Wypad z Bizenem oraz Bartczakem i ciśniemy w 2 połowie.
-
-
[WIKTORIA] Górnik Zabrze - Cracovia, 8 kolejka, sobota 24.09.11 godz. 13.30
kuźwa, gra Struny przez środek boiska doprowadza mnie do szału!!!
Bartczak dramat
zobaczymy co wymyśli Pasieka. Faktycznie Bartczak powinien usiąść.
Dobrze gramy ... brakuje wykonczenia ..ale ogolnie jest dobrze. Jest walka, presing .. klepa w srodku pola ...czemu Szatalow takiej pilki nie gral ??
Bez kibiców i z tym poziomem to twn mwcz wygląda jak sparing
w sumie to gral, po prostu przeciwnicy nie pozwalali na tyle co gornik
Jak na razie wygląda to znacznie lepiej niż się spodziewałem. Kilka razy klepeczka, krakowska piłka. Może cośz tego będzie.
Cahalon niewidoczny... Visnia bez formy , a mimo to nie gramy źle...Kolejnym plusem jest to ,że na ławce też mamy z czego wybierać :) Rezerwowi: Kaczmarek, Boljević, Szeliga, Niedzielan, Hosek, Dudzic, Straus
Świetna pierwsza połowa Saidiego. Bardzo malo strat.
Bartczak do zmiany. Struna bardzo słabo, Bizen też.
Za Bartczaka Bojlevic i szkoda ze Visnia gra od poczatku ..bo jakby zaczal Rok to teraz Visnia na podmeczonego rywala jest idealny. aaa no i Niedzielan za Bizena ..
Saidi z Cahalonem powinni od czasu do czasu wymieniać się pozycjami. Bartczak ładnie przerywa akcję Górnika w środku pola, ale k... mać nie potrafi celnie podać. Jestem umiarkowanym optymistą przed drugą połową. Ciekawe czy nasi wytrzymają kondycyjnie gre presingiem.
Bizen taki wielki chłop, a przegrywa główki z o połowę mniejszymi od siebie.. zmienić go!!
Mecz może zupełnie inaczej wyglądac od 60-70 minuty. Jeżeli opadniemy z sił to będzie ciężko.
Chaos duży.Na plus w miarę agresywny pressing i są momenty,że czasami dobrze utrzymujemy się przy piłce.Ale to są jedynie momenty.Bizon słabiutko...o lepszą sytuację do zdobycia bramki ciężko będzie.Bartczak w defensywie dobrze,ale irytują straty i niecelne podania.
Panowie , jak na 1 dzien pracy trenera to ja już widze inna gre :) Może będzie coraz lepiej , zobaczymy co Pasieka powie im w przerwie !
WALCZYĆ JAK SPARTA!
Gąsiński - Nie mam zastrzeżeń.
Struna - O dziwo należy go pochwalić. Jak na razie aktywny, skuteczny i nie do przejścia.
Żytko - Do tej pory miał strasznego pecha, teraz pokazuje to, co rok temu w Bytomiu - dobrą grę. Bardzo pewny, skuteczny, nie daje się ogrywać. Brawo!
Kosanović - Wielkie brawa za połówkę!
Puzigaca - Solidnie
Visniakovs - Tragedia
Bartczak - zero kreatywności, średnio przecina
Radomski - wspiera stoperów, musi uważać, bo zbyt często fauluje!
Cahalon - widmo, jedna udana akcja
Biezen - nie ma napadziora
Saidi - stara się, szarpie
Za Bartczaka, Visniakovsa wchodzę Niedzielan, Boljević i ciśniemy!
Troszke chyba drgnelo w naszej grze na plus, ale przyznac trzeba ze, gornik slabiutki jest.. Zobaczymy czy kondycyjnie wytrzymamy..
Ależ okazja była... tylko dostawić noge!
damy rade jest dużo czasu!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)