Masz racje nie zauważyłem tego sory :D
-
-
Sparingi Cracovii przed sezonem 2011\12
No i jeszcze [b]"w polsce".[/b]
wiesz Lesior myslalem ze chcecie dowiedziec sie czegos o grze waszych ,ale widze ze dla Ciebie najwazniejsze sa bledy w pisaniu.Moja edukacje zakonczylem prawie 30 lat temu i te bledy chyba dlatego ...
czyli to juz druga mlodosc:)
To się nazywa wtórny analfabetyzm. :)
http://www.gkstychy.com.pl/index.php?show=wiadomosci&id=1217
Lessior wiesz co to jest sarkazm bo specjalnie to tak napisałem żeby sie dowiedziec czy interesuje cie jak gra twoja drużyna czy jak ja pisze...
Mlody, przestan zasmiecac! Pisz i opisuj, gre Naszych, ale z ogolnie przyjetymi zasadami pisowni i ortografi ( znaki inter. tez, maja duza duza wartosc, uwierz mi) a wszyscy ,bedziemy Tobie wdzieczni.
Jestem po kilku piwkach, przecie to, czas urlopu ale , sam widzisz ze, staram sie , pisac w miare sensownie :)
[b][url=http://www.pasy.tv]PASY.TV[/url][/b] na żywo: GKS Tychy - Comarch Cracovia. DZIŚ O GODZINIE 16:00, ZAPRASZAMY
Mnie te porażki (4 pod rząd) nie dziwią ,nie da się być mocnym tracąc 4 kadrowiczów a w zamian co ??
Pasy. tv. -Kolejne, raz dzieki za, fajna robote i live! Jakze, wszystko sie zmienia na plus :)
In minus, kolejna pora\zka. Sam juz nie wiem, co o tym myslec. Dawno tak niebylo ,kiedy od wszystkich dostawalismy becki :)
Prezes w ostatnim wywiadzie, usmiechniety i pelen optymista..Wiec, co pozostaje? Nadzieja i Hej,Heeejj.. Cracovia!!!
Mamy 28 zawodników Kostuch przywiezie pewnie za 2-ch i co Wy narzekacie bedzie ok !!!
Ciekawe czy Kostuch juz powrócił z za wielkiej wody? ,problem w tym ze pasowałoby by juz były przebłyski dobrej dyspozycji naszych(jak na razie nic takiego nie widać z obroncami moglismy przypuszczać ale napastnicy zupełnie zapomnieli jak się strzela gole 4 mecze 3 bramki ?!?!?) . Ponoć w tym sezonie nie ma być bonusów wPLH?? i nie musimy koniecznie być liderem by powalczyć o majstra ,ale musimy odpowiednio sie pokazać w Doniecku, o ilosc graczy nie martwię się zupełnie(nawet jest delikatny przesyt ) ,ale jakość dla mnie nie wygląda najlepiej!!
Liga najważniejsza. Sanok się przygotowywał pod ten turniej traktując go prestiżowo. Nasi są na zupełnie innym etapie
David już chyba wylądował, a w dzisiejszym dzienniku jest napisane że Nicolas nie gra bo niema łyżew dla niego :)
Na Arona pewnie jeszcze poczekamy i żeby się nie okazało ze Oświęcim wyłoży kasę i go wezmą.
staban Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mamy 28 zawodników Kostuch przywiezie pewnie za
> 2-ch i co Wy narzekacie bedzie ok !!!
ok. wszystko\jest podobne i pilka i hokej.. Wszystko mozna i nalezy, zalatwic wczesniej. Jakies, newsy, kontrakty itp. Ci ,ludzie, musza ze, soba sie zgrysc,zgrzac,spoic! To\ ja sie pytam, po co jest,okres przygotowawczy,jesli przed rozpoczeciem sezonu, do skladu jest dostawionych ,,obcych,, np.60 procent.
jaki jest sens?
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Liga najważniejsza. Sanok się przygotowywał pod
> ten turniej traktując go prestiżowo. Nasi są na
> zupełnie innym etapie
> David już chyba wylądował, a w dzisiejszym
> dzienniku jest napisane że Nicolas nie gra bo
> niema łyżew dla niego :)
> Na Arona pewnie jeszcze poczekamy i żeby się nie
> okazało ze Oświęcim wyłoży kasę i go wezmą.
Tez mam obawy o Chmielewskiego !!za długo się to ciągnie ?
Kurde moze kupimy łyżwy dla Bescha? kurde to jakieś jaja .Potrzebny kierownik druzyny od zaraz
Trener ma inne zadania
Telenowela z Drzewieckim też trochę trwała, ale na szczęście z hepi endem.
Skad my mozemy wiedzieć czy trener chce kierownika??? mysle ze jak by chcial to by go miał !!!
jakby w klubie był taki etat to by pewnie taki człowiek był.
szkoda gadać.
Wydaje mi sie że trenerowi na tym nie zależy albo lubi pracowac pół profesjonalnie,bo przeciez gdyby uwazał że taki czlowiek musi byc to napewno profesor by mu nie odmówił.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)