NAJLEPSZEGO!! :))))))
-
-
Narodziny nowej Pasiaczki!
heh pewnie mial byc SYN ...;) Gratulacje
no to ja już wypiłem za zdrowie młodych PASIĄTEK ;););)
GRATULACJE I NIECH ROSNĄ ZDROWE
no Klaros to zdarzysz do poczatku sezonu odchowac! Gratulacje! Dla mamy rowniez !! :))
Oj trzeba o jakies sekcji przedszkolnej pomyslec ;-)
Gratulacje dla obydwu pasiaków i ich małżonek . Niech rosną zdrowo na chwałę pasów.
sto lat
Też miałem okazję widzięć brzuszek Szanownej Mamy:)
Ja stereotypowo: gratulacje oraz zdrówka:)
Gratulacje!
Gratulacje Klaros
I oprócz miłości do piłki (może dajcie córeczce na drugie Cracovia?), nie zapomnij o wpojeniu jej miłości do ornitologii
K.
i do hokeja:-)
GRATULACJE.
Gratulacje!!!
Było SMS-em, było telefonicznie, będzie też netowo :)
Raz więc jeszcze: serdeczne gratulacje i niech się Dzieciak wspaniale chowa!
No witam wszystkich po przerwie w mojej tu bytności. Bardzo się cieszę, że pierwszy wpis będzie dla Klarosa, bo mamy pewną zbieżność nicków.
No to gratulacje dla Ciebie i oczywiście dla lepszej połowy. Niech córeczka zdrowo rośnie i radość Wam dostarcza.
Gratulacje! To sie nazywa dobry poczatek roku :)))))
8 dni później
Wszystkim życzeniodawcom spore podzięki (w imieniu wszystkich z Pasiastej Rodzinki)
Wzajemnie: życzymy pociechy z pasiastych pociech.
A co do pociech:
Co poniektórzy już wysłali w imieniu kilkuletnich synów uroczyste adresy zaręczynowe do Urszulki.
Te listy gromadzimy i w najbliższej przyszłości rozpatrzymy. Przypominamy jednak:
- kandydat winien legitymować się nienagannym pasiastym pochodzeniem (sorry North),
- musi mieć co najwyżej 10 lat (sorry Świstak)
- wiano nie wymagane (może być szalik dla kobiet).
Prosimy się pospieszyć.
20 dni później
bartolo !!!!!!! =>=>=> CO SIĘ DZIEJE ?????????????????????????
Wiadomość zmieniona (05-02-04 12:36)
Ciesze sie.. :--))))
Gratulacje dla rodziców!!!
hmmm 2 tyg. temu zostałem chrzestnym:) a Najmłodszemu w naszej rodzinie kupiłem jush szaliczek ,,krwinki" wisi mu nad łóżeczkiem:) Jego ojciec tesh pasiak wielki!Jednoczescie mój brat:):) więc Młody będzie Dobrze wychowany we właściwiej Wierze!:)
Wiadomość zmieniona (05-02-04 16:17)
no i Gratulacje dla Klarosa!:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)