Kaczmarek - 2 - (pora na zmianę....).
Nykiel - 3
Szeliga - 4
Radomski - 4
Kosanović - 1
Boljević - 2
(76 Struna) - b.o.
Bartczak - 3
Suvorov - 3
Straus - 2
(46 Visniakovs) - 4- (od poczatku w Lubinie )
Ntibazonkiza - 1
Niedzielan - 1 (ławka z Lubinem)
(75 Dudzic) - b.o
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 11/12 - 4 kolejka - Jagiellonia Białystok
Kaczmarek - 3 (Gąsiński do bramki)
Nykiel - 6(poza jednym kiksem,wyróżniający się in plus)
Szeliga - 3
Radomski - 6 (spróbuj się ruszyć ze stopera! ;) )
Kosanović - 1 (bardzo sympatyczny chłopak,ale on musi grać na środku z kimś doświadczonym,będą z niego jeszcze ludzie)
Boljević - 2
(76 Struna) - b.o.
Bartczak - 3
Suvorov - 4(+1 za gola) nawet cały mecz grając słabo potrafił wyłuskać piłkę i z zimną krwią strzelić gola
Straus - 2
(46 Visniakovs) - 6 (Wieśniak do 1 składu!!!)
Ntibazonkiza - 2 (kompletnie nieudany mecz)
Niedzielan - 2 (j.w.)
(75 Dudzic) - b.o. to on wszedł???!!!
Kaczmarek - 4
Nykiel - 5
Szeliga - 6
Radomski - 6
Kosanović - 3
Boljević - 3
(76 Struna) - b.o
Bartczak - 4
Suvorov - 2 - Moim zdaniem zawodnik do zmiany po pierwszej połowie. Tragedia. W ocenie uwzględniłem +1 za bramkę .
Straus - 3
(46 Visniakovs) - 7
Ntibazonkiza - 5
Niedzielan - 4 - Probował , walczył . Stara sie jak moze . To ,ze nie strzelił w tym meczu bramki nie było tylko Jego winą . Sam nic nie zdziała ...
(75 Dudzic) - b.o - Nie wiem po co on wchodził .
Kaczmarek - 4 pojedynek 1vs1 to 1:0 dla przeciwnika zawsze
Nykiel - 8 świetny mecz parę udanych interwencji, w ataku i obronie, a potem to Jaga biegała tylko na Kosanovica
Szeliga - 6 dość dobrze
Radomski - 5 często źle wyprowadzał piłkę z naszej połowy za dużo strat
Kosanović - 4 niby bardzo słabo ale większość akcji była jego skrzydłem i brakło doświadczenia
Boljević - 2 znwou nic co on robi w pomocy jak nic nie podaje
(76 Struna) - 1 nic nie wniusł
Bartczak - 5 przeciętnie
Suvorov - 4 jedna bramka jeden drybling poza tym nic
Straus - 4 bez produktywnie chasał
(46 Visniakovs) - 7 szkoda że nie wpadło
Ntibazonkiza - 5 taki sobie saidi
Niedzielan - 7 co on mógł sam zrobić, sam całego boiska nie przejdzie
(75 Dudzic) - b.o.
Kaczmarek -4
Nykiel -5
Szeliga -4
Radomski -6
Kosanović -2
Boljević -3
(76 Struna) -b.o.
Bartczak -4
Suvorov -5
Straus -3
(46 Visniakovs) -6
Ntibazonkiza -6
Niedzielan -4
(75 Dudzic) -b.o.
Kaczmarek - 5
Nykiel - 7
Szeliga - 8
Radomski - 8
Kosanović - 3
Boljević - 4
(76 Struna) - b.o.
Bartczak - 5
Suvorov - 6
Straus - 2
(46 Visniakovs) - 7
Ntibazonkiza - 5
Niedzielan - 4
(75 Dudzic) -
Kaczmarek - [b]2[/b] (kiepsko, mówią Gąsiński na brame, nie uważam to za dobry pomysł)
Nykiel - [b]4[/b] pozytywnie mnie zaskoczył, generalnie bez zarzutu
Szeliga - [b]3[/b] już nie ta pewność co z Lechią
Radomski - [b]5[/b] solidnie
Kosanović - [b]1[/b] przypominał mi Żytke z poprzednich kolejek niestety, inna sprawa że on nie nadaje się na lewą obronę, tak jak w poprzednim meczu Boliević na OP.
Boljević - [b]2[/b] bezproduktywny
(76 Struna) - b.o.
