Już jutro trzecia kolejka..
piątek
12.08 18:00 Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
12.08 20:30 Legia Warszawa - Górnik Zabrze
sobota
13.08 13:30 Jagiellonia Białystok - Korona Kielce
13.08 15:45 Polonia Warszawa - ŁKS Łódź
13.08 18:00 Wisła Kraków - Zagłębie Lubin
niedziela
14.08 14:30 Podbeskidzie B.B. - Widzew Łódź
poniedziałek
15.08 18:30 GKS Bełchatów - Lech Poznań
-
-
Inne mecze III kolejki
Polonia ma duże szanse na lidera po tej kolejce ;)
Ruch - śląsk - bardzo ciekawy mecz, X
Legia - Górnik - 1
Jagiellonia - 1
Polonia - łks 1
GTS - Zagłębie 1, w końcu wygrają
PBB - Widzew x
BOT - Lech 1
ale mi sie podoba ten Ruch. grają jak na facetów przystało, nasze piłkorze są za słabe fizycznie chyba. stad problemy w srodku
Ruch zawsze jest groźny na własnym stadionie.Wasiluk w pierwszym składzie Śląska , nie wiem co w nim widzi Orest.
No i 1:0 dla Śląska , Diaz ośmieszył Grodzickiego.
Wasiluk bardzo dobry mecz.
Ruch walczy fizycznie i szybkosciowo ze Slonskiem jak rowny z rownym co swiadczy ze sa dobrze przygotowani do sezonu.
Juz widze oczyma wyobrazni jak poniewieraja naszego Suvorowa, Roka i innych.
MacieKSC7 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i 1:0 dla Śląska , Diaz ośmieszył
> Grodzickiego.
Mozesz sprecyzowac czym go osmieszyl? Osmieszyl to sie Zytko w swoich interwencjach, tutaj nie widze zadnej winy Grodzickiego, ot swietne podanie Mili a w polu karnym Grodzicki juz nie mial co robic.
Dla mnie Grodzicki zagrał bardzo przeciętnie , Wasiluk był duużo pewniejszym punktem obrony w tym meczu .
gdyby taki bład zrobił nasz obrońca to by mu kazano wypieprzać. natomiast to zwykła sytuacja ktorych tysiace co kolejke na calym swiecie. wygrany drybling napastnika i gol. tyle
Grodzicki tak ma raz zagra mecz co nie można się go nachwalić, a w drugim robi błąd za błędem. Wasiluk nadspodziewanie dobrze sobie radzi:) dziś w dzienniku czytałem, że Żytko znów na stoperze, Kosa na lewej Nykiel na prawej nie napawa to optymizmem. Myślałem, że Bojan zagra.
Grodzicki zawalil bramke powinien byc karny po jego faulu i malo brakowalo a by strzelil samobója dobry mecz ;)
Legia podobnie jak z nami już na poczatku meczu prowadzi z Górnikiem 1-0 po strzale Ljubo...(jakoś tam)
Legia ładnie ciśnie:D
Gornik nie gra nie wiadomo jakiej pilki ale jakies okazje juz mial i na tle Legii w Warszawie prezentuje sie lepiej niz my vs Legia w Krakowie. Przynajmniej jak na 50. minute meczu.
... no i 1-1. Czyli mozna z nimi powalczyc, tylko trzeba chciec i umiec.
Wszędzie graja tylko w grajdole się nie da!
Tracą Jeza i Sikorskiego, Nawałka o wzmocnieniach może pomarzyć tak jak i Ojrzyński w Koronie a fizycznie i kondycyjnie oba zespoły o poziom wyżej przygotowane od Cracovii Szatałowa.Cóż pewnie pewnie tez wina Filipiaka,może w górach za mało z Bartczakiem biegał .
Teraz sie wybiegają a po paru kolejkach spuchną, tak było z Koroną na wiosne. mam nadzieje że my wkoncu odpalimy .
2-1 po pieknym golu Radovica.
3-1 .. legia jest mocna ... ale jak pilkarze silni i dobrze tychnicznie to i zastawic sie i popykac od nogi do nogi potrafia.
Schemat jest prosty .. podanie, zastawianie sie i zrobienie miejsca , podanie, zastawienia sie i zrobienie miejsca, podanie ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)