jasssssny gwint!!!!
-
-
Wisła - Cracovia 15.05.2011 godz. 14:45
Tu nie chodzi o walke na maxa... po prostu chodzi o umiejętności.. nie ma co sięoszukiwac
koniec.
Najbardziej szkoda, że Bartczak i Radomski nie zagrają z Widzewem :(
koniec.
Klich - mam nadzieje ze do konca sezonu sie z lawy nie podniesiesz.
Jeszcze teraz Radomski gratuluje tym...
Wiesz, mi szkoda tylko Bartczaka... jak dla mnie to Radomski i Klich dziś bardzoooo słabi....
CAŁA POLSKA SIĘ WSTYDZI MISTRZEM POLSKI SĄ ŻYDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie był to najgorszy nasz mecz patrząc na skład parchów.
Można było zremisować z palcem w d... a tak, to znowu trzeba będzie słuchać skuczenia. Szkoda, szkoda. Ale w sumie nie było dramatycznej gry. Teraz tylko my się utrzymajmy, a mistrza parchatych to można olać ciepłym moczem. Znowu będzie Karabach albo Levadia także nie bójta się. :)
Radomski zagra (pomyliłem się w ferworze), Bartczak pauzuje
w ekstraklasie, w pierwszej lidze, wis*y Kurwy nienawidzę
CRACOVIA PANY!!!Nigdy nie spadnie Cracovia nigdy nie spadnie!!A Węgrzyn się zaraz spuści z podniety.
maaskant niech nie wyskakuje, bo i tak wielką kupę pokażą i będzie znów wstyd
Jak dla mnie to wisła ma jeden ze słabszych skałdów od lat..... kto tam jest?? patrycja dzis nieźle zagrała i Melikson i tyle.... no może Kirm cos namieszał, ale tak to buła z pytą była i tyle.
Mecz Zły nie był ale Klich niestety musi popatrzeć na zaangażowanie i jakość podań i strzałów na innych ...nie chcę mówić na kogo ale się za pewne domyślacie....:D
Gorzej na Widzew -bez Bartczaka i Radomskiego ma 7 żółtą....:(
Krzysiek90 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tu nie chodzi o walke na maxa... po prostu chodzi
> o umiejętności.. nie ma co sięoszukiwac
Dokładnie tak! O zaangażowanie nie ma się co czepiać, bo chłopcy walczyli na tyle, ile mogli. Z Widzewem będą 3 pkt! Tylko Pasy!
co by nie było mecz na bardzo wysokim poziomie i za to Cracovii dziękuję. Żal jest, bo derby przegrane ale nie sromotnie. Nasza ukochana drużyna pokazała, że ma potencjał i w następnym sezonie pokażą na co ich stać. KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Maaskant - "spadnijcie di tej drugiej ligi" , a myślałem, że to gość z klasą :(
Kij mu w oko, wszyscy jedna banda, bardzo zaraźliwe...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)