A ktoś pamięta by jakikolwiek sędzia gwiazdał pod nas? (lub chociażby się mylił na naszą korzyść) ostatnimi czasy? Nie jesteśmy pupilkami.
-
-
Lechia Gdańsk - Cracovia 14.08.11 godz.17:00
Ja pamiętam, chociażby 2-0 z Arką. Sędziowie mylą się w obie strony, ale kibic zazwyczaj zauważa i zapamiętuje tylko pomyłki krzywdzące jego ukochaną drużynę..
To inaczej: czy ktoś pamięta, żeby sędziowie gwizdali przeciwko Lechii w ostatnim czasie?
Szczególnie, że to otwarcie stadionu.
Też uważam, że różnie może być i nie ma co się kłaść na plecach przed meczem. Podobno Prezes dał sygnał o swoim niezadowoleniu, co może oznaczać grę o posadę trenera, czy o odwleczenie, zatrzymanie czystki w zespole.
Podobnie było w poprzednim sezonie przed meczem Górnika, wszyscy wiedzieli, że się podłożą, że ustawione, buki nie przyjmowały zakładów, dzieci i babcie pukały się w czoła niepoprawnym optymistom, bo też wiedziały jak będzie, cała Polska wiedziała jaki będzie wynik i jaki ten śląsk jest beeee. Oczywiście, możemy po prostu przegrać jak będziemy słabsi, ale dziejowego spisku bym się nie dopatrywał, choć jeśli Radomski zagra na swoim poziomie na stoperze (średnio w meczu fauluje w polu karnym z 6 razy, sędziowie gwiżdżą w połowie) to Małek coś gwizdnie.
Ależ byłoby pieknie gdybyśmy jutro z Lechią wygrali . Na ich forum sa tacy pewni zwyciestwa że utarcie im nosa byłoby cudowne. Wygray 1-0 i sie popłaczą .
Tylko Pasy Tylko Cracovia
A ja czuje że będzie 2:1 dla Lechii .. Obym się mylił :)
musielibysmy zagrac tak zeby sedziowie nie mogli przeszkodzic. ja jestem pogodzony z porazka. od poniedzialku bedzie nasz własny żyd i z osłabioną brakiem Sandomierskiego Jagą już wygramy a potem to już pójdzie
też liczę na ten mecz z Jagą, ale puki co trzeba walczyć z betoniarnią. Mecz można przegrać ważne żeby drużyna pokazała charakter i walczyła przez pełne 93 minuty.
ja mam przeczucia że wygramy i wierzę że tak będzie
Wiem, że tego typu posty są zazwyczaj głupie ale śniło mi się dzisiaj w nocy 1:1 :-P
JahMan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wiem, że tego typu posty są zazwyczaj głupie
> ale śniło mi się dzisiaj w nocy 1:1 :-P
Mi sie snilo 4-0 dla nas z legla ale nic z tego nie bylo :D
popsujemy otwarcie nowego stadionu ( chociażby remisem). walczyć Pasy walczyć !!!
bylem pesymista co do wygrania tego meczu, dzis powoli zaczela rodzic sie nadzieja jakas na ta wygrana albo chociaz 1 pkt, ale wchodze tu patrze sedzia Malek i w tym momencie nadzieja zgasla.
Mam nadzieje że będzie to wyglądalo i niestety skończy się jak dzisiejszy mecz Korona-baba jaga (z tym wyjątkiem że to bramkarz betonów móglby się zalać krwią:))
remis biore w ciemno!
Rzucą się - my im konterka i zaczną się łapki trząść przy wyniku 0-1 a potem tylko kontrolować grę i wygrać tak z 3-1
Małek $%&@
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rzucą się - my im konterka i zaczną się łapki
> trząść przy wyniku 0-1 a potem tylko
> kontrolować grę i wygrać tak z 3-1
Już w tym M(w)ałka głowa, by przy tej kontrze coś zagwizdać:)
Myślę , że to jeden z 2 najgorszych sędziów do tego meczu (z naszego punktu widzenia). Sprawdzony janczar związku. Tzn, zawsze tak sędziuje, by było po myśli PZPN. A tutaj chyba intencje są oczywiste.
PZPN musi podlizac sie Tuskowi i Wałęsie
z betonami pewnie w dupe bedzie bo oni wygrac "musza" natomias przyjdzie miejmy nadzieje w przyszlym tyg zydek do druzyny i z jaga juz 3ptk beda :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)