bardzo tu jest fajnie w tym temacie, wszyscy wszystkim przyznają po kolei rację i wszyscy prawią sobie nawzajem komplementy, takich tematów nam trzeba, niech GTS nas połączy!
-
-
Dziś wszyscy jesteśmy Cypryjczykami :-)
ja jeszcze co do ewentualnej kompromitacji o ktorej pisze Hrabia i ze moglaby byc dla nas korzystna. jest jeszcze hipotecznie mozliwosc ze po przegraniu wszystkich spotkan beda grali z czołową drużyną z pewnym awansem i ewentualna wygrana bedzie takim spustem w majty jak ta z barcweloną po 4-0 na camp nou
Zero szacunku dla osób mieniących się fanami Cracovii a chodzącymi wspomagać GTS ''bo walczy o europejskie puchary'' ( nawet jak miał bilet za darmo i siedział cicho jak mysz pod miotłą to sama obecność podnosi zomowcom frekwencję i atmosferę na stadionie ).
ciepły mocz
A jak się było w sektorze Cypryjczyków? Bo jak dla mnie to jedyna możliwość by na tym stadionie zasiąść ;)
tak jak napisał protestant nie potrafię sobię wyobrazić tego jak kibic Cracovii może siedzieć na jednej trybunie z ubekami z gts , jeszcze bluzgi na nas na meczu były, cieszyłeś się po golu przybijałeś z nimi piątki :)
tak jak piszesz ciepły mocz na takich kibiców krakowskiej piłki
tytus, romek. i a'tomek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ciepły mocz
Karnecik na GTS i bilecik na lot 25.8 na Cypr już zamówiony ? Trza wspomagać Wisełkę w walce o puchary.
Amok
''cieszyłeś się po golu''
A co miał się nie cieszyć jak Wiesełka zrobiła krok ku LM.
BartAcid Napisał(a):
> A jak się było w sektorze Cypryjczyków? Bo jak
> dla mnie to jedyna możliwość by na tym
> stadionie zasiąść ;)
Noooo, niekoniecznie Bart...
Sektor gosci na ubecji TYLKO w barwach i z naszymi, albo wspierajac zgody.
Z Apoelem na sektor, to jednak bylaby jakas forma bratania, a w koncu nic poza dwumeczowa "antypsiurskoscia" w LM nas nie laczy...
Dlatego, jedyne, co mysle mozna zrozumiec, to kibicowanie przeciw psiurom w TVce:)
PS. Ja tam profilaktycznie ucze Dzieciaka, a za chwile drugiego, ze teren ubecji (hale, boiska, parkingi, trawniki, co tam jeszcze maja) jest zakazany. Wyjatek dla Mlodych to kiedys derby, na ktore zapewne pojdziemy i tak wspolnie.
Na sektorze gości byli też Polacy....z Opola .
[img]http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/zdjecia/1570/13136247908949.jpg[/img]
Protestant Napisał(a):
> Zero szacunku dla osób mieniących się fanami
> Cracovii a chodzącymi wspomagać GTS ''bo walczy
> o europejskie puchary'' ( nawet jak miał bilet za
> darmo i siedział cicho jak mysz pod miotłą to
> sama obecność podnosi zomowcom frekwencję i
> atmosferę na stadionie).
Jeśli nie dopingował, siedział cicho to atmosfery im nie robił, a na jego miejsce przyszedłby wiślak, który dopingowałby czyli robił atmosferę. Frekwencję mieli full, więc to miejsce i tak ktoś zająłby. Ja jestem przeciwnikiem chodzenia Pasiaków na mecze naszych rywali nawet tylko na te w rozgrywkach europejskich, ale robicie aferę może nie z niczego ale z prawie niczego. Nie będę potępiał Tytusa, Romka i Atomka bo kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem. Ja też jeden jedyny raz w życiu byłem na meczu Wisły (w sensie na wiślackich trybunach) w 1998 r. na Parmie (to wówczas "Misiek" rzucił nożem w Dino Baggio), bo chciałem zobaczyć zagraniczną drużynę na żywo, a ponieważ wówczas byłem gówniarzem więc nie miałem kasy na wycieczki na stadiony zagraniczne. Nie brałem udziału w dopingu, a zarówno wcześniej jak i po tym zdarzeniu chodziłem tylko na Cracovię. Moim zdaniem jednorazowe pójście na mecz rywalki żeby zobaczyć na żywo zagranicznych piłkarzy to nic złego. No ale jeśli ktoś zaczyna regularnie chodzić na pucharowe mecze Wisły to jest to pierwsza droga do przerzucenia się albo co najmniej zostania w miejsce kibicem Cracovii kibicem krakowskiej piłki, więc tego absolutnie nie popieram.
