Nic nie grałeś, ale tą bramką wszystko naprawiłeś!
Dzięki!
-
-
Koen Van der Biezen Witamy!!!
Na meczu była po raz pierwszy jego dziewczyna. Czego to faceci dla kobiet nie robią ;) . Trzeba jej karnet sprawić i na wyjazdy wozić.
BRAWO!!!!!!!!!!!!!
Tą bramką zapisałeś się chłopie na stałe do historii Cracovii, tylko nie myśl sobie ,że teraz możesz spocząć na laurach ;) Brawo Koen !!!!!
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na meczu była po raz pierwszy jego dziewczyna.
> Czego to faceci dla kobiet nie robią ;) . Trzeba
> jej karnet sprawić i na wyjazdy wozić.
I załatwić opiekunkę do Lisy i grać w każdym meczu przeciwko drużynom Maaskanta - w trzech meczach trzy bramki wsadził Pięknemu Robertowie :D
5 minut przed bramką z kumplem zadawaliśmy sobie pytanie gra ten Bizon bo wogóle go nie widać, a tu pyk i Bizon wyspowiadał się za poprzednie mecze, grzechy odpuszczone :) DZIĘKUJĘ!!
Dziękuje!!!
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,10598484,13__kolejka__Cracovia___Wisla_1_0__Van_der_Biezen.html
Dzięki Bizon!
GRATULACJE!!!!! BRAMKA NA WAGĘ ZŁOTA!!!!
Nie tylko w historii Cracovii się zapisałeś ale i mojej.Z nocy na niedzielę śniło mi się,że strzeliłeś bramkę,ale że w zeszłym tygodniu miałem podobny sen ze Struną i się nie sprawdził jak i wszystkie dotychczasowe, to machnąłem ręką :D
Ole :)
Brawo!
BRAWO BRAWO BRAWO!
CZŁOWIEKU DZIĘKI CI. TO JEST NAJPIĘKNIEJSZA RZECZ JAKĄ MOGŁEŚ DLA NAS ZROBIĆ.
WRESZCIE DZIEKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratki!
Teraz brameczki w meczu z Ruchem!
:)
Koen, nie mogłeś wybrać lepszego momentu na przełamanie. Dziękuję za bramkę i trzymam kciuki za rozwiązanie worka z bramkami. Wczorajsza na pewno podbuduje Cię psychicznie i wreszcie zaczniesz strzelać regularnie!
to teraz prosta droga do korony króla strzelców ! :)
DZIĘKUJE KOEN !
THANKS !!! it's RESET time for you in CRACOVIA!
Dzięki !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)