Dokładnie trzeba dążyć do tego żeby inne drużyny przyjeżdzające na Józefa Kałuży przegrywały mecz już we własnej psychice przed meczem... ale to długofalowa i cholernie ciężka praca. Na razie wykonana została odwrotna praca i strzelenie nam 2-3 goli na wyjeździe nikomu nie wydaje się jakąś specjalnie trudną sprawą
-
-
CRACOVIA - ŁKS Łódź, Niedziela 11 IX, godz. 14:30
Też uważam, że powinniśmy powrócić do dobrego zwyczaju z poprzedniej rundy - odprawiania gości z 3-0. Oby z ŁKS-em zaczął się ten zwyczaj odtwarzać. Wiem, że będzie ciężko, ale trzeba wierzyć.
Ja coś czuję, że to będzie lekki mecz i gram grubą mamonę na Pasiastych Wojowników :)
Jaki mecz na szczycie ?!??! jedna z niewielu drużyn z którymi musimy - możemy wygrać !
[color=#FF0000][b]ZAPRASZAMY DO LEKTURY PRZED MECZEM:[/b][/color][url=http://www.opravcy.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=139&mode=thread&order=0&thold=0]KLIK KLIK ![/url]
Czy zbieracie do puszekna VIP i na skyboxach? Jeżeli nie to dlaczego ?
Łks ma piłkarzy na poziomie 1 ligi.Dysponuje zawodnikami których w innych klubach już nie chciano i się ich pozbyto.Transfery-Kascelan,Łukasiewicz to zawodnicy którzy już chyba sami nie pamiętają kiedy wybiegli w podstawowym składzie swoich byłych drużyn.Dla kilku zawodników gra w Ekstraklasie to absolutny debiut,mowa o Stefańczyku(2ligaZawisza)Klepczarku.Myślę że środek pomocy i obrona to najsłabsze punkty w drużynie z Łodzi dlatego liczę na wygraną.Saidi,Cahlon,Visniakovs,Bizon(Wtorek) powinni rozmontować zasieki i zdobyć ze 2 bramki.
Dużą rolę odegrają kibice.Liczę na wysoką frekwencję 10tys. minimum ,przy dobrej atmosferze 3 punkty będą nasze.
[img]http://img688.imageshack.us/img688/2682/obraz060rk.jpg[/img]
moze zrobic by cos na zasadzie rywalizacji miedzy sektorami o ilosc zł (czy poki co gr) w puszcze na osobe i po podliczeniu podawac info ktory sektor wygral, rywalizacja zawsze mobilizuje :D a w nagrode foto zwycieskiego sektora na jakism Pasiastym portalu ;P
Vipy nie są od dawania pieniędzy do puszek i tak płacą ciężkie pieniądze na Cracovię w postaci opłat za sky boxy itd. Vip ma się czuć po vipowsku zresztą to jest kilkadziesiąt osób. Ja zawsze daje ile mam przy sobie po za tym dziewczyny są sympatyczne i robię to z przyjemnością. Nic na siłę, uważam komunikat za dobrą akcje informacyjną Opravców im częściej będzie się mówić o tym, tym lepiej. Tak trzymać i szacunek dla dziewczyn, może trochę poprawiłoby się gdyby spiker podczas przerwy zachęcał do wrzucania do puszek.
Pozdrawiam
Nie będzie łatwo ŁKS jest drużyną która już czuje nóż na gardle przez co będzie dobrze zmotywowana. Nowy trener to nowa miotła- zobaczymy. Obstawiam wynik 2-1 dla legendarnych Pasów.
11 września (niedziela):
Cracovia - Łódzki KS, godz. 14:30, [b]sędzia: Paweł Gil (Lublin).[/b]
19Rudi06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 11 września (niedziela):
> Cracovia - Łódzki KS, godz. 14:30, sędzia:
> Paweł Gil (Lublin).
Sędziował m.in. mecz derbowy w Sosnowcu, gdy wygraliśmy 1:0, po bramce Golińskiego.
Przed meczem nie mam do tego sędziego zastrzeżeń.
boniekKrK Napisał(a):
> Łks ma piłkarzy na poziomie 1 ligi.Dysponuje
> zawodnikami których w innych klubach już nie
> chciano i się ich
> pozbyto.Transfery-Kascelan,Łukasiewicz to
> zawodnicy którzy już chyba sami nie pamiętają
> kiedy wybiegli w podstawowym składzie swoich
> byłych drużyn.Dla kilku zawodników gra w
> Ekstraklasie to absolutny debiut,mowa o
> Stefańczyku(2ligaZawisza)Klepczarku.
jednym słowem: mamy przerąbane... jak jesteśmy zdecydowanym faworytem, to max remis ugrywamy ;)
proszę: nie pompujmy balona. już wolę ten nasz pesymizm i miłe zaskoczenie.
Cloina Napisał(a):
> Czy zbieracie do puszekna VIP i na skyboxach?
> Jeżeli nie to dlaczego ?
[b]Oczywiście, że zbieramy. Zawsze stoi ta sama dziewczyna przy kołowrotku do wejścia dla VIP.[/b]
maaciek Napisał(a):
> Vipy nie są od dawania pieniędzy do puszek i tak
> płacą ciężkie pieniądze na Cracovię w
> postaci opłat za sky boxy itd. Vip ma się czuć
> po vipowsku zresztą to jest kilkadziesiąt osób.
> Ja zawsze daje ile mam przy sobie po za tym
> dziewczyny są sympatyczne i robię to z
> przyjemnością. Nic na siłę, uważam komunikat
> za dobrą akcje informacyjną Opravców im
> częściej będzie się mówić o tym, tym lepiej.
> Tak trzymać i szacunek dla dziewczyn, może
> trochę poprawiłoby się gdyby spiker podczas
> przerwy zachęcał do wrzucania do puszek.
> Pozdrawiam
[b]Zgadzam się całkowicie, nic na siłę. Naszym artykułem dajemy sygnał, że bez waszego gotówkowego wsparcia nie damy rady. A naprawdę jeśli każdy z nas da po minimum 1zł to będzie naprawdę dobrze! Pomysł ze spikerem - bardzo dobry, pomyślimy nad sposobem realizacji. [/b]
chłopaki Żytko podobno w pierwszym składzie tyle można wywnioskować po wywiadzie na teraz pasy. Liczyłem na parę Radomski-Hosek.
no Żytko może na lewej?
Chwostek Napisał(a):
> no Żytko może na lewej?
uj by to wyczuł, ale wydaje mi się, że z Radomskim na stopera.
Pewnie juz był poruszany ten temat. Jeżeli się kupilo bilet to można go zwrócić?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)