hipokryci :)
-
-
Andrzej Niedzielan - żegnamy!
kundelki chyba nie wiedzą że u nich w drużynie biega 2 Żydów. Psia hipokryzja
Szkoda mi Andrzeja, bo facet zachowywał się z klasą wobec Nas i burków od samego początku tematu gry w Pasach. Teraz po tym incydencie, mam nadzieję, że wzmocni swoją więź z Cracovią.
JŻS?
Hmmm, dziwne, że swoją nienawiść do Meliksona i Bitona wyładowali akurat na samochodzie Andrzeja.
Może chodziło o to, że gdyby grał dalej u nich, nie zwolniło by się miejsce dla obrzezanych?
Ciężko pojąć ubecką logikę :D
Andrzej polecam w odwecie zapakować im co najmniej 2 brameczki w derbach lub może lepiej jedną ale zwycięską, jak to mówiłeś często strzelasz byłym drużynom o ile gts tak nazwać można. Aa i jeśli jeszcze masz na fejsie "gra w wiśle to 'chonor' " to ogarnij to stary
jeśli przez "ch" to wszystko w porządku:)
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,Auto-Niedzielana-zdewastowane,wid,13685171,wiadomosc.html
Jakie zdewastowane kibice Cracovii napisali mu co ma zrobić w DERBACH!!! TYLKO PASY!!!
Niestety na aucie Andrzeja się nie skończyło w nocy z czwartku na piątek w ten sam idiotyczny sposób został wypaprany jego dom pod Krakowem. Jebane ubeki!
To na derbach będzie dym!
Szmaty z zwisły!
Andrzej!Głowa do góry!Ja się dowiem gdzie Maaskant pedałek parkuje swój gejowski rowerek...
A po co się zniżać do ich poziomu?
Andrzej, walnij im trzy bramki w derbach!
Jestem ciekaw dlaczego media praktycznie milczą o tym incydencie? Podobny czyn dokonany przez nas byłby zapewne szeroko opisywany w prasie i komentowany w TV.
i Ciebie to Cloina jeszcze dziwi?
ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Andrzej!Głowa do góry!Ja się dowiem gdzie
> Maaskant pedałek parkuje swój gejowski
> rowerek...
też się chcesz zachowywać jak debil ??
A Ty jesteś na tyle debilem,że nie zrozumiałeś ironicznej wypowiedzi?Na ch.uj mi rower Maaskanta?Pomyśl...
Frajerzy, normalnie Frajerzy.
Ps. Andrzej strzel im dwie bramki w derbach - zemścij się.
Powodzenia Andrzej jutro.
Wydaje mi się,że dasz nam zwycięstwo.
ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A Ty jesteś na tyle debilem,że nie zrozumiałeś
> ironicznej wypowiedzi?Na ch.uj mi rower
> Maaskanta?Pomyśl...
A Ty kolego nie mozesz zachowywac umiaru w wypowiedziach?!
Mi tez dasz taka riposte , i wielu innym - bo podobnie pomyslelismy? Nie widac ironii w Twoim poscie - wiec prosze bacz na slowa do braci po szalu!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)