knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no, a w temacie, to Widzew ma problemy licencyjne,
> więc jakbyśmy tak zajęli 15 miejsce (przed
> ŁKS), a Widzew nie dostał licencji, to... ;)
> stalibyśmy się "najpopularniejszym" klubem, w
> mieście Łodzi, której to - jak wiadomo - nic
> nie zaszkodzi. z tym, że ja bym się ze wstydu
> spalił, gdybyśmy się ponownie utrzymali przy
> stoliku.
boziu chron nas przed takim kataklizmem :)
-
-
"Walka" o utrzymanie sezon 2011/2012 - spekulacje, analizy itd.
knur Napisał(a):
> ŁKS), a Widzew nie dostał licencji, to... ;)
> stalibyśmy się "najpopularniejszym" klubem, w
> mieście Łodzi, której to - jak wiadomo - nic
> nie zaszkodzi. z tym, że ja bym się ze wstydu
> spalił, gdybyśmy się ponownie utrzymali przy
> stoliku.
Opinia Łodzi mało mnie obchodzi, ale kolejne utrzymanie się przez nas dzięki pozaboiskowym zagrywkom to byłoby przegięcie. Też wolałbym żebyśmy spadli niż utrzymali się przy stoliku.
Wole zielona trawe a nie zielony stolik.....;)
Kilkunastu zawodnikom koncza sie kontrakty co znacznie odciazy budzet a za pensje takiego Radomskiego zatrudnimy min 8 grajkow naszej czy czeskiej ligi.Poborski powiedzial ze czolowi zawodnicy zarabiaja ok 2-3 tys euro/ m-c. Jaki maja potencjal przekonamy sie juz w czerwcu;)p
Niektórym forumowiczom polecam przeczytać ostatnie posty
Iana Thorpa ma chłop 100% rację... Chociaż cały czas wierzę w
to, że się o tym nie przekonamy...
[quote=knur]
no, a w temacie, to Widzew ma problemy licencyjne, więc jakbyśmy tak zajęli 15 miejsce (przed ŁKS), a Widzew nie dostał licencji, to... winking smiley stalibyśmy się "najpopularniejszym" klubem, w mieście Łodzi, której to - jak wiadomo - nic nie zaszkodzi. z tym, że ja bym się ze wstydu spalił, gdybyśmy się ponownie utrzymali przy stoliku.
[/quote]
Jakby ŁKS zajął 15 to by było ciekawie :)
Miszczu2007 Napisał(a):
> >
> ŁKS), a Widzew nie dostał licencji, to...
> winking smiley stalibyśmy się
> "najpopularniejszym" klubem, w mieście Łodzi,
> której to - jak wiadomo - nic nie zaszkodzi. z
> tym, że ja bym się ze wstydu spalił, gdybyśmy
> się ponownie utrzymali przy stoliku.
>
>
>
> Jakby ŁKS zajął 15 to by było ciekawie :)
hehehe dobre :)
Cudu nie bylo - wiec w dalsze cudy - nalezy cudownie wierzyc ....
Nie sądzę, temat jest definitywnie do zamknięcia. Im szybciej zaczniemy budować skład na I ligę tym lepiej. W przeciwnym wypadku zostaniemy jak zwykle z łapą w nocniku.
Aston1906 Napisał(a):
> Nie sądzę, temat jest definitywnie do
> zamknięcia. Im szybciej zaczniemy budować skład
> na I ligę tym lepiej. W przeciwnym wypadku
> zostaniemy jak zwykle z łapą w nocniku.
... racja ,ale gdzie jest ten dyrektor sportowy ?? Jak zwykle mamy na wszystko czas ,a potem z piec dwunatsa ...
Aston chcesz budować dom z kartonu?
Z czego "mamy budować" ?
Aston - tylko kto ma budowac ta DRUZYNE NA AWANS ,bez zmian w syfie jaki mamy ? !
izbik Napisał(a):
- kto ma budowac ta DRUZYNE NA AWANS
> ,bez zmian w syfie jaki mamy ? !
Paweł Misior, Darek Mróz i Wojtek Stawowy.
Chwostek Napisał(a):
> izbik Napisał(a):
> - kto ma budowac ta DRUZYNE NA AWANS
> > ,bez zmian w syfie jaki mamy ? !
>
> Paweł Misior, Darek Mróz i Wojtek Stawowy.
Bys mial jeszcze jakas widze na temat jak sie Misior zapatruje na "jakas" funkcje " W Mks -ie i Profesora poglady - to moglbym uwierzyc w te poglady. O Stawowym nie pisze - On wskoczyl by do basenu bez wody - czyt. Cracovia.
Siekiera z Misiorem mieli chyba kiedyś awaryjny plan budowania Cracovii bez obary i reszty szkodników,więc może trzeba wrócić do tego pomysłu?
ja pierdole jacy my przez tyle lat byliśmy ślepi!!!!!!!!!!!!!!!!
Zagłębie wygrało - wszystkie spekulacje i analizy można wrzucić do kosza. Bez emocjonalnego "lecimy na 100%", można powiedzieć że lecimy na 99,9 %
Proste , że już nie mamy szans na utrzymanie ... matematyczne owszem ale matematyka nie gra ... trzeba budować od podstaw i za pare lat powrót ...
Bks dostał lanie od Podbeskidzia i wystarczyło wygrać z Górnikiem aby być blisko...
Niby matematyczna nadzieja jest ale.... NIC NIE GRA TA NASZA DRUZYNA:(
Tak jak przewidywałem, z ambitnie grającym Górnikiem cudu nie było. Nie wywalismy nawet 1 punktu. Nastepny mecz z Lechem, który owszem - gra aktualnie piach, ale z kim ma się przełamać jak nie z Cracovią. Poza tym Rudniev, to jednak Rudniev. Pomijam fakt, że gramy na wyjeździe co jakby 'z góry' skazuje nas na porażkę.
Mam nadzieję, że optymiści oglądali dziś mecz Podbeskidzia, naszego następnego domowego przeciwnika. Niestety, ale również zbierzemy takie baty, jak wczoraj z Zabrzem.
nadzieja umiera ostatnia...:D patrząc na terminarz to wiele Nam wyjaśni 25 kolejka , jeśli betony nie wygrają u siebie z Zagłębiem Lubin a My jakimś cudem pokonamy Podbeskidzie to jeszcze będzie jakaś mała szansa...zakładajac że z Widzewem też będziemy w stanie zdobyć 3 pkt... bo patrząc na terminarz to lechia tylko z Lubinem może zainkasować 3 pkt a o inne będzie bardzoooooo ciężko , łks jest dla mnie 100% spadkowiczem przy tym rozkładzie jazdy jaki mają...im nawet zwycięstwo z Bełchatowem nie pomoże - a 3 pkt w tym meczu można się spodziewać dla gospodarzy:D , oczywiście jest możliwość że Bełchatów sp... sprawę już za tydzień i betony odjadą ale może nie zakładajmy tego najczarniejszego scenariusza na razie....
Szkoda, że betony przegrały, bo znowu zaczyna się nieśmiały koncert życzeń/złudzeń.
My do końca sezonu zdobędziemy góra 2-3 punkty, więc jak łatwo obliczyć, spadniemy nawet jeśli Lechia przegra wszystko do końca.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)