Ci dowód ;)
A tak poza tym to 1906% poparcia dla Twojego postu...wygrana z gts to będzie cud boży,zarząd będzie miał okazję by zamieść pod dywan fatalną sytuację w klubie...a porażka może przelać czarę goryczy i wywołać potrzebne zmiany...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)