no to pozamiatane...jedyny dobry stoper.
-
-
Kontuzje w Cracovii
Plaga, uff.
Czy na piątkowy mecz będą jakieś zdrowotne powroty typu Saidi, Visniakovs, czy Suvorow?
Może Radomski wróci i zostanie cofnięty do obrony. Razem z Nawotczyńskim chyba nieźle by sobie poradzili.
A tak czytam sobie właśnie skarb kibica 1 ligi i piszą że taka Pogoń Szczecin ma zatrudnionych na stałe10 fizjologów/lekarzy/masażystów czy jakichś tam magików od zdrowia.
a my mamy cala klinike zatrudniona, no i ??
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a my mamy cala klinike zatrudniona, no i ??
To trochę inna sprawa. imed24 chyba pomaga w diagnostyce, a Awarii chodziło o prewencję.
A u Nas Socha mówi Gąsińskiemu czy ma trenować,czy nie...
Ciekaw jestem na ile wpływ na plagę kontuzji miały przygotowania zimowe trenera Pasieki. Dobrze wiadomo bowiem, że organizmy amatorów nie najlepiej znoszą obciążenia treningowe dla profesjonalistów.
kkk_84 Napisał(a):
> a my mamy cala klinike zatrudniona, no i ??
A mnie ciekawi jakie kwoty płyną do tej kliniki z MKSu???
Bardzo mnie to ciekawi.
Ta klinika nie jest specjalistyczą dla sportowców tak jak Rehasport czy Carolina Medical, po prostu klinika.
Generalnie szpital i tylko Suvorow dochodzi do zespolu!
Trudno w tej chwili cos wyrokowac ale w klubie winno sie zastanowic co wplynelo na te zdarzenia ....czy przypadkiem zle przygotowanie do sezonu i bledy fizykoterapeuty.Nie mnie oceniac a do tego jest kier.klubu.
...Według słów trenera Cracovii Tomasza Kafarskiego do drużyny powrócą - Saidi Ntibazonkiza, Arkadiusz Radomski oraz Alexandru Suvorov. Ten ostatni może wbiec na murawę dopiero z ławki rezerwowych....
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,Pod-znakiem-debiutow-w-Cracovii,wid,14351238,wiadomosc.html
Saidi jednak poza kadrą :(.
kludi Napisał(a):
> Saidi jednak poza kadrą :(.
Braklo go na rozruchu poludniowym
Suworow utykał, wiadomo juz cos co z jego kostką? zagra jeszcze?
Panowie,
Saidi już w tej rundzie nie zagra. Ma tajemniczą kontuzję a la Drumlak. A poza tym nie chce mu się już grać w tak marnym klubie.
Suvorow sam nie wie czy grać czy nie, bo niby zdrowy ale znowu ma kontuzję...więc możliwe, że będzie podobnie jak wyżej.
Viesniakovs też nie wróci wczesniej niż za dwa tygodnie...
To jest typowy wirus dotykający tonące drużyny.
Szczury po prostu myślą jak się tu dobrze wytransferować. Nie będą umierać za Cracovię, tak jak żabojady nie chciały umierać za Gdańsk.
Z niewolnika nie ma zawodnika....
Niech wyp.....ja !
Trza 2 i 3 ligowych pilkarzy poszukac ,ktorzy nie marudza jak panienki i nie graja cipcianki!
Ktoś tu pisał chwalił sie naszą/comparchową/ profesjonalną przychodnią???!!!
HEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHE!!!!
Cały comparch i jego prezio z przydupasem,
[b]Tak wygląda to chwalone oszczedzanie Tabisza[/b]
Jak dzisiaj widziałem w Galerii Krakowskiej Suvorova to strasznie kulał
Jak go k...wa noga boli to leżeć, a nie ganiać po galeriach!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)