Chyba nie trzeba pisać jak ważne dla nas jest to spotkanie.
Do boju Cracovia!
-
-
Cracovia - Ciarko PBS Bank Sanok | Wtorek, 11.10.2011, godz. 18:30
albo wpisz pełną nazwę albo po prostu KH Sanok.
Coś nasze Forum ucichło po wyborach, pewnie wszyscy liżą rany ! :(
Ale Panie i Panowie, obudźcie się, jutro mecz, niezmiernie dla nas ważny !!! :)
Niektórzy świetują.
Bardzo ważny mecz, więc pomóżmy dzisiaj naszym najlepiej jak potrafimy :)
Myślę że ci co wchodzą na to forum są kibicami hokeja i Cracovii i specjalnie nie trzeba ich przekonywać do przyjścia na mecz, gorzej że dzisiaj kopacze grają z Białorusią i znając życie część kibiców mając do wyboru ciepłe kapcie i mecz przy Siedleckiego - wybiorą ten pierwszy wariant...Dla mnie nigdy nie ma dylematu, zawsze wygrywa hokej!
A ja niestety przez poprzestawianie grafiku na wyjazd do Doniecka dzisiejszy mecz obejrzę w pracy - 300-400 metrów od lodowiska i już teraz strasznie mi przykro... życie. DO BOJU CRACOVIA!!!
Przeczytane na oficjalnej [i]"W wyjazdowym meczu z Nestą w Toruniu poważnej kontuzji nabawił się Łukasz Sznotala. 18-letni podstawowy obrońca Pasów doznał urazu pęknięcia kostki, co w tym przypadku oznacza 3-4 tygodniowy rozbrat z hokejem..."[/i]
Znowu kłopoty :( , przy tak wąskiej kadrze martwi potrójnie.
mrówka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przeczytane na oficjalnej "W wyjazdowym meczu z
> Nestą w Toruniu poważnej kontuzji nabawił się
> Łukasz Sznotala. 18-letni podstawowy obrońca
> Pasów doznał urazu pęknięcia kostki, co w tym
> przypadku oznacza 3-4 tygodniowy rozbrat z
> hokejem..."
> Znowu kłopoty :( , przy tak wąskiej kadrze
> martwi potrójnie.
Przy tak wąskiej ilosciowo kadrze hokeistów Cracovii takie problemy będą raczej przez cały czas!Do kontuzji trzeba tez bedzie juz doliczać choroby (przeziębienia czy grypy) i do tego trzeba dodać kary meczu !
Trzeba mieć pięć piątek do gry my na dziś mamy cztery !!Dlatego przyznam ze nie rozumie dlaczego n.p. oddalismy do Krynicy trzech zawodników ,skoro nie widać bysmy mieli kogoś sciągnąć ???
Wreszcie zaczęli pisać na głównej o sytuacji kadrowej..... Czekam teraz kiedy tam skład ktoś zaktualizuje.
Dvorak za to może dziś zagra, ale nawet jeśli, to z czterech piątek nadal nici, bo mamy zdolnych do gry 19 zawodników (bez bramkarzy), w tym 7. obrońców.
Jest jakiś nowy w PASACH!!!
i nawet bramkę strzelił ;)
2:1 Laszka - gramy, gramy! :)
Bravo!
O ja pier....icze 2-4 , trwa trzecia tercja :(
2-5
Nawet z hokejem dupa :( gdzie tu polepszyc sobie samopoczucie?
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nawet z hokejem dupa :( gdzie tu polepszyc sobie
> samopoczucie?
Soho ;)
Bardzo dobry debiut Tuomasa Immonena i gdyby mecz zakończył się zwycięstwem (o które mimo wszystko można było mieć nadzieję po drugiej tercji), a nie w sumie sromotną porażką (bo tak tylko można nawać baty w trzeciej tercji 0:4, jakie dostaliśmy), to debiut tego zawodnika w naszej Kochanej Cracovii byłby wręcz wspaniały. Obserwowałem go cały mecz i uważam, że jest to zawodnik z wyższej półki, co najmniej takiej samej klasy jak Nicolas Besch, i jeszcze ta jego debiutancka bramka w naszych barwach, wyjątkowej urody, jakie najbardziej lubię oglądać ! :)
Co do meczu, nawet nie chce mi się pisać, ale mimo zwycięskiej drugiej tercji, kolejny raz było widać jak w już w drugiej tercji uchodzi powietrze z naszych zawodników, a co do pierwszej, trzy przewagi, podczas których nie potrafiliśmy nawet zamka założyć, druga bramka w naszej przewadze dopiero 5:3, a o trzeciej tercji szkoda pisać ! :(
Cały czas tak ciężko trenują przed PK ?
Czy gra na 3 piątki przez ostatnie tygodnie tak nas wyczerpała ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)