To co zrobil Bolievic to jakiś absurd.
Tzn. ja się spodziewałem, że przynajmniej 1 żółtą w tym meczu zobaczy, ale nie w tak idiotyczny sposób...
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 26.08.11 godz. 18:00
Ian- wóda, trawka? To dobrze się bawisz. ;)
Trzeba sobie to powiedzieć jasno - "piłkarze" jakich mamy, po prostu nie potrafią grć w piłkę i nie ma co filizofować.
KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRWWWWWAAAAAAaa
zęby bolą patrząc na to
Saidi w Siatke gra ja pierdole
po tym co widać tylko to pozostaje
Może jakiś konkurs ogłosimy, albo coś..... bo się nudno robi.
Mam dość tych łajz ;/ .. jak tu iść na mecz ich ku.rwa ;/;/
Bizon za Boljevica i atak od początku,nie mamy nic do stracenia
Suvorow dzisiaj same straty
Witajcie w koncu udało mi sie zarejestrowac .Gramy strasznie trudno sie to oglada Saidi cien samego siebie bez polotu (gdzie sa te skrzydła,które ciagneły do przodu na wiosne) Moze od 2 połowy V.D Biezen jako podwieszony a Saidi do zmiany Visnia w miejsce Saidiego a Suvorow na skrzydło.Przykro na to patrzec :(
zmiana trenera nic nie da,piłkarze maja zero ambici moze zla atmosfera w klubie?moze tabisz?jest pyta i tyle
Łks jest już lepszy od nas i czuje ze nam w..pierdol w nastepnym miejscu ..gramy jak je,bane cioty ;/ .. Ostatnie miejsce !!!
Jak dla mnie Saidi do zmiany. Chłopak nie jest sobą w okresie Ramandanu, nie cieszy go gra, to po co ma się męczyć?
Sztalow do wyjebania !!!
Gramy jak za Ulatwoskiego ..zero walki, zero agresji, zero presingu ..takie pizdy robia za nami co chca !!
Czemu poraz kolejny gramy Suvorowem w srodku skoro on tam nie umie grac !! efekt taki ze gramy w 10 !!!
Sztalow WON !!!
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może jakiś konkurs ogłosimy, albo coś..... bo
> się nudno robi.
ja proponuję sondę. pytanie takie: którego dnia Jurij przestanie być trenerem Cracovii?
ja stawiam 29.08
kurwa
LUDZIE musimy się ruszyć i iść z taczkami na zarząd i ich wywieźć bo rozwalą nasz ukochany klub!!!!!!!!!!
Górnik prowadzi z Lechem 1:0
ku...wa
nie wierze w to co oni klepią =/
zgadzam sie ze Slapi1988 jak za Ulatowskiego... =/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)