Kaczmarek - 6 cóż jeden przeciwko 10 .....
Nykiel - 3 ale mi zakup;/
Żytko - 0!!!! żygać się chce
Kosanović - 6 niezle z akcentem na żle
Suart - 6 jedyny w obronie warty zachodu
Szeliga - 5 dość widoczny na boisku
Bartczak - 4 brak dostawki z pierwszej skutkuje tym ze nie ma gola to juz dziecko wie;/
Radomski - 5 orze chłopina jak może
Dudzic - 2 aaa tego pana to nie widziałam heheh pewnie miał zgage haha
van der Biezen- 5 no sie okaże czym ten Bizon zalatuje.....
Suvorov - 6 alegancko ale widać ze się męczył w środku
Ntibazonkiza -7 poczciwy Saidi właściwie trzon zespołu z Suvorowem
Niedzielan - 5 --- fikał do dawnych swoich taki z niego "Cracovia" teraz że ho ho ale haloooo napastnik chyba ma strzelać?
Podsumowując takie wzmocnienia to jak na razie żal.pl na efekty chyba czekać będziemy do przyszłej rundy;/;/ spox Cracovia może i tym razem nie spadnie......
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 11/12 - 1 kolejka - Korona Kielce
Kaczmarek - 4
Nykiel - 2 rozwalil mnie tym teatralnym padem kolo naszego pola karnego w 1 pol, po kotrym byl smrod, Struna DUZO lepszy
Żytko - 1
Kosanović - 3
Suart - 4
Szeliga - 4
(63. Bartczak) - 2
Radomski - 4
Dudzic - 1
(57. van der Biezen) - 4 widac ze umie grac, mogl faktycznie miec wejscie smoka
Suvorov - 5 pare swietnych minut w pierwszej polowie, ale potem zgasl
(67. Straus) - 3 zzarla go trema wg mnie, kiepsko na razie to wyglada
Ntibazonkiza - 5
Niedzielan - 3
deja vu, z ta roznica ze nie ma Klicha, wiec nie bedzie to wygladalo duzo lepiej, spora szansa ze po 5 kolejkach bedziemy tam gdzie w zeszlym roku.
Kaczmarek - 6
Nykiel - ciężko ocenić, bo duże ZERO, to mało
Żytko - 0
Kosanović - 3
Suart - -4
Szeliga -3+
(63. Bartczak) - 3+, było lepiej w zeszłym sezonie
Radomski - 6
Dudzic - 2, niestety nie może
(57. van der Biezen) - 2,szkoda bo mógł mieć 8 i wejście Smoka
Suvorov - 6
(67. Straus) - 5
Ntibazonkiza - 6
Niedzielan -6 , jako wysunięty co można, jak się nie dostaje piłek.
Kaczmarek - 3
Nykiel - 2
Żytko - 1
Kosanović - 2
Suart - 4
Szeliga - 4
(63. Bartczak) - 4
Radomski - 5
Dudzic - 2
(57. van der Biezen) - 5
Suvorov - 4
(67. Straus) - 3
Ntibazonkiza - 4
Niedzielan - 2
Kaczmarek -6 przy 2bramce mógł zachować się lepiej
Nykiel -2 sparing z Ruchem pokazał, że to Struna jest lepszym obrońcą, pewniejszy w obronie i dobry w ataku
Żytko - 2 może nie jest najgorszy ale musi się zgrywać
Kosanović - 5 przeciętnie
Suart - 6 jeden z pewniejszych punktów naszej drużyny
Szeliga -5 dużo walki, ale mało rezultatów
(63. Bartczak) - 5 nie mam zdania
Radomski - 7 uważam, że obok Saidiego najlepszy na boisku
Dudzic - 4 ma małe umiejętności, ale walczy
(57. van der Biezen) - 4 gość jest napastnikiem wiec ma 100 wykorzystywać
Suvorov - 5 brakuje go z boku, a w środku niewidoczny mamy zmarnowane 2 pozycje
(67. Straus) -2 to jest zawodnik ??? Kpina!
Ntibazonkiza - 7 sam z Arkiem meczu nie wygra
Niedzielan 3 Panie Andrzeju napastnik strzela bramki
Zarząd 1 Gdzie jest środkowy pomocnik?
