wiLLu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
[b]23 sie 2011 - 12:31:19[/b]
> ten mecz juz byl u nas bedzie powtorka ... 3-1 dla
> Apoelu ;)
mowilem ze ten mecz to powtorka ale nikt mi nie wierzyl hahahahha
-
-
Dziś wszyscy jesteśmy Cypryjczykami :-)
Właśnie sobie oglądnąłem bramkę glową Patrycji jest piękna;]. Dla tych co nie oglądali:
http://www.sport.pl/sport-krakow/56,115698,10163195,Siergiej_Pareiko,,5.html
scenariusz marzenie. widze ze tutaj temat tez zamarł po bramce na 2-1. moj kolega potem mowi taką kwestie (wyłączając wulgarzymy, epitety i wiązanki) .... grają na czas ..... na co ja spokojnie: dobrze, bardzo dobrze, niech graja zobaczysz jak za kilka minut będą biegać za piłką i pokazywac na zegarek. hehehehe scenariusz marzenie. a dodam, że cieszyłem się jak dziecko i nawet gest ubeckiego wykonałem : )
I został strącony wielki Smok,
Wąż starodawny,
który się zwie diabeł i szatan,
zwodzący całą zamieszkałą ziemię,
został strącony na ziemię,
a z nim strąceni zostali jego aniołowie.
Ap 12, 9
;)
Piękna bramka sergeja....Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę jak Patrycja pokazuje sędziemu,że piłka nie przekroczyła linii i rusza do kontry :)
Sialalalalalalala Apoel w Lidze Mistrzow grAAAa !!!
ojojoj, ale czytania
sorry, ale odpuszczę to zbiorowe masturbowanie się nieswoim sukcesem
i niezasłużonym poklepywaniem się po plecach
mam dość polactwa na co dzień żeby sobie jeszcze dokładać
ale mam zasadnicze pytanie, którego nie chciałem wcześniej zadawać, bo emocje, itp
dziś już euforia powoli mija, panowie i panie wynajęci Cypryjczycy,
wszyscy wracamy do swoich nudnych prac, pojutrze oglądniemy nudną porażkę z Zagłębiem,
nastąpi zderzenie z rzeczywistością,
my, pokomunistyczne sieroty-ekshibicjoniści, którzy odrzuciliśmy kolaborację z aparatem,
ale już gotówkę od Lubina w nowej erze, nie do końca,
będziemy się mogli ubrać w nieswoje piórka dopiero jak Wisła zacznie grać w LE
(powtarzam, Wisła, nie my, my w tym czasie będziemy ratować Ekstraklasę w meczach z Lechią i ŁKSem)
będziemy znów mogli, jak dzieci, być przez dwie godziny Holendrami, Austriakami, Rosjanami
i tu miejsce na zasadnicze pytanie
co jeśli Wisła będzie grała z rosyjskim GTS ZOMO, nie znam rosyjskich klubów,
ale o ile kojarzę, to chyba CSKA Moskwa była pod silnym patronatem służb,
jak wtedy będziemy tłumaczyć gwałtowny przypływ miłości do braci ze wschodu?
argument o milicji odpada, a to silna linia obrony naszych zapyziałych kompleksów
pytam dorosłych,
dzieci, które milicjanta na żywo nie widziały - mogą sobie odpuścić
Tytus, marnujesz swój czas. Ja już próbowałem z tymi krótkowzrocznymi kmiotami dyskutować. Nie da się.
primo. pisałem, że jestem gotowy walczyć o utrzymanie do ostatniej kolejki jesli tylko rzeka odpadnie z pucharów. odpadła i ja jestem gotów. wrocimy do rzeczywistosci i mam nadzieje ze juz w Lubinie a jak nie to u siebie z ŁKS'em "podziękujemy" cypryjczykom za prezent i niejako ratunek
co do zasadniczego pytania. KAŻDY powtarzam KAŻDY kto gra z zomowcami jest mi bliższy od nich (wyjątkiem jedynie mecze gdy walczymy o utrzymanie i liczą się punkty - ale nawet wtedy zyski punktowe po stronie bezpośredniego rywala nie bolą tak jak powinny) wiec mogą grać i z CSKA i z Koszalinem i żydami, pakinstancami, murzynami, arabami, chinolami i każdą inną rasą i zawsze będę kibicował przeciwnikom.
co do LE to ja osobiscie licze na: słabe drużyny, słabe na papierze, które i tak ograją rzeke jak to zwykle bywało w ostatnich latach. brak renomowanych rywali w grupie - co by sie nie podniecac ze z nimi graja, co by sie nie podniecac ewentualnym urwaniem puntków, beznadziejne wyjazdy, najlepiej na koniec świata co by sobie psy nie powąchały pucharów za bardzo.