Bartczak - [b]4[/b] w kratke
Suvorov - [b]5[/b] miałby 3 lub nawet 2, ale cenie walkę do końca i to że nie odpuścił tego wślizgu, brawo. Poza tym słabo.
Straus - [b]3[/b] niby się starał ale to nie jest OP tylko skrzydłowy.
(46 Visniakovs) - [b]6[/b] należy sie wreszcie szansa w 11
Ntibazonkiza - [b]3[/b] do końca Ramadanu jeszcze jedna kolejka
Niedzielan - [b]3[/b] odcięty od podań, rozpracowana taktyka kick and run
(75 Dudzic) - b.o. jak ktoś widział (liczył) ile miał kontaktów z piłką przez 15min? dramatyczne zachowanie przy bramce Suvorowa, zauważcie gdzie się wystawiał.
Wnioski: trener musi zacząć wystawiać zawodników na ich nominalnych pozycjach. Widać że nikt nie wypalił (Kosa, Boljevic, Straus) jeśli nie grają na swoich nominalnych pozycjach, jedynie Szeliga w miarę ok. No i oczywiście Arek dla mnie w tym momencie jest stoperem a nie dm.
Kaczmarek - 3
Nykiel - 4
Szeliga - 4
Radomski - 5
Kosanović - 2 Kupisz kręcił go jak chcial.
Boljević - 3
(76 Struna) - b/o
Bartczak - 4
Suvorov - 3 Bramke strzelil .Ale tyle strat co zanotował. nie może być więcej.
Straus - 3 Ulepszona wersja Dudzica.
(46 Visniakovs) - 8 Czemu nie grasz w Podstawie.
Ntibazonkiza - 5 " cała filozofia drużyny: Podać do Saidiego i niech sie martwi
Niedzielan - 3 Wyczerpujesz kredyt zaufania.
(75 Dudzic) -b/o
Szatałow - [color=#FF0000]1[/color]
Kaczmarek - 2 - przy pierwszej robił co mógł, karny ewidentnie sprokurowany
Nykiel - 3 - w obronie dobrze, bo wszystkie ataki szły stroną Kosanovica
Szeliga - 3 - gorzej niż w Gdańsku, ale i tak lepiej od Żytki
Radomski - 4 - musi grać na stoperze bo nie popełnia błędów i spokojnie potrafi rozegrać piłkę
Kosanović - 1 - 1 bramka jego; nie jego pozycja, stąd taki wolny i łatwy dla przeciwników
Boljević - 2 - wiązałem z Nim większe nadzieję; z meczu na mecz co raz gorzej
(76 Struna) - 3
Bartczak - 4 - zdecydowanie najlepszy na boisku, ale sam nie wygra spotkania
Suvorov - 3 - bramka.... i nic więcej
Straus - 2 - środkowym to on nie był, nie jest i nie będzie
(46 Visniakovs) - 4 - ożywił grę, idealny jako joker
Ntibazonkiza - 2 - najgorszy mecz Saidiego w brawach Cracovii, bez pomysłu, bez sił i bez serca
Niedzielan - 2 - równia pochyła
(75 Dudzic) - 2
Kaczmarek -3
Nykiel -4
Szeliga -5
Radomski -6
Kosanović -1
Boljević -3
(76 Struna) -2
Bartczak -4
Suvorov -3 ( coraz słabiej Alex )
Straus -3
(46 Visniakovs) -5
Ntibazonkiza -1 ( albo Ramadan albo profesjonalizm )
Niedzielan -2
(75 Dudzic) -1 ( był w ogóle )
Kaczmarek - 3
Nykiel - 5
Szeliga - 4
Radomski - 5
Kosanović - 2
Boljević - 4
(76 Struna) - bo
Bartczak - 6
Suvorov - 5
Straus - 4
(46 Visniakovs) - 6
Ntibazonkiza - 3
Niedzielan - 4
(75 Dudzic) - 1
Kaczmarek -3 słaby występ nie był ostoją naszej bramki
Nykiel -4 zagrał poprawnie
Szeliga - 4 jw
Radomski - 4 jw
Kosanović - 1 mój 5 letni syn biega szybciej od niego, ten gośc to tragedia i to nie tylko grając na boku, przez te jego truchty przy kryciu straciliśmy już kilka bramek w zeszłym sezonie i to wtedy kiedy grał niby na swojej pozycji.
Boljević - 2 podobno Boljević na traningach i Boljevic na meczach to dwie rózne osoby. Może pomoc psychologa ?
(76 Struna) - bo
Bartczak - 5 brakło wsparcia , czasami jak dostał piłke to miał 3 gości obok siebie
Suvorov - 3 słabo
Straus - 1 innych testujemy tygodniami a jego wzieliśmy bez testów. Ciekawe kogo i czym tak zauroczył przed podpisaniem kontraktu ?
