Dzieki!
-
-
Koen Van der Biezen Witamy!!!
Super strasznie mnie ucieszyłeś!!!
Złota głowa.
Golden Head!
:D:D:D
THX!
wiedziałem, że wypali, wiedziałem!
to była tylko kwestia czasu, dobrze ze wczoraj : )
zagrał dobrze jak zwykle, tym razem dolozyl bramke wiec jest bardzo dobrze, zwycięską z rzeką więc jest CUDOWNIE ! :)
śniło mi się, że strzeli :)
Nie zdazylem jeszcze podziekowac i pogratulowac pierwszego trafienia a wiec gratulacje. Teraz powinno byc juz duzo latwiej.
Mam nadzieję, że dasz nam dzisiaj awans.
Brawo Bizon! Dziękuje.
Ja jednak będę się upierał, że jego bramka w derbach to był tylko wyjątek potwierdzający regułę mówiącą o tym, że Bizen nie jest wzmocnieniem Cracovii.
W tym meczu wszedł na ostatnie pół godziny i grał tak jak wcześniej to znaczy przegrywał zarówno wszystkie "górne piłki" jak i pojedynki jeden na jeden, nie oddał żadnego strzału. nie mówiąc już o tym, że nie chciało mu się nawet ambitnie biegać.
Jedna jaskółka wiosny nie czyni, więc jeden gol w derbach nie jest jeszcze powodem by diametralnie zmieniać zdanie o tym człowieku.
Miał Farta w Derbach - niestety - gościu nic nie gra. Może po prostu jest źle przygotowany do sezonu i to się ciągnie i ciągnie. Zbyt dużo po nim w tej rundzie się nie spodziewam. Zobaczymy jak będzie wyglądał po przepracowaniu najbliższego sezonu przygotowawczego.
Z Ruchem bardzo słaby mecz. Bez produktywny, w ogóle nie walczył!
Czyżby już uważał się za gwiazdę po derbach?
Pojebało Cię? Że tak już się odezwę... Oglądałeś w ogóle mecz?
Kilka dni po derbach, po jakimś mało istotnym meczu z Ruchem żydowskie płaczki powracają.
ja bym temat zamknal i nie otwierał nowego bo tu juz zawsze bedzie całowanie w dupe na przemian z W'laniemNR
To może w ogóle forum zamknąć?
Dziś po godzinie 11:00 odbędzie się oficjalne ukoronowanie Koena Van der Biezena! Na tej ceremonii pojawi się m.in. Leszek Mazan.
Czekajcie na newsy.
[b]Bizon Derbowy na Wieży Mariackiej i w PASY.TV![/b]
http://sportowacracovia.wordpress.com/2011/11/11/koen-van-der-biezen-oficjalnie-ukoronowany-na-wiezy-mariackiej/
[b]Koen van der Biezen oficjalnie ukoronowany na Wieży Mariackiej![/b]
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> @#$%& Cię? Że tak już się odezwę...
> Oglądałeś w ogóle mecz?
Uważasz że zagrał dobrze?
To faktycznie chyba co innego oglądałeś!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)