nooky Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kurde Radek pojechał i nie ma eksperta to nikt
> nie zadaje pytań ;)
spokojnie wrócą to coś napiszą o bułgarskim stylu ulicznym;)
-
-
Hooligan Fashion - czyli ubieramy się na mecz
Smigało sie w Vansach.
[i]Lenary, Vansy na pełnym wypasie ...[/i] Jak to było, dwu językowe i jedno-językowe ...
Lenary,Vansy,flyers i daszek lamany na kwadratowo.....hehehehe
Lenary i vansy heheh, prawie zapomniałem, że takie coś istniało : )
Flejers lub bombers, szturmówki, bluza z kapturem, Robbinsy (ew Pumy z Kleparza). Do tego plecak wojskowy, obowiazkowo popisany klubowo i czapka z daszkiem (8 szwow, zielony, zaginany nocą w szklance daszek, 2 metki, 5 dziurek-wywietrzników, 7 klipsów w zapieciu, sliskie od wysciółki).
Albo: Kurtka jeansowa z kożuszkiem na kołnierzu, szerokie lenary, vansy z Tajgi, bluza z nadrukiem H.W. (Hard Wear - Happy Wear to podróba).
Człowiek jak takiego szyku zadał, to był najwiekszym kozakiem w szkole ew. na fajfie w "Wolnosci" !
.
Były jeszcze kurtki Chucks Convers z granatowego lub zielonego ortalionu (unikatem były bordowe) :D
Napis na plecach wystepował w tylu wersjach podrókowych, że szkoda czasu na ich wymienianie, pamiętacie?
Ja mialem zolto-czarny rozpinany na guziki dresik adasia, orginalny zakupiony u chinczyka na tomexie :) pamietam ze wiele osob mi go zazdroscilo :) vansy, glany tez mialem :)
UWAGA!!
Te polówki Cracovii strasznie farbują ;(
anulanh Napisał(a):
> UWAGA!!
>
> Te polówki Cracovii strasznie farbują ;(
??? Mam 3 takie prałem pewnie z 20 razy każdą i mi nie zafarbowały ;) wiec proszę nie opowiadać głupot bo musiała zafarbować od czegoś innego!
COCO Napisał(a):
> anulanh Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > UWAGA!!
> >
> > Te polówki Cracovii strasznie farbują ;(
>
> ??? Mam 3 takie prałem pewnie z 20 razy każdą i
> mi nie zafarbowały ;) wiec proszę nie opowiadać
> głupot bo musiała zafarbować od czegoś innego!
zwłaszcza że ją prałam samą w misce normalnie... i woda cala czerwona byla ;];]
Kupiłaś chińską podróbkę.
jesli STC sprzedaje chińskie podróbki to niech i tak bedzie ;)
STC sprzedaje polskie oryginały, ale nie wątpię, że na Tomexie pojawiły się już chińskie podróbki. Przyznaj się, gdzie kupiłaś? ;)
Anula bij tak żeby krew nie tryskała nie będzie farbować ;)
jak to gdzie? na tomexie u wietnamców ;) a tak poważnie to kupilam ja w sklepie na naszym stadionie... ale może dlatego zafarbowala że o niej zapomniałam i leżala całą noc w misce w wodzie?? hahahaha ale poważnie woda była cała czerwona aż sie bałam że białe pasy sie zrobią czerwone, ale na szczęscie nic takiego sie nie stało i jest już przygotowana na sobotni mecz :)
Czym Ty sie Kobieto przejmujesz?
Jak zafarbuje, to kopnij te miske z praniem, a na mecz wal topless. Wtedy kazdy zwroci uwage! A polowki sa oklepane, pol stadionu juz je ma, Coco nawet 3 na raz nosi... :)
Twixxx Napisał(a):
> Czym Ty sie Kobieto przejmujesz?
> Jak zafarbuje, to kopnij te miske z praniem, a na
> mecz wal topless. Wtedy kazdy zwroci uwage! A
> polowki sa oklepane, pol stadionu juz je ma, Coco
> nawet 3 na raz nosi... :)
no wielu by się pewnie cieszyło ale póki jest ze mną to Twoje niedoczekanie :)
COCO Napisał(a):
> Mam 3 takie prałem pewnie z 20 razy każdą i
> mi nie zafarbowały ;)
heh :) po 20 praniach to chyba nic nie będzie farbowało :) jeśli już to przy paru pierwszych :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)