Tak na marginesie to na tym meczu w 1998 r. chyba był jeden z przywódców naszej bojówki, też jako neutralny. Nie widziałem go, ale tak słyszałem.
No to ja pierwszy rzucam kamieniem, nigdy nie byłem i nie zamierzam być nie licząc derbów ( sektor gości ).
Tak chodźcie na Wisłę !!! Wykupujcie bilety i zajmujcie miejsca dopingującym Wiślakom . Ohhhh co za taktyka, będziecie koniem trojańskim na GTS-ie.
Nie w tym sensie mówiłem. Chodziło mi o to, że znam Pasiaków, którzy coś trenowali jako dzieciaki na Wiśle, których ojciec wiślak zabierał w młodości na mecze Wisły, a po dojściu do wieku dojrzewania (13 - 14 lat) dokonali samodzielnego wyboru na Cracovię czy niektóre osoby przyjmowane do "ekipy" we wcześniejszych latach, do których wiślacy skierowali flagę wiadomo jaką.
Co do drugiego też nie w tym sensie mówiłem, tylko moim zdaniem teksty o barku szacunku do Pasiaka (nie znam osobiście) chodzącego od lat na Pasy za to, że raz poszedł na mecz pucharowy rywali za darmo i nie brał udziału w dopingu nie jest w porządku. Jeśli ktoś tak robiłby częściej to rozumiem.
Hrabia Napisał(a):
> Nie w tym sensie mówiłem. Chodziło mi o to, że
> znam Pasiaków, którzy coś trenowali jako
> dzieciaki na Wiśle, których ojciec wiślak
> zabierał w młodości na mecze Wisły, a po
> dojściu do wieku dojrzewania (13 - 14 lat)
> dokonali samodzielnego wyboru na Cracovię
Tytus i spółka też dokonał w środę samodzielnego wyboru. Właśnie rozmawiamy o tym czy trafnego czy nie.
czy
> niektóre osoby przyjmowane do "ekipy" we
> wcześniejszych latach, do których wiślacy
> skierowali flagę wiadomo jaką.
Hahahhaaha co Ty porównujesz wkład kolesi w rozwój pewnej grupy na Pasach z Tytusem, który siedział wśród wiślackiej gawiedzi i oglądał wyczyny JP Małeckiego.
> Co do drugiego też nie w tym sensie mówiłem,
> tylko moim zdaniem teksty o barku szacunku do
> Pasiaka (nie znam osobiście) chodzącego od lat
> na Pasy za to, że raz poszedł na mecz pucharowy
> rywali za darmo i nie brał udziału w dopingu nie
> jest w porządku. Jeśli ktoś tak robiłby
> częściej to rozumiem.
Nie w porządku to jest nabijanie frekwencji GTS-owi.
Protestant Napisał(a):
> Tytus i spółka też dokonał w środę
> samodzielnego wyboru. Właśnie rozmawiamy o tym
> czy trafnego czy nie.
To jego decyzja. Jeśli było to pierwszy raz i bez dopingu dla Wisły nie zrobił nic złego. Gdyby zaczął chodzić regularnie na puchary na Wisłę to co innego. Takie zachowania rozmywają komu się tak naprawdę kibicuje.
Protestant Napisał(a):
> Hahahhaaha co Ty porównujesz wkład kolesi w
> rozwój pewnej grupy na Pasach z Tytusem, który
> siedział wśród wiślackiej gawiedzi i oglądał
> wyczyny JP Małeckiego.
