Chaos i dziury w obronie, czyli po staremu. Masłowski widać, że chce się pokazać z dobrej strony, dużo biega, wychodzi do piłki.
-
-
Przygotowania do nowego sezonu 2011/2012
Masłowski mnie pozytywnie zaskakuje póki co.
Kolejna bardzo dobra akcja Masłowskiego. Brać tego chłopaka!
Dudzica już dawno powinniśmy sprzedać. Chrystusie panie, cóż to było.
i jest nasz stary...Dudzic :) spieprzył akcje :)
Masłowski jak narazie bardzo dobrze się prezentuje:) może coś z niego być. Za to gorzej Kriegier.
Tak, najlepiej na wymiane z tym co spier***ił jego podanie przed chwilą ;)
Jak na razie jest najlepszy z przodu. Dudzic niestety zakończył dobrą akcje w swoim stylu. Straus widać, że świetnie wyszkolony technicznie, ale na razie mało z tego wychodzi.
Straus długo grał w zespole juniorów Celje. Dajmy mu czas :)
Suart co się zabawił z chłopem:D
Mierzejewski i Trivunovic OUT!
Masłowski bardzo dobrze, Straus może bez rewelacji, ale gość ma bajere i gra bardzo mądrze. Kriegera pamiętam z tylko jednej klepy z Masłowskim.
Masłowskiego testowac dalej, niech zagra z Saidi i Suvo zeby mial kogo uruchamiac bo narazie bryndza
Nie można Masłowskiego w nieskończoność testować, jak dla mnie te 45 minut wystarczyły by się przekonać że warto z chłopakiem podpisać kontrakt.
Bez przesady Mierzej nie jest taki slaby.Fajnie by było jakby wpuscil Rupe za Dudzica niech sie chlopak pokaze :)
a od kiedy on u nas jest?
Suart jest najlepszy ,pokazał Strausowi jak należy kiwać.
u Masłowskiego widać, że ma duże możliwości do gry w piłeczke. Nie wiem jak trener, ale u mnie opcja KUPUJ :)
Dudzic....hmmmm....;)
Vule i Mierzej - widać, że odchodzą tzn. że ich nie chcą w klubie
Rok - dobry technicznie, ale szybko dostanie z trybun parę h...ji jak się będzie bawił a nie grał
Bartczak - solidnie jak zawsze
widać, ze to sparing na początku rozgrywek :)
fajnie ze ogladacie nas, (w sumie mecz oglada ponad 1500 osob) zapraszamy czesciej na PASY.TV - w koncu to nasza wspolna pasiasta telewizja. Na nastepny mecz zrobimy chata by obok ekranu mozna bylo od razu komentowac. Pozdro!
nie nie Lio tylko nie czat to sie zawsze źle konczy i trudno sie skupic na meczu nieraz
Mierzeja skreślacie, a on po dobrze przepracowanym okresie przygotowawczym będzie naszym bardzo dobrym zawodnikiem, Masłowski zmieniony ciekawe jaki jest tego powód?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)