Kaczmarek - 6
Nykiel - 4
Żytko -2
Kosanović - 4
Suart - 6
Szeliga - 5
(63. Bartczak) - 6
Radomski - 5
Dudzic -5
(57. van der Biezen) - 3
Suvorov - 6
(67. Straus) - 4
Ntibazonkiza - 7
Niedzielan - 4
Kaczmarek - 4
Nykiel - 2
Żytko - 3
Kosanović - 4
Suart - 4
Szeliga -
(63. Bartczak) - 5
Radomski - 5
Dudzic - 4
(57. van der Biezen) - 5
Suvorov - 5
(67. Straus) - 5
Ntibazonkiza - 6
Niedzielan - 4
Kaczmarek - 7 kilka kluczowych interwancji, przy bramkach bez szans - a że nie wyszedł, to nie jego wina - tą piłkę po prostu musiał obrońca zgarnąć.
Nykiel - 2 bardzo słabo, może jeszcze nie do końca zgrany, jakby bojaźliwie.
Żytko - 2, ale i tak lepszy (szybszy) od nawotczynskiego na sparingu.
Kosanović - 5 trzeba na niego stawiać, bo lepszego nie ma
Suart - 5 jak ktoś wyżej napisał ciągle spóźniony, ale generalnie nie rozczarował.
Szeliga - 2 kompletnie nic nie wniósł.
(63. Bartczak) - 4 coś tam próbował przynajmniej z saidim grać.
Radomski - 5 lepiej gra na stoperze, ale dziś wbrew pozorom nie było najgorzej.
Dudzic - 2 dziś bardzo słabo.
(57. van der Biezen) - 5 wygrał chyba wszystkie główki, widać kulturę gry, tylko trochę wolny, bez życia i o zgrozo biega podobnie do majorosa.
Suvorov - 6 wcale nie było tak źle w tym środku, po prostu agresywny presing korony i brak wsparcia ze strony kolegów w rozgrywaniu, wyjściu na pozycję, asekuracji przy presingu.
(67. Straus) - 1 o ile suvorov jakoś tam sobie radził, to jego koroniarze zdominowali całkowicie, głównie fizycznie.
Ntibazonkiza - 4, nie potrafił dziś wykorzystać swoiej najlepszej cechy - kiwki, przyspieszenia i wejścia do środka, bardzo dobrze pilnowany, a jego dośrodkowania zupełnie nieudane, bezproduktywne.
Niedzielan - 2, kompletnie nic nie ugrał, boję się, że nic z niego u nas nie będzie.
Odnoszę wrażenie braku świeżości u wszystkich (poza saidim). Nikt nikomu nie pomaga, nie podsłania, nie asekuruje. Jeśli to efekt treningów, to z Legią będzie dużo lepiej.
Kaczmarek - 7 nie mam pretensji do 2 bramki że nie wyszedł - przecież biegło do piłki 2 obrońców i mieli 5 metrów przewagi
Nykiel - 4 słaby, niepewny, że to wyglądało
Żytko - 1 wejscia smoka to on nie miał, Vule aż takich jaj nie robił
Kosanović - 3 lepiej gra jak ma obok siebie doświadczonego stopera
Suart - 3 dziś przypominał Suarta z początku tamtego sezonu
Szeliga - 5 jak zwykle walka i ambicja - szkoda, że zszedł, może byśmy nie przegrali
(63. Bartczak) - 3 nic nie pokazał
Radomski 3 - pan prof Podamdotyłu
Dudzic - 3 ani atak ani skrzydło
(57. van der Biezen) - 4 mógł mieć super wejście ale strasznie spaścił
Suvorov - 4 - w takim meczu ściągnięcie zawodnika który umie wykonać stały fragment jako jedyny w zespole to kryminał
(67. Straus) - 5 miał przebłyski, powinien spróbować zagrać cały mecz
Ntibazonkiza - 6 sam meczu nie wygra
Niedzielan - 3 zawiodłem się trochę - praktycznie nic nie pokazał
dario Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam i zapraszam do oceniania.
>
> Skala 1-10 (nie używamy "połówek" i oceny "0")
>
> Mile widziane komentarze!
>
> skład Cracovii:
>
> Kaczmarek - 4
> Nykiel - 0
> Żytko - 2
> Kosanović - 3
> Suart - 5
> Szeliga - 4
> (63. Bartczak) - 3
> Radomski - 3
> Dudzic - 0
> (57. van der Biezen) - 4
> Suvorov - 6 /najlepszy w drużynie/
> (67. Straus) -3
> Ntibazonkiza - 5
> Niedzielan -1
Od takich zwodników jak Niedzielan,można chyba więcej wymagać,drużynie nie idzie a gość stoi na boisku i nie walczy o piłkę.
