Kotaska(takich trzeba wzmocnień na przyszliośc)- i przegrywamy
-
-
Puchar Polski 2011/2012
ouu transmisja padła ;/
gooool :D:D:D:D
już wszystko OK, gooool dla Pasów !
GOOOOOOOOOLL po jeden
1 : 1 Aron Chmielewski ( Petr Dvořak ) 5 na 4 13:51
po I tercji 1:1 i jest całkiem całłkiem
będzie dobrze.....
ja myślę ze jest nawet bardzo dobrze ;) oby tak dalej !!
Na razie nie jestesmy slabsi.
Tylko zwykle w 2-giej i 3-ciej Sanok uzyskiwal przewage...
Zobaczymy, zobaczymy :)
Po zdobyciu gola gnieciemy Sanok i oby tak dalej do końca !!! Do boju Cracovia ! :)
Dobrze to wygląda.
Naprawdę nie wiem jak Odrobny to wyciągnął. Ja już krzyczałem! Przypomina mi się interwencja Fatikova w pamiętnym play-off w Nowym Targu. W 200% sytuacji po strzale Podhalanina - hala zaczęła szaleć, a Lonia przejechał wzdłuż bandy pokazując widowni krążek w łapawicy!
Nooo, tylko Lonia to byl z innej bajki troszke zawodnikiem... :)
Jakby teraz gral, jeszcze Roszczin i Agulin, moze Gusov, to jedna piatka i bramkarzem ogrywalibysmy lige :)
Teraz grojki tego formatu grają u KHL :)
Sącze Radegasta i czuje w moczu że ich dziś ogramy :) Sanok ma straszną presję....my pełen luz.
Widać że walczą :) Z optymizmem patrzę w przyszłość ;)
Jest taki film z Sylvestrem Stallone i gwiazdami futbolu w którym reprezentacja jeńców gra z reprezentacją Wehrmachtu. Szczególnie zapadł mi w pamięć sposób komentowania meczu przez nazistowskiego komentatora. Tak mi się [przypomniało w czasie pierwszej tercji.
Ten gol dodał im wiary i chłopaki idą jak burza! Oby tak dalej
Dobre Cat, ja nie mogę matoła ścierpieć więc oglądam bez fonii co i Wam polecam.
bez przesady. miejscowy jest to normalne że się cieszy
Film ma tytul Victory, gra tam nawet Pele.
Ale nie ma co sie w sumie dziwic gosciom z esanok.pl: maja zgode wladz klubu, sponsora, ich wsparcie przy transmisji, sa z Sanoka, raczej niezbyt profesjonalnymi radiowcami. Wiec kibicuja swoim. To tez dodaje kolorytu, bo... gdyby tak przegrali, beda niezle skuczec do mikrofonu:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)