Ja dam tylko jeden przykład - Suart.
-
-
Koen Van der Biezen Witamy!!!
[url=http://www.pasy.tv/doping-w-meczu-z-legia/][PASY.TV][/url] 1:28 - 1: 35 - jakiś zamyślony ten nasz Bizon, Kosanovic chce się przywitać z przeciwnikami, a Koen mu podaje rękę i po chwili się rehabilituje witając się z przeciwnikiem :D
4 dni później
beznadziejny gość jak i cała reszta zespołu jedynie Ntibazonkiza jest klasą dla siebie to jest gracz na europejskie salony
Craxoholik84Nh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> beznadziejny gość jak i cała reszta zespołu
> jedynie Ntibazonkiza jest klasą dla siebie to
> jest gracz na europejskie salony
:D :D :D
12 dni później
Trener go nie wystawia i jak ma pokazać co gra ?
Może jeszcze co poniektórzy się zdziwią jak zacznie strzelać bramki
Jakby grał tyle co Niedzielan to można by było oceniać co jest wart.
Hmm, musi troche pograć i się rozegrać, zgrać z drużyną. Do tej pory nic nie pokazał ale też prawie nic nie grał, nie dostał szansy. Może Jurij zacznie go wystawiać i zacznie coś działać miejmy nadzieję, że coś z tego będzie. ( Jednak wątpię :P ) Pozdrawiam Pasiaków! :)
bizon potrzebuje czasu ażeby się zaaklimatyzować i zgrać z drużyną przykładem może być - Suat.(na początku gdy przyszedł do polskiej ligi to każdy wie jak grał i oczywiście był krytykowany). powinniśmy być wyrozumiali co do "Bizona"
Wogóle nie wiemy (poza próbkami z youtube) na co Bizona stać.
W tych meczach co zagrał wykazywał ewidentne braki motoryczne w przygotowaniu do sezonu.
Ps: Swoją drogą jakby "zapakował" ze swojej pierwszej akcji po wejściu z Korona to myślę ,że całe nasze lamenty na forum teraz by nie występowały bo drużyna byłaby dużo wyżej.
Szkoda też tej poprzeczki w meczu z Ległą :D
na razie nie można go jeszcze ocenić po jednym meczu ale zaliczył asystę, dużo strzałów i mało co nie strzelił bramki !
lubin - Cracovia Dla "BIZONA" duży +
Dobre wejście w Lubinie!
Jurij dawaj go w wyjściowej 11 na ŁKS.
ja mówiłem. Trzeba mu dawać szansę na pozycji wysuniętego napastnika a nie cofać go!
Naprawdę jak na czas gry, bardzo dobry mecz.
Gratujacje za dzisiaj, widać że to solidny napastnik, który potrafi grać i wie o co chodzi.Brawo!
Kolejna nauczka dla gości "sądzacych" po kilku kopnięciach i kilkudziesięciu minutach na boisku.
Dziś Bizon w 30-i parę minut wyprodukował kilkakrotnie więcej zagrożenia niż Andrzej Niedzielan wcześniej.
...ale niektórzy jak widać nie mogą sobie odmówić zwyzywania/obrażania/"pojechania" po zawodniku Pasów.
Brawo Biezen, naprawdę dobry mecz. Masz wg. mnie tzw. czuja na polu karnym. Dzisiaj Niedzielan był przy tobie cieniem.
Oby w 11 na mecz z łksem. Chcialbym go zobaczyc od poczatku w calym meczu. Dzisiaj jak najbardziej na + :)
Brawo v.Bizon należy Ci się wyjściowa 11, mam nadzieję że Juri to zobaczy!
Dzis zasluzyl na miano BIZONA, napracowal sie i wymeczyl obroncow. oby czesciej mogl grac
Brawo Koen oby tak dalej i zaczniesz ładowac bramy.
Na szpicy z ŁKS em i jestem spokojny o bramki w Twoim wykonaniu ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)