sięgość pewnie uczy dopiero.
oglądam sobie Sanok - Tychy i tyszanie sobie ładnie poczynają. póki co to nieźle się prezentują w tym sezonie i jest to poważny kandydat do złota.
A w targu młodzież walczy z paluszkami. fajnie im wyszła muzyczka z janosika przed meczem. po bramkach też ją słychać.
-
-
Zagłębie Sosnowiec - Cracovia | Wtorek, 04.10.2011, godz. 18:00
Sił zaczyna brakować !!!llL.Laszkiewicz o tym wspominał i po to się sprowadza zagranicznych typu Jiří Zdeněk I MAMY TYLKO 2-3:(
Obyśmy mimo wszystko wygrali, trzymam kciuki, a teraz czas ruszać swoje 4 litery na spotkanie w sprawie Doniecka ! :)
i Szarotki remisują już 3:3 jestem pod wrażeniem. może z naszych chłopaczków też kiedyś będziemy mieli taki pożytek jak Podhale ze swoich.
Nicolas Besch (#74) 10 min. Niesportowe zachowanie no nie pod koniec meczu !!!
Besch 4+10.... Nieźle mu przywalił sędzia....
Za to Słaboń nie strzela sam na sam....
I już 3:3...
3 : 3 Tobiasz Bernat ( Karel Horný - Martin Voznik )
kto to wypisywał o łażńi tureckiej HORNYM ,ale asystuje pod koniec meczu ze aż miło!!!
"50min - Akcja Pasów 3 na 1, ale Leszek Laszkiewicz nie zakończył ataku golem..."
Martynowski i prowadzimy !!!
4:3 :)
Leszek Laszkiewicz -prowadzimy 5-3
Tetaz czas dla Sosnowca. Oby do końca mieć przewagę choćby jednej bramki.
Edit: Leszek zapewnia nam wygraną :)
Ufff..... Chyba powinni jakieś specjalne renty kibicom Cracovii przyznawać. Kolejny zawał za mną... :)
info z hokej net
59 min - Laszkiewicz do pustej i po ptakach :)
Gratulacje za zwycięstwo i awans na 3 miejsce w tabeli (Sanok przegrał z Tychami). PAS-owałoby coby Unia straciła jakies punkty w NT, ale na razie prowadzi 4:3. Czwarta bramkę strzelił Łopuski.....
graty za wygraną ,choc kiedyś wygrywaliśmy pewniej z Sosnowcem ,dalej uwarzam ze bez wzmocnień dobra nawet napiszę ze uzupełnień (tak by było więcej niż cztery formacje ) będzie bardzo ciężko dostać się do czwórki
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak dla mnie każdy nowy ( na forum jak i na
> Siedleckiego )kibic jak i zawodnik do druzyny
> jest mile widziany ,bo tu i tu mamy spore braki
> !!!
Na Siedleckiego bywam dość regularnie :) - oczywiście jako kibic ;)
Co do samego meczu to wyglądał lepiej niż w Toruniu, ale to marne pocieszenie. Mieliśmy takie przestoje, ze ledwo krążek z tercji wypychaliśmy.
Dobre zawody zagrał dzisiaj Słaboń i Sucharski. Chmielewski się w końcu przebudził. Beschowi niepotrzebnie nerwy puściły, bo mogło to się źle skończyć w podwójnym osłabieniu.
Akurat Chmielewski to moim zdaniem jeśli się przebudził, to na góra dwie minuty- za żadną swoją stratą nie wrócił chyba przez cały mecz... nie podobał mi się kompletnie, no ale może ma jeszcze braki- jak takiemu wielkiemu chłopu mogą bez przerwy odbierać krążek... Beschowi może jeszcze nie zeszła gorączka, dlatego się tak podpalił :) a mnie się najbardziej podobał dziadek Horny.
Bramka na 4:3 (a właściwie akcja Sucharski, Chmielewski, Martynowski) po prostu rewelacyjna!!!
No dlatego mówię- dwie minuty, tyle Aron zagrał, tę jedną akcję... a i jeden strzał chyba w drugiej tercji, po którym poszła groźna kontra...
Ufff.... czyli wygrana dziś super !!!!!! Pijaństwo dziś było to dobrze że wygrana ale dalej niepokój co dalej ze składem :( Nie idzie teraz pisać,sorry ! Wygrana i hurra !
Mogl by mi ktos napisac co Besch zrobil, bo nie ogladalem, a zadnego skrotu nie moge znalesc.
45 min - Sypią się kary. [b]Besch uszkodził Kuca zbyt wysoko zagranym kijem[/b]. Po trzech na lodzie
Besch zjeżdżając na ławkę kar komuś lub w coś przywalił. Akurat patrzyłem w inną stronę więc sugeruję się tylko reakcją i okrzykami publiczności....
Dobra dzieki.
Besch uderzył kijem w pleksę wjeżdżając na ławkę kar, więc 10 minut było pewne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)