CRACOVIA zawsze PANY!
13 VI to dzień św. Antoniego z Padwy, a "jeśli szukasz cudów, idź do Antoniego";
wielu uważa zapewne, że cudem utrzymaliśmy się w e-klasie w tym sezonie, a więc ... :)
-
-
Dziś 105 lat kończy nasza CRACOVIA!!!
a na reklamowanej przez pifpafa akcji glos zabral prezes Smolen tymi slowy (za TerazPasy oczywiscie):
(...) Zebraliśmy się dzisiaj w historycznym miejscu w którym 13 czerwca 1906 roku w Parku założonym przez doktora Henryka Jordana powstał Klub Footbalistów Cracovia - mówił Prezes Antoni Smoleń. (...)
nawet nie wiedzial, jaka byla nazwa zakladanego wtedy klubu ...
Pif paf Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zwróciłem uwagę panu szanownemu jak on ma :
> karwin - karwinka - karwineczka - karwinkowskiego
> - karwinusia - karwinek to się obraził bo
> napisałem czemu tego nie wstawił dzień dwa dni
> wcześniej takiej informacji żeby ludzie
> wiedzieli i w ogóle to wykasował mój wątek z
> głos z trybun ? no comment !
Prawdę powiedziawszy nie mam pojęcia o co Ci chodzi - nie kasowałem żadnego wątku a co do informacji to nie wiem skąd mam wiedzieć o imprezach organizowanych przez KS Cracovia
Więc delikatnie mówiąc odstosunkuj się ode mnie
żebym się na Ciebie mógł obrażać to musiałbym mieć dobry powód a sądząc z Twojego posta nie jesteś w stanie mi tego powodu dać... Naprawdę mam sporo ważniejszych spraw na głowie niż zastanawianie się nad postami anonimowego krzykacza w internecie
1000 lat sukcesów ( przynajmnij)
Cracovia ma dziś 105 lat
a moja Mama 60 (coć oficjalnie to 28)
Zawsze pierwsi zawsze najlepsi!!!
Od zawsze,na zawsze !!!!!! NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!
Kto pierwszy ten lepszy:)
1000 LAT!
Do końca świata i o jeden dzień dłużej będziesz najlepszym i najstarszym klubem w Polsce :)
Najlepszego Cracovio i jak najdłużej z Tobą!
1906 lat Cracovio i jeszcze dluzej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)