Doskonała inicjatywa !
wiele myślalem o tym jak tą bezprecedensową rocznicę w dziejach naszego klubu "czcić" ...
a tu taka bomba !!!
gratuluję Działaczom Koła Sympatyków świetnego pomysłu i mam nadzieję , że w ten sposób wzbogacimy się o kolejne wydarzenie które wkrótce obrośnie "mchem tradycji" ...
-
-
28 Luty - Dzień Kibica Cracovii !!!
Tylko szkoda, że w tym roku wypada sobota.
Była by niezła wymówka w pracy:))
ja bym wolal 19 luty .... ;)
dobrze, że nie 30 luty...
Raczej dobrze, że nie 29 luty, wtedy rzadko byłyby te dni kibica Cracovii...:)
odnoszę wrażenie , że niektórzy uczestnicy dyskusji nie mają pojęcia o czym piszą ...
co jest smutne ...
i to bardzo ...
Ej, bez przesady, to że jest to rocznica Basztowej, to chyba wszyscy wiedzą.....
Co nie znaczy, że mamy być od razu tacy patetyczni....
Robert wyluzuj
Ps. od 1 stycznia nie piję... (w zasadzie)
Pomysł jest naprawdę godny pochwaly. Kibicowi Cracovii należy sie takie święto, a to co się na Basztowej zdarzyło, ta jedność , ten pakt pokoleń , to pojednanie wszystkich bez wyjątku pasiaków jest godne upamiętnienia takim własnie świętem.
Karvin z jakiego powodu mam wyluzować ?????????
Luz powinien być tu raczej minimalny ...
basztowa pamietny dzien pamietam jak dzis wagary itp rozrywki:)i muscie przyznac ze ludzie tacy jak Ja:)w ten dzien przyczynili sie do tego aby NASZ klub nie upadl:)media telewizja itp porostu zrobilo sie glosno o KSC .p.s pomysle co by sie teraz dzialo jakby te wszystkie starania manifestacja pisma itp fanow CRAXY nie pomogly:(pozdro.
jestem za !!!
ale jest jeden niesmaczek-demolka :-(
Hycel rozp......asz mi serce tą swoja inernetową napinką.Przestań robić za virtualnego herosa,bo wychodzi ci to dramatycznie słabo.
Wiadomość zmieniona (09-01-04 21:47)
cholera - zabawa_na_całego z rozpier... sercem, Hycel napięty, na domiar złego Karvinowi grozi odwodnienie (z braku płynów), a my tutaj chcemy Kibica Cracovii, który ma być jak najbardziej alive.... i jak tu to pogodzić?
manfred netzermann
Taaa 29 Luty pamiętam jak dziś-atanda w Wadowicach nam wjechała i zapie......ła po złości szkiełko:)
Niechce takiej rocznicy:P
heh pomyłka cyfrowa,oczywiście 28 Luty:)
piękna inicjatywa ...
brawo dla pomysłodawców !!!
trzeba by się zastanowić nad obchodami tego przecież NASZEGO święta...
jakieś ogólno kibicowskie spotkanie na Kałuży, meczyk, wszyscy w odświętnych BIAŁO CZERWONYCH BARWACH :)
już nie mogę się doczekać :)
nowa tradycja ,tego nam trzeba było ...
Wiadomość zmieniona (10-01-04 14:34)
wlasnie,a w jaki sposob bedziemy to swietowac???jakies promocje szczegolne?zwolnienie z obowiazkow?mecz towarzyski?czy znowu sie zbieramy na miescie?:)))
zwolnienie z obowiazku obecnosci na meczu :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)