Moim zdaniem rozeznać, i tak żebyśmy byli wszyscy w jednym miejscu ! Wtedy będzie się działo ! :)
-
-
Puchar Kontynentalny w Doniecku - logistyka, pogaduchy
oczywiscie bedzie bardzo milo ze strony STC kiedy sprawdzi rozne opcje:) Samolot bylem pewny,ze to ten co bedzie czarterowany dla hokeistow , ale ciekawi mnie ile moze byc dostepnych biletow dla kibicow w nim?
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Poza tym samolot razem z hokeistami. No, ale to
> żadna frajda.
no i to właśnie jest argument przeciw :P
obawiam się, że hokeiści mogliby nie dojść do siebie po locie z nami :D
W sprawie hoteli byłoby miło, bo muszę sobie zacząć robić wstępną kalkulację kosztów i terminów.
Pozdrawiam.
Izbik- nikt nie czarteruje żadnego samolotu. Nie opłaca się.
Volt- patologia leciałaby w luku bagażowym. ;)
To tym bardziej dupa :(
...........i lądowanie też bez patologi bo patologia skacze na spadochronach...................heh....a tak na poważnie to sprawdzenie noclegów jak najbardziej na TAK......
a z tematem hotelowym jest ogólnie mówiąc przejebane :(
PASY.TV już zabookowały [b][url=http://liverpool.com.ua/]ten hotel[/url][/b]
rmszar jesteś do tyłu z informacjalmi,
Wysłałam zapytanie do 3 hoteli, ale na razie cisza (mówię oczywiście o zapytaniu o większą grupie). Ogólnie tak jak pisze Dem, łatwo nie jest
Gru- kto jest do tyłu z informacjami? Ja już mam ofertę jednego hotelu. :D
Ale faktycznie, łatwo nie będzie, bo wtedy w Doniecku jest parę różnych imprez.
Tu na stronie internetowej STC są najnowsze informacje o [b]wycieczce autokarowej[/b] do Doniecka !!! :) Huuuraaaaaa !!! :)
http://www.tylkocracovia.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=249
Oraz krótka informacja na ten temat na oficjalnej:
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/wyjazd_do_doniecka
I cena dobra. Chyba się zdecyduje. Teraz tylko pomyśleć nad hotelem w dobrej cenie...
Cena naprawdę spoko! Co prawda lepszy by był pociąg;), ale nie ma co narzekać!
ja sie pisze.
21 dni później
Gdyby kogoś to interesowało: dziś (1 września) wizz air ma 20% zniżki na wszystkie rezerwacje lotów. Za bilet w jedną stronę Katowice - Kijów zapłaciłam ok. 65 zł (do tego trzeba doliczyć opłatę za transakcję kartą, więc lepiej rezerwować od razu dla większej ilości osób).
To jest zajebista oferta !!!!
10 dni później
Ekspansja AeroSvitu w Krakowie
Od 30 października Boeingiem 737 do Kijowa
Nowe atrakcyjne ceny do kilkudziesięciu portów
AeroSvit, największa ukraińska linia lotnicza, przyspiesza ekspansję w południowej Polsce. Od 15 września przewoźnik wprowadza nowe taryfy promocyjne, dzięki którym AeroSvit umocni pozycję cenowego lidera na polskim rynku. Taryfy promocyjne będą obowiązywały na podróże od 1 listopada 2011 do 20 marca 2012. Ceny biletu powrotnego ze wszystkimi opłatami i podatkami wynosi:
Kijów 382 zł, Moskwa 773 zł, St. Petersburg 773 zł, Pekin 1722 zł, Tel Awiw 859 zł.
knur leciałeś już tą linią? bezpieczna?
Spokojnie, jeszcze się nie zdarzyło żeby samolot nie wrócił na ziemię ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)