Obrona beznadziejna,dobrze by było wrócic do ustawienia z Radomskim i Struną,bo Nykiel w takiej formie nie powinien mieć miejsca na ławce.
A wogóle wszyscy powinni wyjść na boisko i "gryźć trawę".W Koronie widać było chęć walki,u nas poza wyjątkami "wielkie gówno"
Kaczmarek - [b]6[/b] - nie zawalił żadnej bramki, ale tez nie wybronił
Nykiel - [b]3[/b] - poziom przeciętnego Mierze*****go, przepraszam Krzyśka za porównanie do tego pana
Żytko - [b]2[/b] - jeszcze nie zgrany, zawalił drugą bramkę (-1)
Kosanović - [b]3[/b]
Suart - [b]6[/b] - zagrywał już lepsze mecze
Szeliga - [b]4[/b]
(63. Bartczak) - [b]b.o.[/b]
Radomski - [b]5[/b] - lepiej od Sławka
Dudzic - [b]4[/b] - walka + zaangażowanie
(57. van der Biezen) - [b]b.o.[/b] - parę razy się baardzo fajnie zastawił - wszystko. Podejrzewam, że był w szoku z jaką drużynę musi się zmierzyć - kopaczy po nogach. Może zaskoczyć.
Suvorov - [b]6[/b] - widziałem u niego głód gry, to wiele.
(67. Straus) - [b]b.o.[/b] - żenująca zmiana
Ntibazonkiza - [b]6[/b] - brakowało mu piłki. Niesamowicie waleczny. Szkoda, ze tak płaskie i czytelne dośrodkowania dawał.
Niedzielan -[b]3[/b] - to bardziej ocena dla kolegów. Niedzielan musi dostawać podania prostopadłe i na dobieg. To nie jest gracz do wywalczenia sobie pozycji w polu karnym.
Kaczmarek - 6
Nykiel - 3 słabiuteńki debiut:(
Żytko - 0 - niewazne jak grał (a grał słabo), tego co zrobił na koniec się nie wybacza w 2 lidze...
Kosanović - 5
Suart - 6
Szeliga - 6
(63. Bartczak) - bo
Radomski - 4
Dudzic - 3
(57. van der Biezen) - nieprzygotowany motorycznie do sezonu jak narazie. bo. poczekajmy
Suvorov - 5 - nie ta pozycja!!!! skrzydło
(67. Straus) - bo
Ntibazonkiza - 5 :(
Niedzielan - 4.
spiker słabe 2 (i to tylko na zachętę) :(
Kaczmarek - 6 - wybronił co miał wybronic nic więcej
Nykiel - 0 tragedia , piłki nie kopnął dobrze w tym meczu
Żytko -2 - zle sie ustawia , brak zgrania
Kosanović - 4 - jeden z lepszych
Suart - 4 - wiemy ze moze znacznie lepiej
Szeliga -4 - tak jak zawsze
(63. Bartczak) - 4 - nic nie wniósł
Radomski - 6 - jeden z lepszych ,
Dudzic - 2 - zawodnik nie na ten poziom
(57. van der Biezen) - 2,- chyba był w szoku ze wyszedł , co był przy piłce to był zdiwiony ze ją dostał , słabiutko choć jako wysunięty napastnik ma szanse bo dobrze się ustawia
Suvorov - 6 - jeden z lepszych ale może lepiej
(67. Straus) - 2 - wygląda jak dziecko i gra jak dziecko
Ntibazonkiza - 6 - ale to nie ten zawodnik co kiedys
Niedzielan -6 , jako wysunięty co można, jak się nie dostaje piłek. - dokładnie
spiker - 3
trybuna F - 3 _ wracam na starą miejscówke na G.
