Arafatki są do wy.pier.do.le.nia. Ani stary, ani młody nie powinien w tym chodzić i nie ważne czy ma czy nie ma dystansu do samego siebie.
-
-
Hooligan Fashion - czyli ubieramy się na mecz
Sam nie noszę, nie mam nic przeciwko jak ktoś zimą ją założy. Zależy też czy pasuje do reszty ubrania.
Arafatki - moim zdaniem - dopuszczalne tylko "na bekę" na wakacjach w krajach arabskich i tym podobnych.
nie nosze ale uwazam ze sa ok i nie mowie im nie w przyszłości. do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć :)
Nie wiem jak można nosić arafatki. Może jarmułki też zacznijcie nosić :)
Arafatki, trampki, łańcuchy do kluczy, tudzież portfela... wszystko to obrzydziło mi emo-obojnactwo, które mijałem na korytarzach XXVII LO i które masami przewijało się w okolicach rynku. Inna sprawa, że nigdy nie miałem zajawki na żaden z powyższych gadżetów, ale wcześniej zupełnie mnie nie raziły. Dziś kojarzą mi się z emo i brudasami.
Arafatka = Arab = Muslim = NIE
A nakrycia głowy? :D Czapki z daszkiem, fullcap-y, kaszkiety, patrolówki :D ?
fullcapy są zajebiste o ile nie łączą się z rurkami czy innym ścierwem lansowanym przez szesnastoletnich chłopców śmigających na bmxach.
O nakryciach głowy już było, zapomnieliście jeszcze o kapeluszach rybaczkach.;) Kupiłbym sobie taki, np. Kangol. Widział ktoś gdzieś?
Kaszkiety wymiataja :) Szczegolnie Burberry.
Kaszkiety i patrolówki na plus, zwykłe z daszkiem również. Natomiast te całe fullcapy to nie bałdzo. Z jednej strony zbyt murzyńskie, z drugiej zbyt emo.
Ale wy tak na serio? całkiem serio?
Jak widzicie kogoś na ulicy ubranego nie tak jak wam się podoba to przeszkadza wam to w czymś?
Mam nadzieję, że to temat z bardzo mocnym dystansem do sprawy bo jeśli komukolwiek przeszkadza to czy osoba, którą mija na ulicy ma japonki, afaratkę, torbę, "nerkę", fullcapa, bmxa, krawat czy cokolwiek innego to współczuję.
Szczerze.
I żeby wam się nogi w SHOX'ach nie spociły :D
Zawsze mnie drażniło takie "polactwo", czyli ocenianie wszystkiego i wszystkich dookoła.
Liptoon. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale wy tak na serio? całkiem serio?
>
> Jak widzicie kogoś na ulicy ubranego nie tak jak
> wam się podoba to przeszkadza wam to w czymś?
>
> Mam nadzieję, że to temat z bardzo mocnym
> dystansem do sprawy bo jeśli komukolwiek
> przeszkadza to czy osoba, którą mija na ulicy ma
> japonki, afaratkę, torbę, "nerkę", fullcapa,
> bmxa, krawat czy cokolwiek innego to
> współczuję.
>
> Szczerze.
>
> I żeby wam się nogi w SHOX'ach nie spociły :D
>
> Zawsze mnie drażniło takie "polactwo", czyli
> ocenianie wszystkiego i wszystkich dookoła.
Proponuję przeczytać pierwszy post w tym wątku :)
Liptoon. Napisał(a):
> Ale wy tak na serio? całkiem serio?
>
> Jak widzicie kogoś na ulicy ubranego nie tak jak
> wam się podoba to przeszkadza wam to w czymś?
>
> Mam nadzieję, że to temat z bardzo mocnym
> dystansem do sprawy bo jeśli komukolwiek
> przeszkadza to czy osoba, którą mija na ulicy ma
> japonki, afaratkę, torbę, "nerkę", fullcapa,
> bmxa, krawat czy cokolwiek innego to
> współczuję.
>
> Szczerze.
>
> [b][u]I żeby wam się nogi w SHOX'ach nie spociły :D[/u][/b]
>
> Zawsze mnie drażniło takie "polactwo", czyli
> ocenianie wszystkiego i wszystkich dookoła.
..i w Pumach Ferrari ;) ;) ;)
Tak pod temat :D
http://mistrzowie.org/303974/Najpierw-sie-tak-ubiera
P4$!4K Napisał(a):
> Tak pod temat :D
> http://mistrzowie.org/303974/Najpierw-sie-tak-ubie
> ra
Swoja droga jak mozna nie miec szacunku do laski dlatego ze sie ladnie ubiera ? Ktos mi wyjasni ?
Nie wiem, nie kminie tego demota. Ja mam do dziewczyny z tej ilustracji ogrom szacunku, że nie boi się pochwalić swoimi atutami.;)
Ogólnie chodziło mi o ten komentarz pod zdjęciem ale o lasce też możemy podyskutować :)
Liptoon, temat jest bardzo na serio. A shoxy to pedalstwo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)