Corn, u mnie na cyfrze, kanał 450 jest ostatni.
Przed chwilą dzwoniłem na info do Cyfry i dostałem informację, iż nie transmitują tych kanałów, więc proszę co poniektórych nie róbcie niepotrzebnego zamieszania.
-
-
GKS Bełchatów - Cracovia 29.05.2011 godz. 17:00
slavo_77 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kurcze mam neostradę z tv..... ale u mnie
> najwyższy kanał to 550 :(....
Ten 904 możesz mieć tylko jak masz neostradę przez kabel,a nie przez antenę (zakładam,że tak właśnie ją odbierasz bo ja też mam 550 kanał najwyższy)
te kanaly sa tylko u tych co maja neostrade z tv przez kabel - sa one odkodowane dla wszystkich nawet tych co maja tylko bezplatny pakiet tv.
Orientuje się ktoś z Was może jak wygląda powrót Naszych kopaczy?
Chodzi mi konkretnie o godzine i miejsce powrotu?
DO BOJJJJUUUUUUU CRAAACOOOOVIAAAAAA!!!
Tutaj na pewno coś będzie (im bliżej meczu tym więcej linków):
http://www.meczenazywo.pl/t/5923/GKS%20Be%C5%82chat%C3%B3w%20-%20Cracovia%20Krak%C3%B3w/[/url]
na pewno nie wszystkie będą chodzić płynnie, ale ja tam zawsze coś znajduję, więc radzę zacząć sprawdzać linki 15-20 przed meczem.
Ja mam neostrada + usluga TV i mam te kanaly na samym koncu ale nie wiem czy bedzie mecz czy nie dla mnie odkodowany widze tylko te kanaly w tym drzewku z programami ale poki co nie moge ich wlaczyc.
Lepiej byście się ruszyli do knajpy na piwko z Pasiakami.
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lepiej byście się ruszyli do knajpy na piwko z
> Pasiakami.
Tylko ze a malo ktorej knajpie ten mecz leci przez ten smieszny kanal na jakim emituja mecz
Brat jest pod stadionem i mówi że jaja są.Nie wpuszczają żadnych osób z małopolski a parę osób podobno pojechało.Co za beznadziejne państwo ,gdzie kibic nie może sobie obejrzeć meczu swojego zespołu.
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW !!!
Podobno tu ma iść transmisja: [url=http://meczelive.eu/?option=com_content&view=article&id=9:8]link[/url]
Jakość nie taka zła, rzuciłem sobie na ścianę i da się oglądać :)
http://meczelive.eu/ tu jest napisane ze na tej stronie co podales bedzie transmisja, ale łączona
Popatrz w tej pomarańczowej tabelce na pozycje niżej.
do usuniecia. sorki.
Zwracam honor :)
Zobaczymy jak Struna zagra od poczatku jako defensywny pomocnik :)
Dziwne posunięcie, widziałbym prędzej Boljevica na jego miejscu, no ale trzeba zaufać trenerowi, zobaczymy jak sobie Andraz poradzi z presją.
Trzeba przypilnować Nowaka. On lubi oszukiwać. Kiedyś strzelił nam gola po przeciągnięciu za rękę Polczaka.
legia zajmuje sie sprawa trenera ... slunsk gra w rezerwowym skladzie ... musimy dzis wygrac bo naprawde roznie moze byc
Śląsk w rezerwowym składzie... plaga kontuzji....
musimy to wygrać. szkoda że tej transmisji nie ma...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)