Co z tego , że je w KFC, tak jak Bośniacy w MACU, różnica między piłkarzami ,a nazwijmy to szarym człowiekiem jest taka, że on spali to zaraz na treningu, a szaremu człowiekowi się odłoży tłuszcz, bo siedzi na dupie :P
-
-
Cracovia - Lech Poznań, 9 kolejka - sobota 1.10.2011 godz. 18.00
dokładnie, patrz Michael Phelps.
Nie przeżywajcie tego PP! Jutro mamy mecz ! Pełna mobilizacja panowie! Głośny doping jak zawsze! Narazie trzymajmy się tego meczu... :)
"Pasy" muszą pokazać, że rządzą na boisku
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/1103891,pasy-musza-pokazac-ze-rzadza-na-boisku,id,t.html#5026f539bb1b08d7,1,3,4
Panowie, po kolejnych porażkach u siebie, pora na przełamanie. Będzie dobrze.
ładna pogoda :D więc może przjdzie dużo kibiców dopingować pasom :)
qrwa zlapalem grype zoladkowa ;/ ja pierdole .....................................
Uwazac na barwy bo gts gra w kosza o tej samej godzinie.
Znaczy uważnie patrzeć, bo jest okazja do łowienia.
znaczy przejechac sie po studenckim po meczu
A ja mam prośbę do ludzi idących na sektor I. Jak masz zamiar poklnąć, pośpiewać o PZPN i zwyzywać kogoś do idź na inny sektor bo na I są dzieci i przynajmniej za plecami nie powinien mi nikt tzw. polszczyzną jechać. A sam mecz??? Mam nadzieję, że wygramy:)
Kaziu(Wegrzyn) nie pierd%l glupot - uwazasz sie za znawce pilkarskiego w Canal+ ,a leniu nawet nie chce Ci sie sprawdzic u podstaw
powod protestu na El Passo! Tracisz szacunek u mnie Kaziu!
Cahalon to zdaje sie kolejny strzelecki kaleka. Alez mamy "egzekutorow"...
Zytko = sabotaz
Nie wiem czy w Krakowie lalo cala noc, czy jakis kretyn kazal zalac boisko woda? Te nasze techniczne biedaki zupelnie nie radza sobie na supr-sliskiej murawie.
Za cieniasa Biezena musi wejsc Niedzielan i to jak najszybciej.
Chaos, chaos, chaos ...
Niedzielan najpozniej od 60 minuty, musi byc impuls..
Z Żytki większy pożytek byłby na ławce rezerwowych albo po prostu w innej drużynie
Niedzielan na boisko
Beznadzieja...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)