ogólnie widać ze trener prawdopodobnie zajechał druzyne lub chłopcy zabalowali. Bardzo słabo ale moze za tydzeń bedzie lepiej.Musi być lepiej
Kaczmarek -5 - sporo wybronił, ale przy bramce mógł się zachować lepiej
Nykiel - 3 - podobają mi się jego wyjścia do przodu, w destrukcji niestety gorszy od Mierzeja
Żytko - 2 ogólnie obrona zagrała fatalnie i jeszcze ta bramka
Kosanović - 3 - jak wyżej, choć jego bramka mniej obciąża
Suart - 4 - najlepszy obrońca tak do przodu jak do tyłu
Szeliga - 5 - na swoim poziomie
(63. Bartczak) - 3 - niewidoczny
Radomski - 5 - jeden z lepszych naszych zawodników na boisku
Dudzic - 3 - wiatr i tyle
(57. van der Biezen) - 3 - a mógł mieć wejście smoka do drużyny, jakiś drewniany taki, ale rozumiem, że debiut i brak wspólnych treningów
Suvorov - 3 - na tej pozycji to więcej nie dostaniesz. Trener robi Ci krzywdę
(67. Straus) - b.o., ale wydaje się, że będą z niego ludzie zwłaszcza podczas ramadanu
Ntibazonkiza - 5 za niegwizdanie fauli na Saidim oskarżyłbym sędziów o rasizm
Niedzielan - 2 duuuuży zawód
Kaczmarek - 6 (Było gorąco kilka razy, a piłka kończyła lot w jego rękach, więc swoje zrobił.)
Nykiel - 4 (Tak sobie, raczej poprawnie.) - poprawka
Żytko - 2 (Słabo, a do tego winny przy bramce w ostatnich minutach meczu.)
Kosanović - 3 (Tak sobie, ale według mnie współwinny przy bramce w ostatnich minutach meczu.) - poprawka
Suart - 6 (Najlepszy z obrońców, było parę błędów, ale jak całej drużynie się nie układa to i nikomu.)
Szeliga - 5 (Poprawnie, wywalczył karnego, ale nie było rewelacji, spodziewałem się lepszej gry.)
(63. Bartczak) - 4 (Nienajgorzej, ale zatrzymywał grę, parę razy nie wiedział co zrobić z piłką, Szeliga wypadł lepiej.)
Radomski - 3 (Tragedii nie było ale nie podoba mi się Jego gra w pomocy, niepewny, nie umie uruchomić gry do przodu, za dużo podań do tyłu, słabo.)
Dudzic - 4 (Jak zwykle, pobiegał, powalczył.)
(57. van der Biezen) - 3 (Spadł z kosmosu, wypadł słabo, ale ciezko cos powiedziec na Jego temat, mysle ze jak dłuzej pogra bedzie wzmocnieniem.)
Suvorov - 6 (Strzelił bramkę, umie wykonywac stałe fragmenty gry, powinien grac caly mecz.)
(67. Straus) - 4 (Średniawo, ale mam wrażenie, że to piłkarz z potencjałem i z czasem bedzie grac co raz lepiej.)
Ntibazonkiza - 6 (Pracowity, motor napędowy Cracovii, stwarza poważne zagrożenie pod bramką rywala.)
Niedzielan - 3 (Niezbyt widoczny, miał sytuacje swoją, ale niewykorzystał.)
Kibicuje Cracovii od bardzo dawna. Normalnie nie pisał bym nic, ale po tym co dziś zobaczyłem muszę dodać coś od siebie. Postawa drużyny w dzisiejszym dniu, na tle innych drużyn z ekstraklasy to zwyczajna kpina. Więc do rzeczy:
Kaczmarek - 6 - Starał się, jest dobry, pokazał na co go stać. Niestety w kilku sytuacjach wyszedł brak zgrania z linią obrony. Przy bramkach był bez szans.
Nykiel - 1 Co tu dużo mówić. To ma być wzmocnienie? Niestety nie spełnił nawet połowy pokładanych w nim oczekiwań. Nie wiedział co zrobić z piłką, niestety jest godnym następcą Marka W. Miał chodzić przy prawym skrzydle, a stał jak wryty.
Żytko - 0. J.w + piłkarski kryminał. To co zrobił w ostatnich minutach meczu woła o pomstę do nieba. Tragedia, żaden poziom, ekstraklasa? Chyba nie, kolejny szrot? Kandydat do klubu kokosa.
Kosanović - 5. Dobrze zagrał. Młody, ale ok.
Suart - 6. Mimo drobnych błędów trzyma poziom.
Szeliga - 5. Walczył jak Sparta;)
(63. Bartczak) - 4. Kondycyjnie słabo. Nic nie wniósł.
Radomski - 6,5. Pewny punkt zespołu. Mamy kapitana, potrafi walczyć o drużynę.
Dudzic - 2. O czym tu w ogóle mówić? Pasiak - nasz. Umiejętności - brak.
(57. van der Biezen) - 6. Miał szanse. Wie jak gra się w piłkę. Pozna polską ligę to się rozkręci. Będą z niego ludzie.
Suvorov - 4. To nie jest rozgrywający. Jest dobry, ma potencjał. Ale nie na tej pozycji.