Bądźmy konsekwentni. Żeby wiślacy nie cytowali na swoim forum naszych wypowiedzi na temat tych "kolesi", nie rozwijam dalej tematu.
Protestant Napisał(a):
> Nie w porządku to jest nabijanie frekwencji
> GTS-owi.
No nie jest w porządku, ale patrz wyżej ... musiałbym rozwinąć temat, którego nie chcę rozwijać, bo zaszkodziłoby to wizerunkowi Cracovii. Wiślacy z lubością by to cytowali. A poza tym jak napisałem, akurat nie nabił im frekwencji, bo mieli komplet i ten jeden bilet zostałby rozdany lub opchnięty bez problemu, tak czepiając się słówek ;)
[quote]Hrabia Napisał(a):
A
> poza tym jak napisałem, akurat nie nabił im
> frekwencji, bo mieli komplet i ten jeden bilet
> zostałby rozdany lub opchnięty bez problemu[/quote]
A nóż, maczeta trafiłby do kogoś kto po tym meczu stałby się wiernym fanatykiem. Można rzec, że faktycznie akcja na + dla Cracovii ;)
jezeli ktos byl i kibicowal gts to niech tam zostanie.
Bardzo wierze w 4-0 dla Apoelu w rewanzu :)
nieee, 4-0 byłoby słabe, ja wolę 1-0 w doliczonym czasie i porażkę w karnych, najlepiej po pierwszym karnym przestrzelonym przez APOEL
nic bardziej by ich nie bolało niż taka okrutna porażka kiedy już witali się z gąską, psi skowyt roznosiłby się jeszcze bardzo długo po Krakowie :)
Edit: oczywiście nie mam też nic przeciwko 0-1 do 80minuty, a potem 3-1
albo 1-0 w doliczonym, dogrywka, 1-1 i 3-1 w ostatnich minutach dogrywki
jest parę fajnych scenariuszy ;)
Samobój patrycji w ostatnich minutach. Apoel naciera, wszyscy wiślacy w swoim polu karnym. Wrzutka z wolnego, piłka trafia w partycję niczym na glace Jopa, bramka samobójcza. Ostatni minuty dogrywki, Icek zagrywa do patrycji, jeden obrońca do minięcia. Traci, długa piłka za połowę podanie strzał i GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL. Mości nam panujący JM wydaje z siebie tchnienie ulgi, że nie musi dotrzymywać obietnicy.
Wtedy chyba przebiło by wyprawę, z gąską i ogródkiem, do Aten kilka lat temu :D
BartAcid Napisał(a):
> Samobój patrycji w ostatnich minutach. Apoel
> naciera, wszyscy wiślacy w swoim polu karnym.
> Wrzutka z wolnego, piłka trafia w partycję
> niczym na glace Jopa, bramka samobójcza. Ostatni
> minuty dogrywki, Icek zagrywa do patrycji, jeden
> obrońca do minięcia. Traci, długa piłka za
> połowę podanie strzał i
> GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL. Mości nam panujący
> JM wydaje z siebie tchnienie ulgi, że nie musi
> dotrzymywać obietnicy.
>
> Wtedy chyba przebiło by wyprawę, z gąską i
> ogródkiem, do Aten kilka lat temu :D
Jeszcze jakby cinkciarz wykręcił się na zawał byłoby perfekcyjnie.
ubecki 5 setek w tym 2 do pustaka. indywidualna akcja patrycji po minieciu 5 przeciwnikow faulowany w polu karnym. przestrzelony karny przez Kirma po kłótni z ubeckim. samobój patrycji w 95 minucie (doliczone tylko 3!). finalnie przestrzelony ostatni karny przez tą samą niewiaste
ewentualnie 1-0 przez cały mecz, małecki strzela w 88 na 1-1, w 90 minucie nie uznają mu prawidłowo zdobytej kolejnej bramki a Apoel w dogrywce strzela dwie w tym ostatnią w w/w 95 (również doliczone 3) - taka powtórka z Panaty : )
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)