Witam.
Zwracam się do wszystkich sympatyków Cracovii i innych użytkowników forum o pomoc w wygraniu konkursu organizowanego przez jeden z bytomskich marketów.
Konkurs polega na zebraniu największej ilości głosów a do wygrania jest zestaw piłek dla szkoły.
Szkoła na którą pragnę abyście zagłosowali znajduje się w najmniejszej i najbardziej zaniedbanej dzielnicy Bytomia,te piłki są dzieciaka bardzo potrzebne.
Proszę o glosowanie na SP nr 16 w Bobrku.
Konkurs trwa do końca tego tygodnia.
Można głosować kilka razy dziennie.
Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam
Link do konkursu:
[url=http://www.poloniabytom.com.pl/aktualnosci.php?a=7458]http://www.poloniabytom.com.pl/aktualnosci.php?a=7458[/url]
-
-
Prośba o glosy
Cóż, kibicami Górnika to my chyba nie jesteśmy ;) ale masz chłopie - z mojej strony głos poszedł.
jak to ma przysłużyć się dzieciakom masz i ode mnie
jak to ma przysłużyć się dzieciakom masz i ode mnie
Poszło
jak na razie twoja szkoła wygrywa :)
klik
done
a niech maja ;)
Soory za tego Górnika w poście ale rozsyłam linki po wszystkich forach i coś mi się pomyliło.
Jedna noc i już prowadzimy.
Proszę o kolejne glosy.
Poszło ! Ale Szombierki mają już ok 150 głosów więcej ! Kidyś był taki klub piłkarski Szombierki Bytom, prawda ? Istnieje jeszcze ?
Poszło, przy okazji, spadkowicz, bankrut Polonia Bytom ma świetną stronę www, ale im łatwiej, nie mają sponsora z branży IT ;)
jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Poszło ! Ale Szombierki mają już ok 150
> głosów więcej ! Kidyś był taki klub
> piłkarski Szombierki Bytom, prawda ? Istnieje
> jeszcze ?
Istnieje.
Gra chyba w 5 lidze,ma szanse na awans do 4.
Jednak Szombierki (jako dzielnica Bytomia) sa w 98 % Niebiesko-Czerwone.
poszło
A ja też klikne
poszło
Jeżeli się komuś nudzi a ma przeglądarke Mozilla to proszę o nabijanie głosów
wiecie jak szybko można nabić?
Wystarczy oddać głos,wyłączyć przeglądarkę i włączyć na nowo i głosować dalej ;)
RemokPB Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeżeli się komuś nudzi a ma przeglądarke
> Mozilla to proszę o nabijanie głosów
> wiecie jak szybko można nabić?
> Wystarczy oddać głos,wyłączyć przeglądarkę
> i włączyć na nowo i głosować dalej ;)
To musisz przyspieszyć z tym nabijaniem :) Szombierki Was wyprzedzają :)
Ode mnie głos oczywiście na Was i powodzenia życzę ;)
Ja także oddałem głos. Jak widać, Twoja szkoła wygrywa 123 głosami. Życzę wygranej!
Ładnie prowadzimy ale Szombierki są w stanie nas dogonić gdyż Szombierki zamieszkuje +/- 25815 mieszkańców a Bobrek tylko 5223.
A i powiem jeszcze ze to nie moja szkoła (skończyłem ja jakiś czas temu).
Ale walczę o te glosy dla dzieciaków )
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)