Dla tych ktorzy nie widzieli walki - [url=http://www.youtube.com/watch?v=KYK6VvpjTPU]http://www.youtube.com/watch?v=KYK6VvpjTPU[/url]
Imho pudzian mimo wielkich staran i sile walki nie da rady z zawodowcami, a lata mu leca.
-
-
Pudzian KSW
Widziałem walke ale rano obudziłem się pewny że była jedna runda.....:-)
Thompson wydawał mi się zawdonikiem ''5 ligi B'' ale szacunek za stalową szczęke.
Khalidov brawo!
rene, to żadna stalowa szczęka, po prostu Pudzian nie umie uderzyć, źle wyprowadza ciosy i ma "wolną rękę". większość bokserów na siłownie ćwiczy ciężarami 2 razy mniejszymi z tego Pudzian, a ma 3 razy lepsze pierdolnięcie
Co jak co, ale wydaje mi się że Thompson "odpływał" bo tej serii Pudziana i wsumie dziwne że sędzie nie przerwał walki
Odrazu mówię że nie jestem żadnym znawcą sportów walki, ale nie widziałem u Pudziana jakieś taktyki na tą walke. Mówiło się że stójka, kondycja itd..... Wg. mnie wyglądało to słabo więc co robił ten cały "sztab" ludzi co się zajmują Mariuszem. Chłop ma mega siłe lub miał, i powinni coś w tym kierunku próbować. A tak było jak było.
Pudzian nóg nie używał a mógłby przez to wygrać
Miałem niezłą bekę, jak mu przerwę przedłużali wycierając mate :) kabaret.
A teraz Pudzian pojdzie spiewac? :)
Thompson biorac tyle ciosów na lico od Pudziana przypomnial mi film o Rocky'm Balboa...tam było podobnie, głowny bohater nie widział juz na oczy, ale zdołał przetrwac i wygrac pojedynek :D
Szacun dla Pudziana za ambicje jednak jesli nie poprawi kondycji to nie ma sie co pchac w ksw itp.
[quote=deos]
A teraz Pudzian pojdzie spiewac? smiling smiley
[/quote]
Teraz to radziłbym biegać i cwiczyc kondycje :D
Po tylu latach treningu silowego ciezko mu bedzie przejsc na kondycyjny
180 dni później
nikt nie oglada KSW?
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nikt nie oglada KSW?
reklamy są.... :D
PETARDA
PUDZIAN DUMA POLAKÓWWWWW !!!!!
Dino Napisał(a):
> PETARDA
>
> PUDZIAN DUMA POLAKÓWWWWW !!!!!
Wszyscy zdrowi w domu?
DiegoKSC Napisał(a):
> Dino Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > PETARDA
> >
> > PUDZIAN DUMA POLAKÓWWWWW !!!!!
>
>
> Wszyscy zdrowi w domu?
Ironia...
Pudzian win, przekręcili wynik.
Po walce Pudziana tak szczerze powiedziawszy to bardziej na remis i dodatkową runde mi to wyglądało, póki ten angol miał siłe przytłaczał pudziana chociaż dosyć ładnie mariusz sie w parterze bronił a teraz czas na walke wieczoru i Mameda:)
teraz to Angol powiedział co myśli :D
A co powiedział, bo wyłączyłem zdegustowany wynikiem?
z całym szacunkiem dla Pudziana ale przekręt w JUCH
alocha Napisał(a):
> A co powiedział, bo wyłączyłem zdegustowany
> wynikiem?
Pojechał że publiczność oklaskuje taki wałek, że KSW to " FUCKING JOKE " potem wyskoczył do Lewandowskiego i Polsat załadował reklamy. Ciekawe czy komentatorzy się do tego w jakiś sposób odniosą, znając życie nie będzie tematu
wyrwał polsatowski mikrofon temu co prowadzil wywiad jak cos tam gadał o tych smsach i to wynik, publiczność oraz samą organizacje nazwał fucking joke :D nawijał przez dobrą minutę aż nie włączyli reklam, reszty nie zrozumiałem bo ledwo dyszał
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)