RoMaN , z dużej ........... mały deszcz. Szkoda bo wielu znajomych zupełnie nie związanych z PASAMI chciało to zobaczyć . No i jeszcze mi sie dostało
"Trzebinia w Pasy"
-
-
IDOL raz jeszcze
A mnie mówili w Kurii, że wysocy duchowni dzwonili do Ro Mana z Watykanu, z informacją, że Papież ubierze na następną audiencję na Placu Św. Piotra w szalik Cracovii, i, że towarzyszący mu bp Dziwisz ma uszytą u SS Norbertanek z Krakowa sutannę w biało-czerwone pasy.
Poza tym, jak zapewnia PAP, w korespondencji z Brukseli, Romano Prodi wystąpił na forum z krytyką drużyny piłkarskiej Wisła Kraków oraz z wyrazami poparcia dla niezłomnego krzewiciela etosu "Pasów" niejakiego Ro Mana z Krakowa, którego zna z codziennego przeglądania forum kibiców Cracovii Kraków.
Ro Man - wybacz, cenię Cię niezmiernie, ale trzymaj jak możesz język za zębami do samego końca. To trudne, ale ostatecznie opłaca się.
Pozdrawiam Cię serdecznie, wybacz te kawały na Twój temat.
Cracovia Pany!!!!!!!!!!
jeśli już żartujemy to może założymy temat z 293 wpisami, że miałem dziś załozyć niebieskie szorty a założyłem żółte slipki..
muszę przyznać branta, że opisana przez ciebie wizja przypada mi niezmiernie do gustu..
pzdrw
no to może załóżmy ogólny temat: "co dziś kto włożył na siebie", przy czym każdy ma się w nim wytłumaczyć, dlaczego nie jest w pasach od stóp do głów... każdy, i to codziennie, poczynając od drugiego piątku po trzecim z rzędu meczu rundy wiosennej, w którym Bania strzeli bramkę!
ja mogę napisać teraz że właśnie zmykam pod pasiastą pościel :)
Smieszne i co teraz...Wielki szum,medialna bomba,a wyszlo ze i tak wiekszosc ma to gdzies.Wiecej pokory.Wydaje mi sie ze podniecenie,zwiazane z wynikami sportowymi opadlo i badzcie pewni ze taki niespodzianki(a raczej ich brak,mimo zapowiedzi) beda sie czesciej zdarzac.Wiekszy dystans i zacznijmy z przymruzeniem oka patrzec na "gwiazdy" przypominajace sobie milosc do klubu...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)