Ale sie wiedzie :(
-
-
GKS Tychy- Cracovia 2011-10-23 godz. 17.oo
'Po starciu z Michałem Kotlorzem w 23minucie Sebastian Biela zostaje odwieziony do szpitala'
Ehf...
Masakra, tracimy bramkę grając w przewadze 4 na 3. :(
ale zapierdolili grająć w przewadze na stojąco !!!!!!!!!!!!przegrywamy
ech..
Brawo Rudi jestes zajebisty........................................
Rafalo, nie widziałem Twoich wpisów w wątku z meczu z Unią. Nie miałeś dostępu do netu?
Jak tak dalej będą wypadać nasi zawodnicy to za kilka tygodni trzeba będzie mecze odwolywać ,ale grunt to oszczędnosci i minimalna kadra .Ciekawe z iloma zawodnikami pojedziemy do Doniecka ???
Unia bardziej nas cisła i nic w drugiej tercji nie wycisła. A Tychy jedna bramka fuks, a druga w osłabieniu.... Ehhh.....
Ileż jeszcze bramek w przewadze stracimy... ? Rekordem były dwie stracone podczas jednej przewagi z Sosnowcem
Zamiast wykorzystać 5 min przewagi i podwyższyć na 3:1 na początku tercji, to tracimy sobie 2 brameczki i jest 2:3... :(
a Sosnowiec (nasz najbliszy przeciwnik z Wtorku) po dwóch tercjach prowadzi z Unią 2-0 (która ponoć już oddycha rękawami)
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rafalo, nie widziałem Twoich wpisów w wątku z
> meczu z Unią. Nie miałeś dostępu do netu?
NIE MIALEM DOSTEPU DO NETU WIEC NIE PISALEM. I meczu nie widzialem, wiec nie komentuje czego nie widze. Dzis jusz mielim 5 minut przewage i gowno. Slabonowi i ll dzis nie idze w przewadze wiec czas dac innym sprubowac.Przecierz cracovia to nie tylko Slabon i ll.
Tychy grają prosty hokej jesli tylko wiadą do naszej tercji oddają strzał ,my za duzo kombinujemy
No i trybuny w w Tychach szaleją. 4:2:(
EDIT: 2 kary i 5:2:(
Horny i Sosnowiec prowadzi 3-0 i dobre i to dla nas !
Kończcie to już... Od 2:1 do 2:5... Mam lekkie deja vu.
Moment przelomowy to strata gola jak gramy w przewadze 4-3 ,takich błędów NIE MOZNA ROBIĆ !!!!!!!!!puzniej było coraz gorzej ,ale ile się da grać na 3 formacje z minimalną iloscią zawodników??
Oświęcim przegrał. Teraz (we wtorek) trza wygrać w Sosnowcu.
Majac 5 minut przewagi 5-4 i 2 minuty 4-3 i jeszcze tracac gola. Chyba wiecej komentarza nie potrzeba. Wiec ktos musi byc za to odpowiedzialny?
Tabisz ? :)
i dobrze tez ze Sanok prowadzi z Jstrzębiem
TYCHY I SANOK jeszcze nie pokonane !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)