(46 Visniakovs) - 5 dobra zmiana
Ntibazonkiza - 4 strasznie chaotyczny
Niedzielan - 3 nie zrobił różnicy i grał jak Dudzic
(75 Dudzic) -bo
Kaczmarek - 4
Nykiel - 5
Szeliga - 3
Radomski - 3
Kosanović - 2
Boljević - 1
(76 Struna) - bo
Bartczak - 6
Suvorov - 4
Straus - 2
(46 Visniakovs) - 5
Ntibazonkiza - 5
Niedzielan - 3
(75 Dudzic) - bo
Kaczmarek - 2. Przy pierwszym golu mogl wyjsc, przy karnym tez mogl zachowac sie lepiej, bylo wiadome ze pilkarz Jagi natychmiast sie polozy,
Nykiel - 4. Najjasniejszy punkt naszej obrony, niezle wyjscia do przodu,
Szeliga - 3. Pierwszy gol czesciowo na jego konto,
Radomski - 3. Bez rewelacji ale tez bez wiekszych bledow
Kosanovic - 1. Krecili go jak dziecko,
Boljevic - 2. Jakis taki niewidoczny,
(76 Struna) - 2. Nic nie pokazal, nie rozumiem jaki trener mial cel wpuszczajac go na boisko,
Bartczak - 4. Jak dla mnie niezly wystep, wszystkie pilki przechodzily przez niego,
Suvorov - 3. Ocena zawyzona o punkt za tego gola,
Straus - 1. Jakby go ogolic i sfalszowac metryke, bylby wzmocnieniem dla juniorow mlodszych,
(46 Visniakovs) - 4. Dlaczego nie gral od poczatku?
Ntibazonkiza - 3. Bardzo slaby wystep, przyzwyczail nas do lepszej gry,
Niedzielan - 3. Slabo, ale tez podan nie otrzymywal.
(75 Dudzic) - 2. W takiej formie to nawet legendarna Nieciecza go nie bedzie chciala.
Trener Szatalow - 0. Bezsensowne zmiany - walczymy o zmiane wyniku, a on sciaga Niedzielana, po czym pomocnika zastepuje obronca. W pierwszym skladzie gra Straus ktory nic nie potrafi, a Visniakows na lawie. O co tu chodzi?
Kaczmarek - 4
Nykiel - 5
Szeliga - 4
Radomski - 5
Kosanović - 2
Boljević - 2
(76 Struna) - bo
Bartczak - 4
Suvorov - 4
Straus - 2
(46 Visniakovs) - 5
Ntibazonkiza - 4
Niedzielan - 3
(75 Dudzic) - bo
Kaczmarek - 4
Nykiel - 4
Szeliga - 5
Radomski - 5
Kosanović - 2
Boljević - 3
(76 Struna) - b.o.
Bartczak - 4
Suvorov - 6
Straus - 3
(46 Visniakovs) - 5
Ntibazonkiza - 5
Niedzielan - 4
(75 Dudzic) - b.o.
Kaczmarek -5
Nykiel -5
Szeliga -4
Radomski -4
Kosanović -3
Boljević -4
(76 Struna) -b.o
Bartczak -4
Suvorov -6
Straus -5
(46 Visniakovs) -6
Ntibazonkiza -6
Niedzielan -3
(75 Dudzic) -b.o
AHOJ BIAŁO CZERWONI...
