Wdzięczny jestem Profesorowi Filipiakowi za to, że nie gramy już w trzeciej lidze itd., itp.
Pozostańmy proszę przy powyższym skrócie myślowym - nie chcę bowiem sprowokować sztampowych i wyświechtanych, ale i prawdziwych zarazem, odpowiedzi, udzielonych w podobnym duchu.
Zważcie, że kiedyś nawet podejrzewano, że za mym nickiem kryje się Tabisz. Jednakże - raz na czas - krew mnie zalewa, jak przypomnę sobie rażące braki profesjonalizmu, w wydaniu naszych działaczy (czy jakkolwiek tą ekipę określić).
Jeżeli chodzi o sferę organizacyjną - to przychodzą mi się na myśl takie kwestie:
1. Ogłoszona sukcesem współpraca z renomowaną, bodajże czeską, firmą reklamową, w ramach której kilka lat temu Cracovia dostąpiła najnowocześniejszych w Polsce (być może Natenczas, przez chwilkę, tak było) band reklamowych - właśnie tych, co się zacinały jeszcze w maju br. Subiektywna ocena - bardzo podobają mi się elektroniczne banery.
2. Strona www.cracovia.pl - której inauguracja - jeśli się nie mylę - przynajmniej 2 razy została przełożona w czasie, a w szczególności [b]strefa kibica[/b]. Bardzo się podekscytowałem, gdy przeczytałem czego to tam nie będzie i... tyle. A minął rok albo dwa lata...
3. Komunistyczne kolejki przed wejściem na stadion, spowodowane zbyt małą w stosunku do ilości kibiców, liczbą checkpointów na poszczególne sektory.
Pamiętacie podobne historie? Zbierzmy to wszystko do kupy! Wypunktujmy żenadę i pomniejsze problemy! Jestem niepoprawnym optymistą - może akurat coś się zmieni...
-
-
Wpadki i inne wypadki
Ad 2.
Skoro sam piszesz, że przeczytałeś czego nie będzie to dlaczego tego oczekujesz? Będzie wszystko inne tylko na razie nie wiedzą co skoro wszystko najpierw powycinali z tej strefy.
[i]Bardzo się podekscytowałem, gdy przeczytałem czego to tam nie będzie i... tyle.[/i]
Co do strefy kibica to jeszcze nawet rok nie minął. Premiera nowej strony była przed poprzednim sezonem.
Jak ma być strefa kibica jak o kibicowaniu oni wiedzą tyle co ja o uprawianiu mango.
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak ma być strefa kibica jak o kibicowaniu oni
> wiedzą tyle co ja o uprawianiu mango.
http://tropicjungle.blox.pl/2008/09/Mango-Mangifera-uprawa-hodowla.html ;)
Uprawa mango brzmi fascynująco :D chyba zasadzę :D
19 dni później
Nie moge znaleść artykułu o strefie kibica. O co chodzi? będzie można tam kupować bilety? może ktoś mi zlinkować lub napisać zasadę działania strefy kibica w Cracovii ? Pytam gdyż jestem z Tarnova i nie moge się doczekać sprzedaży biletów przez internet...
Jeszcze jakieś 5 tygodni i powinno wszystko działać...;)
ad 3.
a kogo Ty próbujesz winić za te "komunistyczne kolejki"?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)