Udało się zepsuć inaugurację. Ale jest pierwszy punkt i przełamanie, to jest bardzo ważne. Z relacji radiowej wynika, że byliśmy lepszą drużyną i powinno to się skończyć co najmniej 2 : 1 dla nas.
-
-
Lechia Gdańsk - Cracovia 14.08.11 godz.17:00
BRAWO - BRAWO - BRAWO !!!
Sądząc po relacji to bardzo dobry mecz wyjazdowy w naszym wykonaniu.
BRAWO - BRAWO - BRAWO !!!
bylismy o 2 klasy lepsi. co bardzo cieszy. szkoda nieuznanej bramki i sytuacji Niedzielana. ale ja jestem bardzo zadowolony z lekką nutką niedosytu oczywiście.
tak na gorąco: bramka Żytki. Radomski tam gdzie jego miejsce i profesorski duet z Szeligą, może to jakas opcja? : )
Bardzo dobry mecz.
Wiele pozytywnych akcentów, dla mnie nr 1 to współpraca Radomski - Szeliga na środku obrony.
Extra.
strzały: 14 Cracovia , 5 lechia, wynik nie jest zły, ale patrząc ile sytuacji mieliśmy, to niestety nie jestem zadowolony. Widać, że nie mieli strachu, że wyjazd, z jagielonią wygramy, musimy! :)
Przed meczem remis wziąłbym w ciemno,a tymczasem powinno być conajmniej ze 3:0 dla nas jak w kwietniowym meczu u nas :)
Ale najważniejsze,że punktujemy na wyjazdach,będzie jeszcze dobrze,zakontraktujemy Kahlona i będzie dobrze :)
W końcu dobra gra na wyjeździe, kilka niedociągnięć jest, ale z każdym meczem powinno być lepiej. Jeszcze jak nam dojdzie rozgrywający to powinno być dobrze. Z Jagą tylko 3 pkt.
wreszcie gra z jakimś pomysłem, coś się działo. lechia wygwizduje swoich zawodników i widok ich min...bezcenne.
Na następnym meczu 7 tys to max. Brawooooooo!!!!!!!!!! CRACOVIA!!!!
Bardzo dobrze zagrali , walczyli cały mecz , szkoda tylko nie wykorzystanych okazji ale wynik dobry.Jeszcze jak przyjdzie rozgrywający to będzie git.Mam nadzieje że Żytko ławka już do końca sezonu.
Moglismy wygrac, ale dobry i remis po dotychczasowych niepowodzeniach. Gra w kazdym razie wygladala duzo, duzo lepiej.
Moze gdyby Szeliga gral od poczatku na stoperze nie stracilibysmy tej bramki?
Zdobyty na trudnym terenie i w trudnym meczu punkt bardzo cieszy i powinno to dodac jeszcze wiecej wiary naszym pilkarzom.
Powrót Wiśni to duże wzmocnienie, w tamtym sezonie nie raz udowadniał, że warto na niego stawiać. Tego jego uderzenie po ziemi są bardzo niebezpieczne : D
Brawo! Byliśmy o niebo lepsi. Zabrakło trochę dokładności i szczęścia.
Ale przyjemnie było patrzeć. Oby tak dalej i oby było tylko lepiej!
DO BOJU CRACOVIA!!!
Achilles-podobnego gola Viśnia zdobył....w kwietniowym meczu z betonami,dokładnie gola na 3-0 ;)
Obiektywnie byliśmy lepsi! Współpraca Szeli Radomski miodzio! Tak ma wygladać obrona! Szkoda że nie pojechaliśmy z nimi, ale to jest duży progres ! Dać czas Profesorze Juriemu i Tomkowi!
Radość Szatałowa i zawodników przy zniszczonym otwarciu stadionu Lechii - bezcenna.
Szkoda tych sytuacji ale mnie cieszy gra naprawdę było widać walkę i zaangażowanie i kondycyjnie nasi też wyglądali dobrze.
NIEDOSYT
niestety Żytko znow sie nie popisal
Andrzej megawaleczny - SZACUN CHLOPIE ZA TO ILE MASZ SILY, szkoda nieskutecznosci
sedzia liniowy - szkoda, bo bylby komplet
BRAWO ZA TAKTYKE TRENERZE, BRAWO ZA WALKE I GRE DRUZYNO - GRATULACJE - byliscie o klase lepsi
Nykiel i Żytko nadal twierdzę że to pomyłka transferów, a Aleksejs Visnakovs powinien grać w pierwszym składzie nadal potrafi strzelać bramki. Radomski dobrze ustawiony na obronie duży + trenera że taką koncepcję wybrał, Niedzielan bardzo zaangażowany jak i Saidi w ataku ale bez skuteczności 2/3 100% sytuację zmarnowane.
[b]Punkt ważny BRAWO ![/b]
DSS - a nie mówiłem?
Merol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 1-1 po bramce z duupy dla betonów.
Pomyliłem się co do okoliczności. Z jagiellonią 2:0 dla nas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)