Czy widziales keidys Probierza grajacego na remis? Ja nie... Bedzie wymiana ciosow i My wygramy!
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - Jagiellonia Białystok 25.05.2011 godz. 19:00
Ścisk się zrobił straszny więc Jaga przyjedzie po 3 punkty, i w tym widze szanse, kontra, kontra, kontra i 3-0 Cracovia żegna......
Powiekszyć lige! Mecze w tygodniu na porządku dziennym:-)
Marzy się nam kibicom oglądanie meczy w pucharach naszej Cracovii to potraktujmy ten mecz jak o awans do LIGII MISTRZÓW i zapełnijmy w środę stadion w 110% /sektor J/ Kart Kibica wydanych ponad 30.000 - RUSZCIE DUPY !!!
Ja mam nadzieję, że to 4:0 z Koroną było "wypadkiem przy pracy" jagielloni i wrócą do formy z poprzednich meczów. (choć z drugiej strony Korona jest straaaaaaasznie słaba, ale to i tak nic nie zmienia).
Nadzieja w tym, że Jaga ma do nas baaardzo daleko. Musi się to odbić na ich dyspozycji.
Nie liczyłbym na to,Kupisz się przebudzł,a i Franek sobie przypomniał jak się strzela bramki.
Liczę na to że WYGRAMY!!!!!!
CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE.
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lech zagra dla Nas
Rzeźniczak dziś w ekstrapiłka TV powiedział że Legia chce pomóc Cracovii i będzie starała się wygrać z Arką i Polonia.
Byleby jeszcze Cracovia sobie pomogła... :)
Witam
Nie sadze by Jagiellonia przyjechala do Krakowa po remis, tak naprawde jeden punkt nic bialostoczan nie urzadza przy tym scisku w tabeli. Cracovia nie ma wyjscia musi zaatakowac wiec przypuszczam ze pierwsza polowa to przyczajona Jaga z zamiarem wyprowadzania szybkich kontratakow. Jesli to nie przyniesie zakladanych efektow bardziej otwarta gra w drugiej polowie bo tak jak pisalem nam remis nic nie daje w perspektywie walki o wicemistrzostwo. Kto wygra i jak ten mecz bedzie wygladal przekonamy sie w srode wieczorem.
zycze udanego poniedzialku
ziuk
Damy rade.MUSIMY TYLKO CRACOVIA
ziuk_NYC Napisał(a):
> Witam
> Nie sadze by Jagiellonia przyjechala do Krakowa po
> remis, tak naprawde jeden punkt nic bialostoczan
> nie urzadza przy tym scisku w tabeli.
przeanalizuj sobie tabele i rozklad gier, Jaga aby miec puchary na 100% musi zdobyc w 2 meczach 4 pkty
koncza sezon u siebie z Ruchem.
teoretycznie latwiej wygrac u siebie niz na wyjezdzie
czy beda chcieli przyklepac sobie 3 pkty juz w srode? moze
tak czy siak, w psychice graczy bedzie swiadomosc stawki oraz obrazu calosci
Probierz nie jest samobojca, nie postawi wszystkiego na jedna karte bo przegrana Jagi to duza szansa na totalne spartolenie sezonu
mozna na to patrzec z wielu katow, i zle dla nas, ale moze byc rowniez dobrze, fakt taki, ze Jaga w przeciwienstwie do Widzewa gra o duza stawke, wiec tez im moze w glowach zaszumiec, oby tak bylo
edit: przyznam ze nie sprawdzalem scenariusza kiedy Slask, Legia, Jaga i Lechia ukonczylyby sezon z 49 pktami, moze to cos zmienia, sprawdze pozniej
Legia Lechia Slask Jagiellonia
Legia X 0-3 1-2 2-0
Lechia 2-1 X 2-0 1-2
Slask 0-1 2-1 X 0-0
Jagiellonia 0-0 1-2 1-1 X
pospieszylem sie, scenariusz z Legia, Slaskiem, Lechia i Jaga po 49 pktow wyglada ciekawie
wtedy mala tabela tej czworki wyglada tak:
Lechia 12
Slask 8
Legia 7
Jaga 6
przy takim finiszu, Jadze nie stykaja 4 pkty, ale jak widac duzo warunkow musi byc spelnionych
ps. robione na szybko, jak sie ryplem gdzies to sorki ;)
ja to bym proponował w tym temacie skupić się raczej na ich możliwej grze a nie na tym ile pkt potrzebuja bo w tym sezonie co kolejke to sie tabela wywraca wraz z nietrafionymi wynikami, jedno jest pewne Jagielonia atakować nie musi bo chcac nie chcac My to mamy robic, Jagielonia gra w polskiej ekstraklasie i jak zespol z tejze ligi woli kontratakowac niz grac atak pozycyjny, zastanawiam sie, nie mamy materialu ludzkiego na atak wieksza liczba zawodnikow ofensywnych to mecz moze byc bardzo ciezki, co nie zmienia faktu ze najwazniejsze to nie dac sobie strzelac latwych bramek, w czym czesto brylujemy, jesli tego unikniemy bedzie dobrze ...
biore dziadka pierwszy raz na nowy stadion, zazwyczaj przynosił nam szczęście, niech tak będzie i tym razem
ja prosto z trasy, pewnie sie spoznie i dotre w srodku pierwszej polowy, ostatni raz kiedy podobnie bylo, mielismy epickie 3-2 z Belchatowem
znaki przemawiaja za nami! :D ;)
SaNtO Napisał(a):
> biore dziadka pierwszy raz na nowy stadion,
> zazwyczaj przynosił nam szczęście, niech tak
> będzie i tym razem
Dlaczego nie zabrałeś Dziadka na Widzew??? :-)
TOM76 Napisał(a):
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > biore dziadka pierwszy raz na nowy stadion,
> > zazwyczaj przynosił nam szczęście, niech tak
> > będzie i tym razem
>
>
> Dlaczego nie zabrałeś Dziadka na Widzew??? :-)
mialem o to spytac, ale w skali sezonu
ale nie bylem pewien czy Santo udzwignie rozczarowanie i gniew forumowiczow :D
bo wczoraj dopiero wróciłem do kraju, ale tez nie nie róbcie mi z dziadka kozła ofiarnego ewentualnej tfu tfu porażki bo mamy wielu frustratów na forum i mogą go wnr razem z Klichem ;)
SaNtO Napisał(a):
> bo wczoraj dopiero wróciłem do kraju, ale tez
> nie nie róbcie mi z dziadka kozła ofiarnego
> ewentualnej tfu tfu porażki bo mamy wielu
> frustratów na forum i mogą go wnr razem z
> Klichem ;)
nie chciałbym być w skórze Twojego Dziadka jak nie wygramy z Jagiellonią ;)
Cracovia - Jagiellonia Białystok, godz. 19:00, sędzia: Radosław Trochimiuk (Ciechanów).
chcialem dodac tylko, mam w dupie wszystkie wyliczenia i spekulacje, mam w srode urodziny i chce na nie 3 pkty. amen.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)