(67. Straus) - Szybkościowo zero. Nic nie wniósł. Niech się zapiszę na kyokushin i kiwa z cieniem.
Ntibazonkiza - 6. Ramadan mu szkodzi(?). Nie ta szybkość co w jesieni. Robił co mógł, ale co zrobi sam.
Niedzielan - 5. Endru. Nie Gołota, więc zero walki. Nie dostawał piłek.
Kaczmarek -6
Nykiel -2
Żytko -2
Kosanović -4
Suart -6
Szeliga -5
(63. Bartczak) -4
Radomski -5
Dudzic -4
(57. van der Biezen) -3
Suvorov -6
(67. Straus) -3
Ntibazonkiza -6
Niedzielan -5
Kaczmarek - 5 karny oddany walkowerem, przy drugiej bramce mógł wyjść
Nykiel - 2 (na zachętę) :-)
Żytko - 1
Kosanović -4
Suart - 7 jedyny który sobie może spojrzeć po meczu w lustro
Szeliga - 3 ( w tym 2 za karnego)
(63. Bartczak) -2 przypomniał mi znanego pingpongistę Leszka Kucharskiego, wielki, nieforemny, nieporęczny, niezwrotny
Radomski - 2 ja wiem co gram
Dudzic - 2
(57. van der Biezen) -4 może coś z niego będzie
Suvorov - 3 (w tym 2 za gola)
(67. Straus) - 2 myślałem że będzie drugim Saidim, na razie nie jest
Ntibazonkiza - 3 chce, ale tradycyjnie celność strzałów/podań woła o pomstę do nieba
Niedzielan -2 w zasadzie go nie było
Szatałow - 1 czy my mamy jakąś taktykę? myśl przewodnią? czy tylko wypieprzanie na aferę?....
Spiker - 0 dawać Piotrka z powrotem
Kaczmarek - 5
Nykiel - 1
Żytko - 1
Kosanović - 2
Suart - 5
Szeliga - 5
(63. Bartczak) - 3
Radomski - 4
Dudzic - 2
(57. van der Biezen) - 3
Suvorov - 3
(67. Straus) - 3
Ntibazonkiza - 5
Niedzielan - 4 GDZIE JEST ROZGRYWAJĄCY? Kto ma podawać Niedzielanowi?
Kaczmarek - 4 to nie jest Kaczmarek z pierwszych meczów u nas, uważam, że część odpowiedzialności za drugą bramkę spada na niego. Już zeszły sezon pokazał, że nie umie się zachować w sytuacji sam na sam, a więc śmiało rywale, prostopadłe podania w pole karne i Cracovia ma pozamiatane.
Nykiel - 3, no ma ciąg na bramkę, tyle, że nie na swoją.
Żytko -2 ocena obniżona za przegrany mecz. W sparingu z Ruchem zrobił błąd podobnego kalibru.
Kosanović - 2 ocena obniżona, nie asekurował Żytki, choć mógł, nie słał podań do napastników
Suart - 4 nie wiem może te tęczowe buty mu zaszkodziły ;)
Szeliga - 5 odpieprzcie się od Sławka, gość wypluwa płuca w każdym meczu, wczoraj nawet stracił przytomność, a tu ciągle zdarzają się napierdalacze. "Autor" bramki.
(63. Bartczak) - 3 słabiutko, czy on ma w kontrakcie klauzulę, że nie wolno mu strzelać???
Radomski - 4 też uważam, że na stoperze większy z niego pożytek
Dudzic - 4 chłopak daje z siebie wszystko, no, ale niewiele tego jest. W II albo nawet I lidze mógłby być gwiazdą.
(57. van der Biezen) - 5 na zachętę musi się sporo nauczyć, ale papiery chyba ma
Suvorov - 3 ocena podniesiona za karnego. Ze swoją posturą amorka - cherubinka niemiłosiernie taraszony przez rywali. On potrzebuje przestrzeni do gry. Jego miejsce jest na skrzydle.
(67. Straus) - b.o. bo jestem miłosierny
Ntibazonkiza - 4 stary niedobry Saidi
Niedzielan - 4 miał remis na nodze, gola nie zdobył. W pierwszej połowie tyrał w pomocy za dwóch, ale on chyba jest napastnikiem???
Sportowo wygląda to źle, ale jakby powiedział Procesor parafrazując znane powiedzenie: "Jakbym interesował się sportem to zostałbym sportowcem".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)