Do anonim, hamuj się, nie dość,że nie jesteś u siebie to jeszcze bezczelnie obrażasz innych użytkowników tego Forum.
gimli daj spokoj, przeciez wiesz, że boli... tez pewnie nie raz masz odruch, że jak zaboli to chce sie uderzyć. w koncu witali sie jakby nie bylo z gąską a tu bęc gąska ich osrała. też by mnie bolało
Marsz żydokomuny przez Europę został powstrzymany...
[small]O, tak lepiej zabrzmi.[/small]
Ok,ale dyskutujemy tutaj kulturalnie, w miare. Nie czuje sie krotkowzrocznym kmiotem...co wiecej, podejrzewam o takie cechy anonima.
Kurcze temat mi poleciał nie wiem czemu.
Wy się tu cieszcie a gdyby nie Karwin i Ja to by psia karawana jechała dalej. Jednak nasze pęcherze nie pozwoliły na to. Karwin nie widział drugiej bramki, Ja trzeciej.
Santo, zatrzymaj się na chwilę w swoim pędzie
tu będą grać, używając nomenklatury,
Zomowcy (Wisła) z Nad-Zomowcami (CSKA)
i jest letki problem moralny,
za którymi Zomowcami trzymać, naszymi,
czy obcymi, którzy sterowali naszymi?
Gimli, wybacz, ale W ŻYCIU, powtarzam, W ŻYCIU nie cieszyłbym się z odpadnięcia Cracovii z pucharów. Gdyby w dodatku odpadła w ostatniej rundzie eliminacji LM i to w takich okolicznościach jak Wisła wczoraj, to byłbym w takiej samej żałobie w jakiej jestem teraz. Jeśli ktoś tu jest "krótkowzrocznym kmiotem" to na pewno nie ja.
a jak ty tytusie- dalekowzroczny kmiocie- możesz kibicować pajacom trenowanym przez faceta, który darzy Cracovię większą nienawiścią niż niejeden z nas (jak widać) wisłę. Mówi o tym otwarcie życząc nam spadku, szydząc z nas w prasie nie znając naszej historii, tradycji, osiągnięć.
Jeśli ciebie boli to, że PASY walczą o spadek z równoległymi występami sąsiadki na arenie Europy to kieruję w twoją stronę tradycyjne, soczyste i głośne W.YPIE.RDA.LAJ NA REYMONTA!!!
Merol 100 % poparcia !!!!!!!!!
anonim Napisał(a):
> Gimli, wybacz, ale W ŻYCIU, powtarzam, W ŻYCIU
> nie cieszyłbym się z odpadnięcia Cracovii z
> pucharów. Gdyby w dodatku odpadła w ostatniej
> rundzie eliminacji LM i to [b]w takich
> okolicznościach[/b] jak Wisła wczoraj, to byłbym w
> takiej samej żałobie w jakiej jestem teraz.
> Jeśli ktoś tu jest "krótkowzrocznym kmiotem" to
> na pewno nie ja.
w jakich kuźwa okolicznościach??!! psiarnia była o kilka poziomów pilkarskich gorsza niż Cypryjczycy! Nawet holenderski ogr to przyznał-nie istnieli!
Widziałeś statystyki? Jeśli nie to zobacz na wynik 3:1 !!! :D
anonim Napisał(a):
> Gimli, wybacz, ale W ŻYCIU, powtarzam, W ŻYCIU
> nie cieszyłbym się z odpadnięcia Cracovii z
> pucharów. Gdyby w dodatku odpadła w ostatniej
> rundzie eliminacji LM i to w takich
> okolicznościach jak Wisła wczoraj, to byłbym w
> takiej samej żałobie w jakiej jestem teraz.
A kogo to obchodzi :) My mamy taką zajawkę i takie nasze prawo. Nawracaj sobie tubylców w afryce.
Spokojnie starcza nam czasu na dopingowanie Cracovii z całych sił, jeżdżenie na wyjazdy a przy okazji parę razy pośmiejemy się z porażek lokalnego rywala. I to jest bardzo fajne. Jak nam się coś zdarzy (np. spadek 3 lata temu) to też umiem przyjąć szyderę z drugiej strony, a nie płacze jak ty na obcym forum.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)