ja kiedyś na zawał zejdę przez tych Cracoviaków....no ale teraz sobię odbiję....na trzeźwo bez emocji ;)
Kaczmarek - + 4 (ogólny spadek formy. Chłopak się stara widać ale nerwy robią swoje...wyszedł do piłki pewnie dlatego że zarzucali mu bierność w tym aspekcie. Mówi się trudno i czekam na Zagłębie)
Nykiel - 5 (poprawia się z grą, to widać. Jak na razie jeden z lepszych stopperów)
Szeliga - 5 ( gra dość solidnie przynajmniej w porównaniu z tym Żytko, natomiast biega jak by jego korki ważyło co najmniej po 5 kg ;/..tam gdzie szarże Jagi tam Szela wg mnie nie wyrabiał ze sprintem )
Radomski - 6 (jeśli ma grać to na obronie- pewny punkt..grać nie gadać, no chyba że na emeryturę chce sobie zaklepać ciepłą posadkę w szołbiznesie)
Kosanović - 3 (ja się pytam co on robił przy golu Kupisza? stał jak ćwok. Za tym niby Messim nawet nie nadążał więc Kaczmarek wyleciał na karniaka- ogólnie dla mnie kiepsko)
Boljević - 5 (ani źle ani nie zachwycał---połowa oceny)
(76 Struna) - 5 (jw)
Bartczak - 7 (w środku pola chyba tylko on jakieś podania próbował robić. Bartczak jakoś mnie sportowo nie przekonuje ale przy obecnych wahaniach formy drużyny chyba jako jeden z niewielu coś prezentuje)
Suvorov - 7 ( widać gołym okiem, że to nie to samo co w rundzie jesiennej. W drugiej lini niestety nie ma za bardzo z kim rozegrać akcji. Jednak klasa sama w sobie mimo wszystko jest. Piękny zwód trochę dryblingu i brama. Lubie go nie będę się znęcać)
Straus - 3 (dla mnie porażkowy transfer. Zachwalali go i ni chu nic nie wychodzi. Klasa podwórkowa. Sorry za taką kasę co ten kopacz pobiera nikt mi nie będzie kitu wciskał, że się chłopaczyna otworzyć nie może. Niech mi zapłacą 1/10, a już wskakuje w dresik, zaiwaniam na całego i gryzę trawę...)
(46 Visniakovs) - 7 (za szybkość, spryt i w końcu oko pocieszył jakimś zwrotem akcji na naszą korzyść)
Ntibazonkiza - +6 (z pustego i Salomon nie naleje...jednak Saidi jest dziwnie wolny w tych swoich szarżach, kończących się z reguły stratą piłki)
Niedzielan - 5 (z bólem serca dla Niedzia. Niestety chyba muszę "odszczekać" wcześniejszy wpis, że dla niego sezon się skończył, bo na to wychodzi że bidok ani gola nie strzeli...A tak serio....nie wystarczy być wściekłym na cały świat i potem maścić murawę. Napastnik=bramki, a tu na to się nie zanosi:( Franek łowca bramek z byle gówna akcje stwarza, a ten by chciał dokładne wkładki, a jak ma okazje to śpi)
(75 Dudzic) - 5 (coś tam poruszył i jemu może tez się ruszyło ale to raczej za mało, a efekty widać)
Dla podsumowania dodam że obronie odjęłam bo stracone bramki to wina nie kogo innego jak stopperów. Żeby się Babie Jadze ograć masakra, zwłaszcza, że bez Franka to tylko Baba bez miotły...Żal mi tylko Ształowa..bo nadstawia łba za tą "parszywą 11"...Propozycja taka żeby przelewy robić im jak mecz co najmniej zremisują.. będzie motywacja będzie gra będzie impreza... :)
Pozdro :P
Kaczmarek - 2 - przy pierwszej bramce stał na linii i do tego dziura, przy drugiej spóźniony i karny...
Nykiel - 6 poprawnie
Szeliga - 7 bardzo dobrze
Radomski - 8 bardzo dobrze, nigdy nie wracaj na defensywnego pomocnika!!!
Kosanović - 2 która już bramka zawalona przez tego zawodnika w tym sezonie? Idzie na rekord bijąc Jarabicę i Wasiluka.... do tego przy wolnych, zupełnie mu nie wychodziło, pomimo, że to jego mocna strona...
Boljević - 6 do straty bramki wyraźna przewaga w środku
(76 Struna) -b.o
Bartczak - 8 trzymał środek, jako defensywny bardzo dobrze...
Suvorov - 6 przy bramce super zachowanie, poza tym średnio, musi bić wolne za Kosę...
Straus - 2 bardzo słabo
(46 Visniakovs) - 7 super zmiana, ale niestety przy drugiej bramce jego bezsensowna strata (wpadł w 3 zawodników) w środku boiska skończyła się karnym...
Ntibazonkiza - 4 słabo, nie ma sił na 90 minut, ale jego jedna akcja w każdym momencie meczu może przynieść bramkę...
Niedzielan - 2 dwa razy piłka po błędach obrońców spadła koło niego i... rasowy napastnik musi takie sytuację wykorzystać, poza tym wyłączony z gry.
(75 Dudzic) -b.o
Kaczmarek - 2
Nykiel - 3
Szeliga - 3
Radomski 4-
Kosanović - 1! dno i wodorosty
Boljević - 2
(76 Struna) - b.o.
Bartczak - 3
Suvorov - 4
Straus - 1! dno i 2 metry mułu, kolejny beznadziejny jugol ściągnięty przez Rząsę.
(46 Visniakovs) - 4
Ntibazonkiza - 3
Niedzielan - 2
(75 Dudzic) - b.o.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)