Może to nie ubranie ale ważny element dotyczący wyglądu mianowicie fryzura. Np. co sądzicie o żelu we włosach? Według mnie straszna pedałówa.:) Włosy krótkie, niekoniecznie na łyso ale krótkie. Sektor D to nie jest miejsce dla jakichś długowłosych i nażelowanych paziów.
-
-
Hooligan Fashion - czyli ubieramy się na mecz
Nooky, wypowiesz się? :)
Grzesiu ja widze ze ty masz wiele do powiedzenia w tym temacie:)
Niech ktos zrobi Devovi zdjecie i mi podesle jak go zobaczy z torebka;)
Carlito, nie wiem jak w ogóle można mieć to coś galaretowatego we włosach a zwłaszcza teraz latem, kiedy włosów trzeba się pozbywać.;)
zalezy od fryzu ;) nie kazdemu pasuje "lysa" glowa , choc powiedzmy sobie szczerze kilku typow w wyzelowanych wlosach wyglada podejrzanie ^^
Fakt, nie każdemu pasuje. Ja np. beznadziejnie wyglądam "na zero", dlatego strzygę się na krótko. Dłuższe włosy też mi pasują i czasem zapuszczę, ale żadnych żelów, pianek, lakierów!:P
Nooky, takich butów to nie :). już lepiej te całe "chinki" nosić.
Dobrze, że się zaczęło o fryzurach - żel, wosk, guma, lakier itd. to pedalstwo!
ale Was na tej hucie wychowują... co druga rzecz to pedalstwo :D
u Na się uczy normalności, takie czasy, że o pedlastwo zbyt łatwo.
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ale Was na tej hucie wychowują... co druga rzecz
> to pedalstwo :D
zaściankowa propaganda ;)
nhstreet Napisał(a):
> Ale rozpi erdol w tym temacie:) Tomek czarne
> stopki sa ok (brudu nie widac hehehe);)
> Sztruksy juz chyba wyszly z mody,dresy szelesty
> tez choc na silke czy do biegania ok:)
sztruksy na zime, czarne jak najbardziej :)
Guma do włosów jest spoko.
[quote]Sektor D to nie jest miejsce dla jakiś długowłosych i nażelowanych paziów.[/quote]
Sektor D, o ile dobrze wiem, to miejsce dla kibiców Cracovii. I nauczcie się, proszę, drodzy forumowicze, którzy ciągle piszecie na [u]jakiś[/u] temat, że wyżej podkreślone i "jakichś" to 2 różne wyrazy.
Nie wolno używać żelu i mieć dłuższych włosów bo prawdziwe hoolsy z sektora D muszą mieć łyse głowy :) Niektóre wypowiedzi jak np Carlito Olsza wyglądają jak żywcem wycięte z kibice.net :D
Nooky tylko coś się podeszwa w zaproponowanych skokach nie zgadza.
Słona na podeszwie zdecydowanie nie.
posłuchałem waszej rady i pozbyłem się włosów :D
Rabarbar_1 Napisał(a):
> Grzesiu ja widze ze ty masz wiele do powiedzenia w
> tym temacie:)
poporstu Grzesiu wyznacza nowe trendy ,style ubraniowe w Hucie ;)
A niech sobie nawet na ch....uja ktoś żelu nałoży,jak mu pasuje,ja jak mi podrosną włosy daję gumę/żel
Dobrze,że chodzę na inny sektor,bo na "D" bym miał zakaz wjazdu... ;-)
Andrzejku zapodaj lepiej sobie torebeczke i japonki:)oczywiscie lacosty albo dg :)
kurtka zimowa (mowa nie o płaszczach) zwykła, jednobarwna (dowolny kolor) czy jakaś taka wyeksponowana we wzorki itd ? [IMG]http://i55.tinypic.com/124tzyh.jpg[/IMG]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)