a co jeśli w zimie czlowiek chodzi w koszuli i płaszczu-czesto sie zdarza, jak to ktos ladnie napisal, specyfika prac? co pod szyje by byc prawdziwym heterykiem z wyglądu
-
-
Hooligan Fashion - czyli ubieramy się na mecz
Santo nie przejmuj sie nimi :) Niech sie przejada motorem chocby przez pol godziny w zimie przy minus 20 st i sniegu dookola, to sie naucza jakie cudowne sa kalesony :)
Dinth- na takie eskapady ubiera się bieliznę termiczną, bezszwową, podobnie jak na deskę. I kominiarkę.
Skoro już przy kominiarkach- te w stylu retro czy nowoczesne, "motocyklowe"?
ja sie w ogole nie przejmuje, przyznaje wrecz ze czerpie niesamowitą radoche z tych wpisów prawdziwych heteryków :D
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dinth- na takie eskapady ubiera się bieliznę
> termiczną, bezszwową, podobnie jak na deskę. I
> kominiarkę.
>
> Skoro już przy kominiarkach- te w stylu retro czy
> nowoczesne, "motocyklowe"?
Przed kompem tylko motocyklowa... w tradycyjnej można się ugotować, zwłaszcza w lecie :)
Dinth Napisał(a):
> Santo nie przejmuj sie nimi :) Niech sie przejada
> [b]motorem chocby przez pol godziny w zimie[/b] przy
> minus 20 st i sniegu dookola, to sie naucza jakie
> cudowne sa kalesony :)
:):):):)
Tyle że kalesony i szalik pod żaden zły paragraf nie podchodzą, ja wspominałem o emo arafatce...
Santo dumny z bycia metro :D
ja tam do kalesonów nic nie mam, jak jest wam zimno to sobie je noście, wiadomo ;];] byleby nie wystawały z nogawek czy coś haahhaha i przed randką je ściągajcie ... :) bo może są ciepłe ale chłopak w kalesonach śmieszny widok hahahahah :D:D
wy macie kalesony a my rajstopy takie gruuuuuube, ze szwami na dupie, pamiętam że za małolata wstyd było w takich chodzić, aczkolwiek wiem że niektóre panie dalej w takich chodzą w zimie ;>
aaaaaa i oczywiście na zime są specjalne majteczki dla pań ahahhaahhaha takie duże, bawełniane podobno bardzo ciepłe...
zarówno tych majtek jak i rajstop bym nie założyła ;) prześmigałam parenaście zim w dżinsach i stringach i jakoś żyje ;) na zdrowie nie narzekam;] a jak czasem przemrozi pośladki to się nic nie dzieje strasznego heh ;)
Dinth kto normalny jeździ przy -20C na motorze.
Kalesony są niewygodne, po za tym temperatura przy której jest nam zimno jest rzeczą na tyle subiektywną, że spokojnie przy polskich zimach można sobie to darować i przyzwyczaić organizm do niższych temperatur. Ja rozumiem -50C na Syberii ale ubieranie kalesonów po mieście w Polsce gdzie się chodzi od budynku do budynku jest bezsensowne bo się tylko organizm przegrzewa.
coco : Ty tam wiesz kto i kiedy musial jezdzic przy -20 :)
[quote]Dinth- na takie eskapady ubiera się bieliznę termiczną, bezszwową, podobnie jak na deskę.[/quote]
To wlasnie o takiej mowie
Jak chcesz se jeździć na motorze to ubierasz kominiarke, kask i skurzane ubranie z dodatkowymi ochraniaczami która świetnie trzyma temperaturę. No, ale jak wolisz śmigać w kalesonach na motorze po lodzie przy -20 to Twoja sprawa.
Ja sobie nawet w takich ciuchach nie wyobrażam jazdy na motorze przy -20. Już pomijam fakt sniegu i śliskiej drogi.
Kolega chyba nie jest motocyklistą.
Skóra przydatna nawet w lecie. No chyba że mówimy o jeżdżeniu na skuterku 25 na h to może i kalesony oblecą:)
Przypomniał mi się jeszcze jeden element garderoby, przyprawiający mnie o skręt kiszek i wysypki na plecach gdy go widzę- koszula z krótkim rękawem do garnituru! Przyprawiona krawatem i bez marynarki daje niesamowity efekt! :D :D :D :D :D
sama koszula do czarnych spodni od garniaka jest ok ale krawat do tego no to juz jest klapa
cknpl: w trudnych warunkach zadna skora nic nie da bez porzadnej dawki goretexu czy innej technologii pod spodem - i to wlasnie wkracza do akcji bielizna ktora tak wysmiewasz
"fajną" sprawą jest noszenie okularów przeciwsłonecznych w różnorodny sposób :) Mam na mysli tutaj umieszczanie ich np.: we włosach, na czapeczce na daszku, zachaczonych o uszy i puszczonych na kark, czy też z innej beczki- eksponowanie ich w aucie na lusterku wstecznym albo na desce rozdzielczej tak, żeby "było widać" :)
Santo, ta :twoja" laska z fejsa to ta taka Łotyszka jak Wisniakows - regularna Rosjanka ;-)
arafatka u pietnastolatka to moze i emo
ale sa kibice co maja wiecej lat; arafatki sa super
Arafatka na zimę jest super :D
Krst pod Triglavom Napisał(a):
> Santo, ta :twoja" laska z fejsa to ta taka
> Łotyszka jak Wisniakows - regularna Rosjanka ;-)
>
> arafatka u pietnastolatka to moze i emo
> ale sa kibice co maja wiecej lat; arafatki sa
> super
A co wirusy u nas panują, żeby w takim gównie łazić?:) Mnie się nie podoba. Niech się w tym murzyni bujają w teledyskach a nie normalni ludzie jeszcze w lecie co zaczęło być już dosc regularne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)